سرنگونی کامل تنش‌های روزمره با ترفندهای طلایی برای آش رشته نذری

  • توسط: admin


آش رشته از جمله آش‌های پرطرفدار و مناسبتی است که در ایام محرم و ماه مبارک رمضان در حجم‌های بسیار زیاد برای نذری پخته و در بین نیازمندان پخش می‌شود. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته نذری جا افتاده و خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۲۰ نفر

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۲۰ نفر به شرح زیر است:

نخود۴۰۰ گرملوبیا چیتی۸۰۰ گرمعدس۱.۲ کیلوگرمماش۴۰۰ گرمسبزی آش۴ کیلوگرمپیاز داغ۴۰۰ گرمسیر داغ۴۰۰ گرمرشته آشی۲ کیلوگرمآرد۱۰۰ گرمنعنا۱۰۰ گرمنمک، کشک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۵۰ نفر

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۵۰ نفر به شرح زیر است:

نخود۱ کیلوگرملوبیا چیتی۲ کیلوگرمعدس۳ کیلوگرمماش۱ کیلوگرمسبزی آش۱۰ کیلوگرمپیاز داغ۱ کیلوگرمسیر داغ۱ کیلوگرمرشته آشی۵ کیلوگرمآرد۲۵۰ گرمنعنا۲۵۰ گرمنمک، کشک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر

مواد لازم جهت تهیه آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر به شرح زیر است:

نخود۲ کیلوگرملوبیا چیتی۴ کیلوگرمعدس۶ کیلوگرمماش۲ کیلوگرمسبزی آش۲۰ کیلوگرمپیاز داغ۴ کیلوگرمسیر داغ۴ کیلوگرمرشته آشی۲۰ کیلوگرمآرد۱ کیلوگرمنعنا۱ کیلوگرمنمک، کشک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

لطفاً توجه داشته باشید که این مقادیر تقریبی هستند و ممکن است بسته به سلیقه شما و عادت‌های محلی تغییر کنند. همچنین، در تهیه آش به تجربه شما و نیازهای مخصوصی که ممکن است داشته باشید توجه کنید.

مراحل تهیه آش رشته نذری

در این بخش به طرز تهیه آش رشته نذری به صورت مرحله به مرحله خواهیم پرداخت:

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه

قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. به آب در حال جوش، حبوبات را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید را به ترتیب اضافه کنید. این کار، آب را از حالت جوش خارج می‌کند؛ بنابراین درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا آب دوباره شروع به قل‌قل کردن کند.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز، سیر و نعنا

در یک ماهیتابه مناسب، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید. مقداری از پیازها، سیرهای سرخ‌ شده و نعنا را به ظرف اضافه کرده و بقیه آن‌ها را برای تزیین نگه‌دارید. به این مخلوط آرد و ادویه را نیز اضافه کنید.

این ترکیب را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا زمانی که بوی خامی زردچوبه و آرد از بین برود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای طلایی برای سفت نشدن آش رشته!

مرحله سوم: اضافه کردن سبزی

زمانی که آب قابلمه دوباره به جوش آمد، سبزی آش را اضافه کنید؛ اما قبل از آن مقداری نمک به آب اضافه کنید. شاید با خود بگویید که دلیل این کار چیست؟ این کار مانع از رنگ پس دادن سبزی به آب می‌شود و رنگ آن را ثابت نگه می‌دارد.

مرحله چهارم: اضافه کردن رشته و پخت آش

مواد تهیه‌ شده در ماهیتابه را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. این ترکیب را برای ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

وقتی آش کاملاً جا افتاد، رشته آش را به آن اضافه کنید. برای پخت رشته آشی ۲۰ دقیقه صبر کنید.

در این مرحله باقیمانده ترکیب آرد و پیاز داغ را به آش اضافه کرده و کشک را به میزان لازم و بسته به شور بودن آن به آش اضافه کنید.

پس از جا افتادن آش، آن را از روی حرارت بردارید. در ادامه آش رشته جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طزر تهیه قورمه سبزی نذری

نکات و فوت و فن‌های تهیه آش رشته نذری

در این بخش به ترفندها و نکاتی که در پخت آش رشته نذری باید رعایت شود، خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

ظرفی که برای پخت آش رشته انتخاب می‌کنید، ترجیحاً از میزان مواد اولیه باید بزرگ‌تر باشد.از آنجایی که رشته مقداری نمک دارد میزان نمک مصرفی در آش را کمتر کنید. اگر آش رشته شما شور شد می‌توانید یک سیب زمینی داخل آش بیندارید تا نمک آن را جذب کند.جالب است بدانید که علت شل شدن یا خمیری شدن آش رشته با حرارت رابطه مستقیم دارد. حرارت مناسب برای پخت آش باید تند و مستقیم باشد که این مورد مانع از حالت خمیری و شل شدن آش و همچنین تغییر رنگ آن می‌شود.نخود و لوبیا را بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت قبل از پخت شسته و در آب بخیسانید. در این مدت ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید. این روش علاوه بر رفع دل‌ درد و نفخ احتمالی بعد از صرف غذا، زمان پخت نخود و لوبیا را کاهش خواهد داد.اگر می‌خواهید که رنگ سبزی‌ها شفاف باشد و تیره نشود، بهتر است در زمان پخت، درب قابلمه را به طور کامل نبندید.در میزان اضافه کردن نعنا داغ به آش باید توجه شود؛ چرا که وجود بیش از حد نعنا در داخل آش می‌تواند سبب تلخ شدن آن شود.اضافه کردن آویشن تفت داده به مواد آش طعم و عطر بسیار دلپذیری به آش شما می دهد.اگر به دنبال لعاب‌دار شدن آش رشته هستید؛ بهترین گزینه، استفاده از اسفناج در آش است. روش‌های دیگری از جمله اضافه کردن آرد و استفاده از جوپرک و ماش نیز برای لعاب‌دار شدن آش رشته نذری را می‌توان استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ کاراملی

ایده‌های تزیین آش رشته نذری سال ۱۴۰۳

با ایده‌های تزیین آش رشته نذری برای محرم، اربعین، ماه رمضان یا هر مراسم دیگر همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: قیمه از کی غذای نذری محرم شد؟

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع آش سنتی

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه آش رشته نذری به همراه نکاتی که باید در پخت آن رعایت شود، آشنا شدیم. شما چه راهکارهای دیگری برای پخت این آش خوشمزه و پرطرفدار دارید؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید