سرّی هیجان‌انگیز در پشت پرده تولید: انواع گوشت‌های مورد استفاده برای تهیه سوسیس و کالباس!

  • توسط: admin


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سرانه، با اشاره به اینکه قیمت گوشت تولید داخل بسیار کاهشی شده، زیرا آنقدر گوشت وارد شده که بازار را اشباع کرده است گفت: در نتیجه با کاهش تقاضا، دام روی دست دامداران مانده و خریداران تمایل دارند گوشت وارداتی بخرند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفیگاودارانایران تصریح کرد: کارخانه های تولید فرآورده های گوشتی نیز از گوشت های وارداتی استفاده می کنند و کسی گوشت ماده گاو را نمی برد.ن

مقدسی با اشاره به اینکه باید واردات گوشت با ارز ترجیحی منطقی باشد، گفت: متاسفانه این گوشت ها با ارز ترجیحی وارد می شوند و تبدیل به سوسیس و کالباس شده و از آن طرف صادر می شوند که در حقیقت سود اصلی را دیگران می برند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفیگاوداران در پایان گفت: دام به اندازه نیاز داریم و هیچ کمبودی وجود ندارد و نیاز به واردات نیست.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید