زمان دقیق اضافه کردن: کشف اسرار تایمینگ افزودن ادویه‌ها به قورمه سبزی!

  • توسط: admin


قورمه سبزی، خوراکی اصیل ایرانی، با عطر و طعمی بی‌نظیر، از دیرباز در سفره‌های ایرانیان خوش درخشیده است. راز پخت یک قورمه سبزی خوشمزه، در کنار استفاده از مواد اولیه مرغوب، به انتخاب و اضافه کردن ادویه‌ها در زمان مناسب نیز مربوط می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، سفری به دنیای ادویه‌های قورمه سبزی خواهیم داشت و زمان مناسب اضافه کردن ادویه قورمه سبزی را بررسی خواهیم کرد.

زمان مناسب اضافه کردن ادویه‌های قرمه سبزی با دو روش متفاوت

انتخاب زمان مناسب برای اضافه کردن ادویه‌های قورمه سبزی به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. اما از هر روشی که استفاده می‌کنید توجه داشته باشید که از ادویه‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید.

ادویه‌ها را به مقدار لازم اضافه کنید. اگر از فلفل قرمز استفاده می‌کنید، آن را در آخر پخت به خورشت اضافه کنید؛ زیرا موجب دیرپز شدن گوشت می‌شود.
  

روش اول: افزودن ادویه‌های خورش قبل از اضافه کردن سبزی

در این روش، ادویه‌ها (به جز فلفل قرمز) را به همراه گوشت در ابتدای پخت به خورشت اضافه می‌کنیم. یکی از مزایای این روش این است که طعم و عطر ادویه‌ها قوی‌تر می‌شود و ادویه‌ها به تمام قسمت‌های خورشت به صورت یکسان نفوذ می‌کنند. اما باید توجه داشته باشید که اگر ادویه‌ها بیش از حد تفت‌داده شوند احتمال تلخ شدن خورش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اگر قورمه سبزی سوخت چه کنیم؟

مراحل طبخ خورش قرمه سبزی طبق روش اول

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.گوشت را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی اش گرفته شود.ادویه‌ها (زردچوبه،ادویه خورش، ادویه گوشت، زیره، هل، دارچین) را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.سپس سبزی‌ها را اضافه کنید و به همراه ادویه‌ها تفت دهید.آب جوش و لوبیا را اضافه کنید و زمان دهید تا با حرارت کم خورش بپزد و لعاب اندازد.با مقداری آبلیمو، آبغوره، پودر لیمو عمانی، پودر غوره و نمک چاشنی خورش را تنظیم کنید.

روش دوم: افزودن ادویه‌های خورش بعد از اضافه کردن سبزی

در این روش، ادویه‌ها (به جز فلفل قرمز) را بعد از اینکه سبزی‌ها کمی تفت داده شدند و عطر و طعم خود را آزاد کردند، به خورشت اضافه می‌کنیم. یکی از مزایای انتخاب این روش طعم و عطر ملایم‌تر ادویه‌ها است که احتمال کمتری برای تلخ شدن خورش را در پی دارد. در این روش طعم و عطر ادویه‌ها ضعیف تر است و احتمال نفوذ کامل ادویه‌ها به تمام قسمت‌های خورش به صورت یکسان وجود دارد.

مراحل طبخ خورش قرمه سبزی طبق روش دوم

 پیاز را با مقداری روغن تفت دهید. گوشت تکه شده را به پیاز اضافه کنید. سبزی‌ها را اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید. بعد از اینکه سبزی‌ها کمی تفت داده شدند و عطر و طعم خود را آزاد کردند، ادویه‌ها (زردچوبه، زیره، هل، دارچین) را اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. لوبیا قرمز و آب جوش را بیفزایید و منتظر بمانید تا خورش بپزد. با مقداری نمک، آبغوره، آبلیمو، پودر لیمو امانی یا پودر غوره چاشنی خورش را تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: ۳ راهکار برای از بین بردن بوی دنبه در قورمه سبزی

ادویه‌های اصلی قورمه سبزی کدام‌اند؟

زردچوبه: پایه و اساس طعم و رنگ قورمه سبزی، زردچوبه است. این ادویه گرم، طعمی ملایم و کمی تلخ دارد و رنگی طلایی به خورشت می‌دهد.زیره: زیره، ادویه‌ای معطر با طعمی گرم و کمی تند، از ارکان اصلی طعم قورمه سبزی است.فلفل سیاه: فلفل سیاه، ادویه‌ای تند و تیز، طعمی تند و گزنده به قورمه سبزی می‌بخشد.فلفل قرمز: فلفل قرمز، ادویه‌ای تند و تیز، طعمی تند و آتشین به قورمه سبزی می‌دهد. استفاده از این ادویه اختیاری است.

امیدواریم با مطالعه این مقاله، سفری لذت‌بخش به دنیای طعم و عطر قورمه سبزی داشته باشید و بتوانید این خوراک اصیل ایرانی را با طعمی بی‌نظیر برای خود و عزیزانتان بپزید. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید