سریع و آسان: طرز تهیه لوبیا پلو با استفاده از پودر گل محمدی!

  • توسط: admin


لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در تمام نقاط کشور طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال تجربه‌ای جدید هستید، می‌توانید پودر گل محمدی را به این غذا اضافه کنید. این کار علاوه بر ایجاد یک طعم منحصر به فرد، باعث افزایش اشتها می‌شود.

برای تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی، نیاز به موادی از جمله گوشت چرخ کرده، لوبیا سبز، برنج، پیاز، رب گوجه فرنگی، زعفران، نمک و ادویه‌جات است. مراحل تهیه این غذا شامل خیساندن برنج، پختن لوبیا سبز، تفت دادن پیاز و گوشت، اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات، اضافه کردن زعفران و آب، آبکش کردن برنج، اضافه کردن مواد لوبیا پلو به برنج، و در نهایت اضافه کردن دارچین، پودر گل محمدی، روغن و آب است.

با پیروی از این مراحل و نکات، می‌توانید یک لوبیا پلو خوشمزه و منحصر به فرد با پودر گل محمدی تهیه کنید و از مزه‌ی آن لذت ببرید.

لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی در تمام نقاط کشور دارد. اما اگر به دنبال تنوع و تجربه‌ای جدید هستید، پودر گل محمدی را به عنوان چاشنی به این غذا اضافه کنید. این کار نه تنها طعمی منحصر به فرد به لوبیا پلو می‌دهد بلکه عطر دل‌انگیز گل محمدی، اشتهایتان را دو چندان خواهد کرد. در این قسمت از آدرینبلاگ به طرز تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی خواهیم پرداخت.

مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی

گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرملوبیا سبز خرد شده۶۰۰ گرمبرنج۵ پیمانهپیاز۱ عدد بزرگپودر گل محمدی۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی۴ تا ۵ قاشق غذاخوریزعفران حل کرده۳ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمفلفلبه مقدار لازمدارچینبه مقدار لازمآببه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی

در ادامه، مراحل تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی را به صورت گام به گام شرح خواهیم داد.

مرحله اول: خیساندن برنج

برای پخت لوبیا پلوی خوش عطر و طعم با پودر گل محمدی، ابتدا باید برنج را خیس کنید. برای این کار، ابتدا برنج را به خوبی بشویید و سپس با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. اجازه دهید تا برنج به مدت چند ساعت در محلول آب و نمک خیس بخورد.

مرحله دوم: پختن لوبیا سبز

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید. حالا لوبیاهایتان را به قابلمه اضافه کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا لوبیاها به طور کامل بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ته چین لوبیا پلو با گوشت

مرحله سوم: تفت دادن پیاز

ابتدا پیازها را به خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. سپس در تابه‌ای روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن به طور کامل داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا پیازها به طور یکسان سرخ شده و رنگشان طلایی شود.

مرحله چهارم: تفت دادن گوشت چرخ کرده و لوبیا

پس از تفت دادن پیازها، گوشت چرخ‌ کرده را به آن‌ها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و عطر آن بلند شود. سپس لوبیاهای پخته شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا مواد به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله پنجم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات

بعد از اینکه گوشت و لوبیاها به طور کامل تفت داده شدند، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ باز کند و طعم خامی آن از بین برود.

نکته: اگر رب گوجه فرنگی ندارید، می‌توانید از گوجه رنده شده استفاده کنید.

مرحله ششم: اضافه کردن زعفران و آب

در انتهای پخت، زعفران را به همراه یک لیوان آب به مواد لوبیا پلو اضافه کرده و شعله را کم کنید تا همه مواد به آرامی با هم بپزند و به روغن بیفتند.

مرحله هفتم: آبکش کردن برنج

برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید. برای اطمینان از پخت برنج، یک دانه از آن را برداشته و بین انگشتان خود فشار دهید. اگر دانه برنج نرم بود، آن را آبکش کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس، ته قابلمه مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و ته دیگ دلخواهتان را کف قابلمه قرار دهید.

مرحله هشتم: اضافه کردن مواد لوبیا پلو به برنج

بعد از آبکش کردن برنج، مقداری از آن را کف قابلمه بریزید. سپس، یک لایه از مواد لوبیا پلو را روی برنج بریزید. این کار را لایه به لایه تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکه ای

مرحله نهم: اضافه کردن دارچین، پودر گل محمدی، روغن و آب

پس از اضافه کردن مواد لوبیا پلو به برنج، یک فنجان آب داغ و مقداری روغن را به همراه دارچین و پودر گل محمدی روی برنج بریزید. سپس درب قابلمه را گذاشته و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا لوبیا پلو به آرامی دم بکشد و عطر و طعم دارچین و پودر گل محمدی در تمام دانه‌های برنج نفوذ کند.

مرحله دهم: سرو کردن لوبیا پلو با پودر گل محمدی

پس از آنکه لوبیا پلو به طور کامل دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با مخلفات دلخواه خود سرو نمایید. لوبیا پلو با پودر گل محمدی آماده میل کردن است. نوش جانتان!

راز خوشمزه‌تر شدن لوبیا پلو با پودر گل محمدی

در ادامه به یک نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن لوبیا پلو با پودر گل محمدی اشاره می‌کنیم. یکی از نکات کلیدی برای پخت لوبیا پلوی خوشمزه، استفاده از روغن جامد یا کره به جای روغن مایع است.

در این بخش از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه لوبیا پلو با پودر گل محمدی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم از طبخ و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید