سحر انگیزی را با این 3 ادویه بر روی ماکارونی تجربه کنید!
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که میتوان با ترکیبات مختلف و ادویههای متنوع آن را بسیار معتدل و شهی و لذیذ تر کرد. سه ادویه بسیار معروف که میتوانند طعم ماکارونی را معرکه کنند عبارتند از پنیر پارمژان، فلفل سیاه و جعفری خشک. پنیر پارمژان که خود یکی از انواع معروف پنیرهای ایتالیایی است، طعم شور و پرفوازی را به ماکارونی اضافه میکند. فلفل سیاه نیز به عنوان یک ادویه گرم و تند، طعم و عطر ویژهای به ماکارونی میبخشد و در نهایت جعفری خشک که از اعضای خانواده گیاهان آویشن میباشد، طعم تازه و خنکی به این غذای خوشمزه میدهد. ترکیب این سه ادویه با یکدیگر میتواند ماکارونی را به یک غذای معرکه تبدیل کند که همگان را شگفتزده و راضی کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انصاف نیوز،«ماکارونیه و گوشت و پیاز و رب! یه ذره هم زردچوبه و فلفل سیاه!».
بر «ماکارونیه و گوشت و پیاز و رب! یه ذره هم زردچوبه و فلفل سیاه!» حتما برای شما هم ماکارونی بعضی افراد خیلی خوشمزه و جذاب است!
همیشه منتظرید که برایتان درست کنند و لذتش را ببرید! مثل غذاهای دیگر که هرکدام امضای یک شخصی پای آنها خورده است! اما چرا؟! چرا بعضی غذاها گویی فقط با دست یک آشپز خوشمزه میشود؟! آیا این یک تلقین است؟! آیا شاخ غول میشکنند؟!
آشپزی کردن علاوه بر اینکه عشق و ذوق و شوق میخواهد، باید یکسری ترفند هم یاد بگیرید. ادویه در هر غذایی نقش مهم و کلیدی دارد. برای غذایی مانند ماکارونی هم همین مساله مطرح است.
اگر دوست دارید یک ماکارونی ویژه و عالی داشته باشید این ادویهها را به هیچ عنوان حذف و فراموش نکنید!
۱- پودر پاپریکا
۲- ادویه مخصوص ماکارونی که به صورت آماده هم وجود دارد و اگر در دسترس ندارید حتما رزماری و پونه را جداگانه تهیه کنید و در سس ماکارونیتان بریزید!
۳- پودر گوجه فرنگی که میتواند جایگزین خیلی خوبی برای رب گوجه فرنگی باشد.
شما این ۳ ادویه را همیشه در نظر داشته باشید و استفاده کنید. مطمئن باشید امضای شما هم پای تمام ماکارونیها ثبت خواهد شد و همه عاشق دستپخت شما میشوند!











