سحر انگیز طرز تهیه خوراک میگو به روش اساسی، با لمسی شکوهمند

  • توسط: admin


میگو یکی از محبوب‌ترین غذاهای دریایی است که بسیار خوشمزه و سریع آماده می‌شود. گوشت میگو بافت نرم و لطیفی دارد و نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارد. اگر میگو تازه و مرغوب باشد، هیچ بوی نامطبوعی ندارد و می‌توانید با مواد ساده‌ای آن را خوشمزه کنید. در این مقاله، روش تهیه خوراک میگو به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است.

برای تهیه این خوراک، ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس ادویه‌ها را اضافه کرده و تا حرارت دهید. میگوها را به تابه اضافه کرده و پخت کنید، سپس رب گوجه فرنگی را همراه کمی رب عالیه به آن اضافه کنید. در نهایت، خوراک میگوتان آماده سرو است.

این خوراک را می‌توانید با نان، کته یا چلو سرو کرده و لذت ببرید. میگو دو پیازه یکی از معروف‌ترین غذاهای بوشهر است و بسیار طرفدار دارد. امیدواریم که این روش تهیه میگو شما را به خوبی راهنمایی کرده و شما هم لذت ببرید.

میگو یکی از غذاهای دریایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه‌ای است که به راحتی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. گوشت میگو بافت نرم و لطیفی دارد که نیاز به زمان پخت زیادی ندارد.شاید تصور کنید که گرفتن بوی بد میگو نیاز به مواد خوراکی ویژه یا مهارت خاصی دارد، اما چنین نیست و اگر میگو شما تازه و مرغوب باشد هیچ بوی بد و نامطبوعی ندارد. شما با کمترین و در دسترس‌ترین مواد خوراکی می‌توانید طعم بی‌نظیری به میگوهایتان دهید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه خوراک میگو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه خوراک میگومدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خوراک ۲۰-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خوراک در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه خوراک میگو:میگو۲۰۰-۳۰۰ گرمپیاز۳ عددنمک و زردچوبهبه مقدار دلخواهفلفل سیاه و فلفل قرمز۱ قاشق چای‌خوریپودر لیمو عمانی۱/۲ قاشق چای‌خوریشنبلیله۱ قاشق چای‌خوریروغنبه مقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی پیازپیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با کمک چاقو‌ به صورت نگینی ریز خرد کنید.درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود.حال پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.برای تهیه این خوراک بهتر است از پیازهای طلایی یا سفید استفاده کنید. مرحله دوم: افزودن ادویه‌هانمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر لیمو عمانی و شنبلیله خشک را به پیازها اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.توجه داشته باشید پودر لیمو عمانی و شنبلیله را با دقت به خوراک‌تان اضافه کنید؛ زیرا زیاد افزودن آن‌ موجب تلخ شدن طعم غذایتان می‌شود.بیشتر بخوانید: چگونه بوی بد میگو را از بین ببریم؟مرحله سوم: افزودن میگومیگوهای تمیز و‌ شسته شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. حرارت را در این مرحله باید زیاد کنید. میگوها را مدام به هم زنید تا میگو آب نیندازد.برای پخت میگوها زمان بگیرید، ۱۰ دقیقه میگوها را با حرارت متوسط رو به زیاد در تابه تفت دهید تا میگو کاملا پخته شود.میگو پس از پخت تغییر رنگ و شکل می‌دهد. اگر با حرارت کم میگو را تفت دهید، بافت میگو شما علاوه بر آب انداختن لاستیکی و سفت می‌شود.مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگیدر ۵ دقیقه پایانی طبخ غذا رب گوجه فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید و با حرارت کم تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود. رب رنگ و‌ لعاب خوبی به خوراک شما می‌دهد.به همین راحتی و‌ با طی کردن ۴ مرحله بسیار ساده خوراک میگو جذاب شما آماده سرو کردن است.این خوراک را با انواع نان، کته یا چلو می‌توانید سرو و نوش جان کنید.برخی از هم‌وطنانمان در بوشهر به این خوراک خوشمزه و لذیذ دو پیازه میگو می‌گویند که جز یکی از پرطرفدارترین غذاهای استان‌شان است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه میگو سوخاریامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای دریایی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این خوراک خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید