سریع و آسان: دسر فوقالعاده خامهای سوپ خیار
سوپ خیار یکی از غذاهای خوشمزه و سبک است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این سوپ دارای طعمی بسیار جذاب و آرامشبخش است که در دسته سوپهای خامهای قرار میگیرد. برای تهیه این سوپ، ابتدا پیاز را تفت داده و نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم. سپس خیارها را خرد میکنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم و در نهایت آب مرغ را به آن اضافه کرده و ماست و آرد برنج را به خوبی با هم ترکیب میکنیم. سپس سوپ را پوره کرده و آرام آرام بپزانیم. در انتها سوپ را با فلفل سیاه و خیار تزیین کرده و سرو میکنیم. این سوپ خوشمزه را میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و سبک برای وعدههای ناهار یا شام خود انتخاب کنید.
سوپ جز آن دسته غذا یا پیش غذاهای پرطرفدارى است که تنوع بسیار زیادی در طعمهای آن وجود دارد. سوپ خیار نیز یکی از متفاوتترین و خوشمزهترین سوپهایی است که به راحتی و با چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. این سوپ با طعم بسیار جذابی که دارد در دسته سوپهای خامهای قرار میگیرد.در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا مراحل تهیه این سوپ خوشمزه را به طور کامل برایتان شرح دهیم.طرز تهیه سوپ خیارمدت زمان آماده سازی این سوپ ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید در حجمهای بیشتری این سوپ خوشمزه را طبخ کنید.درجه سختی تهیه این سوپ در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه سوپ خیار:خیار۳-۴ عددپیاز۱ عددآب مرغ۳ پیمانهآرد برنج۳ قاشق غذاخوریماست کم چرببه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی پیازدر اولین مرحله به سراغ آماده سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن زیتون بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.مرحله دوم: افزودن نمک و فلفل سیاهدر مرحله دوم به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به پیاز زنید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل آزاد شود.مرحله سوم: آماده سازی خیاردر سومین مرحله به سراغ خیارها روید. آنها را بشویید و پوست بگیرید.خیارها را به صورت نگینی خرد کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.خیارها را کمی تفت دهید تا با محتوای درون قابلمه ترکیب شوند.مرحله چهارم: افزودن آب مرغدر مرحله چهارم آب مرغ را به محتوای سوپتان بیفزایید. همه مواد را بهم زنید و حرارت را زیاد کنید.منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا محتوای درون قابلمه به خوبی بپزند و نرم شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کاناداییمرحله پنجم: پوره کردن سوپدر پنجمین مرحله سوپ را با کمک گوشت کوب برقی پوره و له کنید. قدری بهم زنید تا سوپ بافتی یکدست و یکنواخت به خود گیرد.حرارت را کم کنید و کمی زمان بدهید تا محتوای سوپ به آرامی بپزد.اگر گوشتکوب برقی در دسترس ندارید میتوانید محتوای سوپ را درون مخلوط کن یا خردکن بریزید و پوره کنید.مرحله ششم: ترکیب ماست و آرد برنج و افزودن به سوپدر مرحله ششم ماست را درون ظرف مناسبی بریزید.آرد برنج را کم کم به آن اضافه کنید و مدام بهم زنید تا آرد برنج درون ماست به خوبی ترکیب و حل شود.در همین مرحله ترکیب فوق را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را بهم زنید تا با هم ترکیب شوند.با حرارت کم ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا محتوای سوپ بپزد و سوپ لعاب بیندازد.مرحله هفتم: تزیین و سرو سوپدر آخرین مرحله سوپ را بچشید و در صورت کم بودن نمک وفلفل به آن اضافه کنید.سوپ را در ظرف سرو بریزید و با مقداری فلفل سیاه و خیار برش زده آن را تزیین کنید.این سوپ رنگ و ظاهری بسیار دلربا و متفاوت دارد.اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که حتما این سوپ خوشمزه را امتحان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی پیشنهاد میکنیم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این سوپ خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: