سرآشپزی شیرینی گردوی کاراملی: رازهای لذیذ و شیرین خوراکی خانگی

  • توسط: admin


شیرینی گردو کاراملی یکی از شیرینی‌های بسیار لذيذ و جذاب است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این شیرینی یکی از شیرینی‌های بین‌المللی محسوب می‌شود که دارای ظاهر زیبا و طعمی فوق‌العاده است. اگر طرفدار شیرینی گردویی هستید، حتما این شیرینی را امتحان کنید.

برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید پودر قند را الک کرده و سپس کره، تخم‌مرغ، وانیل و روغن مایع را با هم ترکیب کرده و سپس مواد خشک مانند آرد، بیکینگ‌پودر، و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. سپس خمیر شیرینی را آماده کرده و در فر می‌پزید. در مرحله بعد، برای تهیه کارامل، شکر را ذوب کرده و خامه، کره، و گردو خرد شده را به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس کارامل را در حفره‌های شیرینی پر کنید و صبر کنید تا کاملاً سرد شود. این شیرینی گردو کاراملی آماده سرو و نوش جان شدن است. امیدوارم با دنبال کردن این روش تهیه شیرینی گردو کاراملی، لذت ببرید و لذت بردن از آن را به دوستانتان نیز توصیه کنید.

شیرینی گردو کاراملی یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه و پرطرف‌دار یست که به روش‌های بسیار مختلفی تهیه می‌شود. این شیرینی جز یکی از شیرینی‌های بین‌المللی است و ظاهر بسیار زیبا و طعم جذابی دارد. اگر از طرف‌داران شیرینی گردویی هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این شیرینی گردو کاراملی غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه شیرینی گردو کاراملی یا همان شیرینی کارامل گردو را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه پخت این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد در ادامه مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی گردو کاراملیمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵-۳۰ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم شیرینی گردو کاراملی:کره ۱۰۰ گرمپودر قند ½ پیمانهروغن مایع ۵ قاشق غذاخوریتخم‌مرغ ۱ عددبیکینگ‌پودر۱ قاشق چای‌خوریپودر کاکائو۱ قاشق غذاخوریآرد ۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چای‌خوریمواد لازم جهت تهیه کارامل:کره۲۵ گرمخامه ۲ قاشق غذاخوریگردوی خرد شده۵ قاشق غذاخوریشکر۵ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده‌سازی پودر قندپودر قند را درون الک بریزید و یک بار آن را الک کنید.الک کردن پودر قند موجب گرفتن ناخالصی‌های آن می‌شود.این کار در نهایت بافت شیرینی شما را نرم و لطیف می‌کند. مرحله دوم: ترکیب کره، تخم‌مرغکره به دمای محیط رسیده و تخم‌مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید.ابتدا با لیسک کمی مواد را به هم زنید سپس با همزن برقی ۵-۸ دقیقه مواد را به هم بزنید تا کاملاً مواد نان پفکی و نرم و سبک شود.توجه داشته باشید که برای بهتر شدن بافت شیرینی تمام مواد یخچالی را بهتر است از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید.مرحله سوم: افزودن وانیل و روغن مایعوانیل و روغن مایع را به ترکیب مایه شیرینی‌تان اضافه کنید.همه مواد را به خوبی به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا گردویی گرگانمرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشکآرد سفید قنادی، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.مواد فوق را با هم ترکیب کنید و ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد و گرفتن ناخالصی‌های آرد می‌شود.این کار در نهایت موجب نرم‌تر و لطیف‌تر شدن بافت شیرینی شما می‌شود.مواد خشک را کم‌کم به مایه شیرینی اضافه کنید.با نوک انگشت خمیر را جمع کنید تا خمیر نرم، لطیف و یکدستی حاصل شود.توجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت آرد های مختلف با هم متفاوت است. ممکن است نیاز باشد که شما میزان کمتر یا بیشتری آرد به خمیر شیرینی‌تان اضافه کنید.زمانی که خمیر شیرینی‌تان نرم و لطیف شد آن را جمع کنید و درون کیسه‌فریزر قرار دهید. خمیر را صاف کنید درب پلاستیک را ببندید و به سراغ مرحله  بعد روید.مرحله پنجم: آماده‌سازی فرفر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از پخت شیرینی در بافت نهایی شیرینی شما تاثیر بسیار مثبتی دارد.مرحله ششم: پخت شیرینیاز خمیر شیرینی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دست به آن شکل دهید.وسط خمیر را با کمک اسکوپ زن بستنی، قاشق چای‌خوری یا هر ابزار مناسب دیگری که در دست دارید کمی گود کنید.حال شیرینی‌ها را با کمی فاصله درون سینی فر بچینید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی اسکار گردوییسینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.شیرینی‌ها را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی بپزید.پس از پخت شیرینی‌ها را در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.مرحله هفتم: آماده سازی گردو کاراملیشکر را درون تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.منتظر بمانید تا شکر کاملاً ذوب شود. کره و خامه را در این مرحله به شکر اضافه کنید و مدام به هم زنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.گردو خرد شده را به مواد کاراملی درون تابه بیفزایید. همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.زمانی که کارامل شما هنوز کمی گرم است و منسجم نشده از آن با کمک قاشق چای‌خوری بردارید و درون حفره‌های شیرینی‌تان بریزید و زمان دهید تا کارامل کاملا ببندد و خنک شود.شیرینی گردو کاراملی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. امیدواریم که شما نیز طبق روش فوق این شیرینی بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.اگر شما نیز در تهیه این شیرینی از ترفندهای استفاده می‌کنیم که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید