رولت مرغ با عسل و زردآلو (خوشمزه و خاص برای شام)

  • توسط: admin


رولت مرغ با عسل و زردآلو، ترکیبی از طعم لذیذ مرغ، شیرینی عسل و طراوت زردآلو است که آن را به یک غذای مجلسی و جذاب تبدیل می‌کند. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه مرحله به مرحله این رولت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. 

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو به شرح زیر است:

سینه مرغ بدون استخوان و پوست۱ عددنمک، فلفل سیاهبه مقدار لازمزردآلو خشک خرد شده۱/۴ پیمانهگردو خرد شده۱/۴ پیمانهجعفری تازه خرد شده۱/۴ پیمانهدارچین آسیاب شده۱/۴ قاشق چای‌خوریعسل۱/۴ پیمانهسس خردل۱ قاشق غذاخوریسس سویا۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این رولت ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این رولت متفاوت و خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این رولت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سینه مرغ را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و با گوشت کوب پهن کنید تا ضخامتی یکنواخت پیدا کند.

سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

زردآلو خشک، گردو خرد شده، جعفری و دارچین را در یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله سوم: پیچیدن رولت

مواد میانی را به صورت یک لایه یکنواخت روی سینه مرغ پهن کنید.

از یک طرف شروع کرده و سینه مرغ را به آرامی رول کنید تا به شکل رولت درآید.

برای ثابت ماندن رولت، می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت سوسیس

مرحله چهارم: تهیه سس

عسل، سس خردل و سس سویا را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.

مرحله پنجم: پخت رولت

رولت مرغ را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی آن را با سس به طور کامل بپوشانید.

ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا پخته و سس طلایی شود.

هر چند دقیقه یکبار روی رولت را با سس آب کنید.

مرحله ششم: سرو رولت

رولت مرغ آماده را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را برش داده و به همراه برنج، سیب زمینی سرخ شده یا سالاد سرو کنید.

برای یک وعده غذایی کامل، رولت مرغ را با سبزیجات بخارپز یا سالاد همراه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

در تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای اینکه رولت مرغ به خوبی شکل بگیرد، بهتر است از سینه مرغ تازه استفاده کنید.برای مواد میانی می‌توانید از انواع مغزها و میوه‌های خشک دیگر مانند بادام، پسته یا کشمش استفاده کنید.برای طعم‌دار کردن بیشتر رولت می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند پاپریکا، فلفل قرمز یا آویشن استفاده کنید.اگر دوست دارید رولت مرغ شما تردتر شود، می‌توانید قبل از پختن آن را در روغن زیتون کمی تفت دهید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش کامل و ساده فوق یک رولت مرغ خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید که همه اعضای خانواده از طعم آن لذت ببرند.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید