سرآشپزی در آشپزخانه: سریع و آسان، برنج کوکو با مزهای بینظیر
کوکوی برنج یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس مثل پیازچه، تخم مرغ، برنج پخته، سیب زمینی و ادویهها، تهیه میشود. طبق مراحل بیان شده، ابتدا برنج پخته را له کرده و سپس به آن پیازچه، سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ اضافه میکنیم. ادویههای مختلف مانند زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سوخاری و پودر سیر نیز به آن اضافه میشود تا طعم و آرومات غذا تکمیل شود. سرانجام، مایه را به شکلهای دلخواه فرم میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
نکات مهمی که باید به آن توجه کنیم شامل این موارد است که اگر کوکو باز شده باشد، از تکمیل کردن آن با سفیده تخم مرغ خودداری کنیم، مواد را به طور دقیق ترکیب کنیم تا مایه یکدست شود و برای بهتر شدن طعم کوکو میتوانیم از گشنیز، جعفری و زرشک نیز استفاده کنیم. این غذا سبک و خوشمزه است و میتواند به تنهایی یا با نان مصرف شود. بهتر است این غذا را طبق دستور آشپزی آماده کرده و از آن لذت ببرید.
کوکو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس درست میشود و معمولا به عنوان وعده شام سبک در نظر گرفته میشود. یکی از انواع کوکوهای ایرانی، کوکوی برنج است که بسیار خوشمزه است و سریع نیز درست می شود. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه کوکوی برنج همراه شما هستیم.مواد لازم برای تهیه کوکو برنجبرای درست کردن کوکوی برنج به مواد زیر احتیاج داریم:پیازچه۶ عددتخم مرغ۴ عددبرنج پخته۲ پیمانهسیب زمینی۱ عددزعفران۱ قاشق غذاخوریپودر سوخاری۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم مراحل تهیه کوکوی برنجحالا که مواد را آماده کردیم نوبت به طرز تهیه مرحله به مرحله کوکوی برنج میرسد.مرحله اول: پختن سیب زمینیابتدا سیب زمینی را در قابلمهای کوچک مانند یک شیر داغ کن و روی حرارت متوسط میگذاریم تا نیم پز شود.مرحله دوم: له کردن برنجبرنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز و یا با گوشتکوب له می کنیم و در کاسهای بزرگ میریزیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی خوشمزهمرحله سوم: اضافه کردن پیازچهپیازچهها را پاک کرده و میشوییم. سپس به شکل ریز خرد و به برنج اضافه میکنیم.مرحله چهارم اضافه کردن سیب زمینی و تخم مرغبعد از اینکه سیب زمینی پخت ابتدا صبر میکنیم از حرارت بیفتد و خنک شود. سپس با رنده ریز کرده و به مواد درون کاسه میافزاییم. سپس تخم مرغ ها را در کاسه جداگانهای میشکنیم و اگر سالم بودند به مابقی مواد اضافه میکنیم.مرحله پنجم: افزودن طعم دهندههادر این مرحله زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را نیز روی مواد میریزیم و همگی مواد را با هم زیر و رو میکنیم. مواد را با هم مخلوط میکنیم تا مایه کوکوی یکدست و کمی سفتی داشته باشیم.مرحله ششم: سرخ کردن کوکودر تابهای روغن میریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن کم کم داغ شود، سپس به اندازه فلافل از مایه کوکو بر میداریم و با دو کف دست به آن شکل داده و در روغن میاندازیم.بعد از آن که کوکوها سرخ شدند، آنها را روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن جذب شود. این کوکو را میتوانید با نان یا به تنهایی میل کنید. نوش جان!بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو اردبیلینکات و فوت و فنهای تهیه کوکوی برنجدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کوکوی برنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.اگر دیدید که کوکو در حال باز شدن است ۱ عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را در کاسهای بریزید و کنار دستتان قرار دهید و قبل از برداشتن مایه ابتدا دست خود را در آن بزنید و سپس از مایه بردارید و فرم دهید. این کار باعث می شود کوکوهای شما یکدست و سالم سرخ شوند و از هم وا نروند.برای برنج این غذا هم میتوانید از برنجهای از قبل پخته استفاده کنید و نیازی نیست برای این کوکو برنج بپزید.در صورت تمایل می توانید در مایه این کوکو گشنیز خرد شده، جعفری خرد شده و زرشک را نیز اضافه کنید که به بهتر شدن طعم کوکو کمک میکند.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر کوکو برنج تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکوی برنج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.در این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه کوکوی برنج همراه شما بودیم . حتما این غذا را با این دستور پخت درست کنید و از تجربه خودتان در پخت این غذا برای ما نیز بگویید.
- برچسب ها: