سالاد خیار خوشمزه با سس خامه: طرز تهیه سریع و لذت بخش
سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از خوشمزهترین سالادها است که درست کردن آن بسیار آسان است. با ترکیب مواد اصلی مانند خیار، خامه، شوید و سایر ادویهها میتوانید یک سالاد خوشمزه و جذاب تهیه کنید. شوید تازه به سالاد عطر و مزه خاصی اضافه میکند و بافت نرم و خامه غلیظ موجب زیباتر شدن و خوشطعمتر شدن سالاد میشود. تهیه این سالاد بسیار ساده است، فقط کافی است که مراحل سهگانه از شستن و خرد کردن خیارها، تهیه سس سالاد و ترکیب همه مواد را دنبال کنید. میتوانید با اضافه کردن مواد دیگر به سالاد، طعم و انواع متنوعتری ایجاد کنید. این سالاد میتواند به عنوان یک پیشغذای سبک و خوشمزه برای وعدههای ناهار یا شام مناسب باشد.
سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از خوشمزهترین و سادهترین سالادهایی است که میتوانید آن را با چند قلم مواد ساده تهیه کنید. این سالاد طعم و مزه بسیار متفاوت و جذابی دارد و شما میتوانید از سایر سبزیجات دلخواهتان نیز در تهیه آن استفاده کنید.
شوید تازه عطر و مزه بسیار جذابی به این سالاد میدهد، بافت نرم و غلیظ خامه موجب زیباتر شدن و خوشطعم تر شدن سالاد میشود. این سالاد فقط با طی کردن سه مرحله بسیار ساده آماده سرو و نوش جان کردن است.
ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
خیار۴۵۰ گرمخامه ترش۱/۲ پیمانهشوید تازه ساطوری شده۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار دلخواهفلفل سیاهبه مقدار دلخواهلیمو۱ عدد
مراحل تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
مدت زمان آماده سازی و تهیه این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این سالاد را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی خیار
خیارها را بشویید و در صورت تمایل با کمک پوستگیر پوستشان را بگیرید.
خیارها را با چاقو به ابعاد دلخواه و یکسانی برش زنید.
مرحله دوم: آماده سازی سس سالاد
درون ظرف مناسبی خامه ترش را بریزید.
به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
حال شوید تازه خرد شده . آبلیمو ترش را به ترکیب سس بیفزایید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
خامه ترش، یکی از فرآوردههای لبنی است که از تخمیر شیر گاو تهیه میشود.
این خامه طعم ترشی دارد و اغلب برای انواع تاپینگها، سسها و خورشتها استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات و توت فرنگی
مرحله سوم: ترکیب همه مواد سالاد
خیارهای خرد شده و سس سالاد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
برای ترکیب شدن طعمها با هم میتوانید روی مواد را بپوشانید و سالاد را ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سالاد بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد خیار
به ۳ نکته زیر در تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید توجه داشته باشید:
میتوانید مقداری پیاز بنفش را به صورت خلالی خرد و به سالاد جذابتان بیفزایید.اگر شوید تازه در دسترس ندارید میتوانید از شوید خشک استفاده کنید.اگر خامه ترش در دسترس ندارید میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید. فقط برای بهتر شدن طعم سالاد باید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز
این سالاد بسیار سبک و خوشمزه است، به شما توصیه میکنیم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این سالاد جذاب و خوشمزه را تهیه و به عنوان یک پیش غذای متفاوت سرو کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: