سرتاز و لذیذ؛ آموزش تهیه قرابیه کشمش و گردو با طعمی دلپذیر
قرابیه کشمش و گردو یکی از شیرینیهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایران است که از دورانهای قدیمی مورد توجه بوده است. این شیرینی با ترکیب کشمش، گردو، کره و سایر مواد ساده تهیه میشود و توانسته طرفداران زیادی پیدا کند.
برای تهیه قرابیه کشمش و گردو ابتدا مواد اولیه شامل شکر، تخم مرغ، کره، آرد و… آماده میشوند. سپس مواد با هم مخلوط و آماده میشوند و در قالبهای مخصوص قرابیه شکل داده میشوند. سپس در فر یا روی حرارت مناسبی پخته و آماده سرو میشود.
این شیرینی بسیار خوشمزه، خوشرنگ و با مزه اصیل و منحصر به فرد است و میتواند همراه با چای یا قهوه یا حتی به عنوان مناسبتی خاص سرو شود. ترکیب طعم و مزه ملایم کشمش و لذیذ گردو با یکدیگر، این شیرینی را به یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی تبدیل کرده است.
قرابیه کشمش و گردو یکی از شیرینیهای بسیار اصیل و خوشمزهای است که به روشهای مختلفی با کشمش و گردو تهیه میشود. این شیرینی جز آن دسته از شیرینیهای کرهای است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه قرابیه کشمش و گردو را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه قرابیه کشمش و گردومدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۵-۲۰ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دستهبندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی قرابیه کشمش و گردو:روغن مایع۷۰ گرمتخم مرغ۱ عددپودر قند۱۲۰ گرمآرد سفید۴۵۰ گرمکشمش۸۵ گرمکره۱۰۰ گرموانیل۱/۲ قاشق چایخوریمغز گردو۵۰ گرممرحله اول: آماده سازی پودر قندپودر قند را الک کنید تا اگر ناخالصی در آن وجود دارد توسط الک گرفته شود. الک کردن پودر قند در لطیفتر شدن بافت شیرینی تاثیر چشمگیری دارد.پودر قند الک شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله دوم: افزودن کره و تخممرغکره به دمای محیط رسیده و تخممرغ را به پودر قند اضافه کنید.مواد را ابتدا با لیسک سپس با دور تند همزن برقی ۵-۸ دقیقه به هم زنید تا کاملا پفکی، روشن و سبک شوند.مرحله سوم: افزودن وانیل و روغنمایعوانیل و روغن مایع را به ترکیب خمیر شیرینیتان اضافه کنید.مجدد ۲-۳ دقیقه با دور تند همزن برقی به هم زنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.در این بازه زمانی چند بار مواد را دورگیری کنید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند.مرحله چهارم: آماده سازی آرد سفیدآرد سفید را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا اگر ناخالصی در آن وجود دارد گرفته شود.الک کردن آرد موجب لطیفتر شدن بافت شیرینی شما میشود.در همین مرحله کمکم آرد را به محتوای خمیر شیرینیتان اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر را جمع کنید.توجه داشته باشید که خمیر نیاز به ورز دادن ندارد همین که خمیر جمع شد کافی است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قرابیه با آرد گندممرحله پنجم: افزودن مغز گردو و کشمشمغز گردو را با کمک چاقو خرد کنید.حال گردوی خرد شده و کشمش تمیز شده را به محتوای شیرینی اضافه کنید.همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.مرحله ششم: شکل دادن خمیراز خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دست آن را شکل دهید.میتوانید از مهرهای شیرینی استفاده کنید و روی خمیر شیرینیتان را مهر بزنید تا شیرینی شکلی جذابتر و زیباتر به خود گیرد.مرحله هفتم: پخت شیرینیفر برقی یا گازیتان را از قبل روشن کنید و منتظر باشید تا فر به خوبی گرم شود.سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.حالت پخت چرخشی، دمای پخت ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۱۰-۱۲ دقیقه را انتخاب کنید.پس از پخت شیرینیها را از فر خارج کنید و در دمای محیط گذارید تا شیرینیهایتان خنک شوند.قرابیه کشمش و گردو بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.برای بالاتر رفتن مدت زمان ماندگاری این شیرینی میتوانید شیرینیها را در ظرف درب داری در یخچال نگهداری کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قرابیه بادام تبریزیاگر شما نیز در تهیه این شیرینی از فوت و فنهای استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن شیرینی میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر علاقهمندان به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: