سریع و آسان: دستورالعمل جذاب برای تهیه کوکو سیب زمینی و هویج

  • توسط: admin


کوکو سیب زمینی با هویج یک غذای سنتی و خوشمزه است که در ایران محبوب است. تهیه این غذا نیازمند مواد اولیه ساده‌ای است که در هر خانه‌ای قابل دسترس هستند. برای تهیه این کوکو ابتدا سیب زمینی و هویج را پخته و له می‌کنیم. سپس سویا را خیس می‌کنیم و به همراه سایر مواد تهیه شده به سیب زمینی و هویج اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس همه مواد را با هم ترکیب کرده و به آرامی آرد را به مایه کوکو اضافه می‌کنیم تا مواد منسجم شوند. در نهایت کوکو‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا سطح آنها طلایی و شیرین شود. می‌توانید با اضافه کردن قارچ یا پنیر به مواد، طعم و طراوت غذا را افزایش دهید. این غذا را می‌توان به تنهایی یا به همراه سالاد و خوراک سرو کرد. این غذا حاوی مواد غذایی حیاتی برای بدن و انرژی است و با هزینه کم تهیه می‌شود.

کوکو سیب‌ زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که می‌توان به روش‌های مختلفی آن را تهیه کرد. یکی از دستورهای متفاوت برای تهیه کوکو سیب‌ زمینی ترکیب آن با هویج است. در این مقاله از آدرینبلاگ ما را همراهی کنید تا رسپی کوکو سیب‌ زمینی با هویج را آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوکو سیب زمینی با هویج

برای تهیه کوکو سیب زمینی با هویج (برای ۴ نفر) به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

سیب زمینی ۳ عددکدو سبز۱ عددهویج۱ عددسویا۱ لیوانتخم مرغ۱ عددآرددر صورت نیازنمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و پاپریکابه میزان لازمروغنبه میزان لازم

مراحل تهیه کوکو سیب‌ زمینی با هویج

مراحل تهیه کوکو سیب‌ زمینی با هویج به شرح زیر است:

مرحله اول: سیب‌ زمینی و هویج را بپزید

برای پخت کوکو سیب‌ زمینی، ابتدا سیب‌ زمینی و هویج را با مقداری آب و یک قاشق چای‌خوری نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزند.

مرحله دوم: سویا را خیس کنید

در ادامه سویا را داخل کاسه ریخته و به همراه مقداری آب خیس کنید تا نرم شود.

مرحله سوم: سیب‌ زمینی و هویج را بپزید

پس از پخت سیب‌ زمینی، پوست آن را گرفته و سیب‌ زمینی‌ها را داخل ظرفی مناسب با گوشت‌کوب له کنید تا نرم و یکدست شوند.

مرحله چهارم: هویج و کدوسبز را رنده کنید

در این مرحله هویج و کدو‌ سبز را پوست گرفته و رنده کنید. سپس آب اضافی آن‌ها را کامل بگیرید و به کاسه سیب‌ زمینی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی

مرحله پنجم: سویا را به همراه تخم‌ مرغ به مواد اضافه کنید

پس از خیساندن سویا، آب اضافی آن را خارج کنید و با تخم‌ مرغ، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن مخلوط کنید. سپس به مواد کوکو اضافه کرده و ترکیب کنید.

مرحله ششم: آرد را به مایه کوکو اضافه کنید

پس از اینکه مواد کوکو به خوبی ترکیب شدند، چنانچه مایه کوکو آبکی و شل بود می‌توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا به خورد مواد رفته و مایع کوکو منسجم شود.

مرحله هفتم: کوکو را سرخ کنید

در این مرحله داخل تابه‌ای مناسب مقداری روغن مایع ریخته و بگذارید داغ شود. سپس از مایه کوکو به اندازه کمی برداشته و در کف دست گرد کنید و داخل تابه بگذارید تا سرخ شود.

پس از سرخ شدن یک سمت کوکو، آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز کاملا سرخ شود. همه کوکوها را به همین روش سرخ کنید و پس از تمام شدن کار می‌توانید کوکوها را روی دستمال‌ تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس کوکوها را داخل ظرف مناسب چیده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی قارچ

فوت و فن‌های پخت کوکو سیب‌ زمینی و هویج

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کوکو سیب زمینی و هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در پخت کوکوی سیب‌ زمینی و هویج می‌توانید به دلخواه از قارچ استفاده کنید.برای معطر شدن این کوکو مقداری جعفری‌ خشک به مایه کوکو اضافه کنید.همچنین می‌توانید داخل مواد کوکو مقداری پنیر رنده کنید.استفاده آرد در این کوکو اختیاری است؛ چنانچه مایه کوکو شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینطرز پخت کوکو سیب‌ زمینی و هویج را به زبانی ساده آموزش دادیم تا بتوانید آن را در سریع‌ترین زمان و با مواد اولیه ساده تهیه و نوش‌جان کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید