رولت خرما و گردو؛ انرژیبخش و لذیذ
رولت خرما یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. با استفاده از خرما، روغن، آرد، ادویهها و مغزهای مختلف میتوانید یک رولت خرمایی بسیار خوشمزه و جذاب درست کنید. این دسر، محبوبیت زیادی در میان افراد به خصوص در میان کودکان دارد.
برای تهیه رولت خرما، ابتدا خرماها را شویید و از هسته آنها جدا کنید سپس خرما را بهصورت له کرده و با آرد و ادویهها به هم بزنید. سپس پودر نارگیل و مغزها را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی پلاستیک قرار داده و به شکل رولت درآورید. این رولت را به یخچال بگذارید تا خوب شکل بگیرد و سپس برش دهید و آماده سرو کنید.
با تهیه این دسر خوشمزه و مغذی، میتوانید لذت خوردن از طعم فوق العاده خرما و ادویهها را تجربه کنید. این رولت را به عنوان یک دسر خوشمزه و سنتی در میان خانواده و مهمانان خود سرو کنید و لذت ببرید.
رولت خرما، نوعی حلوای مجلسی و مقوی است که ظاهر بسیار جذاب و زیبایی دارد. این رولت را میتوانید با مواد میانی مختلفی و با مواد اولیه در دسترس و سادهای به راحتی تهیه و نوش جان کنید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از خوشمزهترین و کاملترین روشهای تهیه رولت خرما را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه رولت خرمامدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این رولت ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده یک رول، رولت متوسط به شما میدهد.درجه سختی تهیه این رولت در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه رولت خرما:خرما۱ کیلوگرمروغن۱-۲ قاشق غذاخوریآرد سفید۱/۵ پیمانهپودر دارچین و زنجبیلبه مقدار دلخواهگردوبه مقدار دلخواهپودر نارگیلبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی خرماخرماها را درون ظرف آبی بریزید و بشویید. خرماهای شسته شده را درون آبکش بریزید و کمی زمان دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.هستههای خرما را جدا سازید.مرحله دوم: له کردن خرماخرماهای بدون هسته را با کمک چرخ گوشت، میکسر یا خردکن چرخ کنید.در این بازه زمانی برای جلوگیری از چسبیدن خرما به تیغههای دستگاه کمی روغن به خرماها اضافه کنید.مرحله سوم: آماده سازی آردآرد سفید قنادی را درون تابه مناسبی الک کنید.تابه را روی حرارت کم گذارید و ۱۰-۱۵ دقیقه مدام به هم زنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد تغییر رنگ دهد.مرحله چهارم: افزودن ادویهها و روغنپودر دارچین و پودر زنجبیل را به آردهای تفت داده شده اضافه کنید و کمی به هم زنید تا عطر ادویهها آزاد شود.حال ۱ قاشق غذاخوری روغن به آردها بیفزایید و در حد مخلوط شدن بهم زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا خرما به روش جنوبیهامرحله پنجم: افزودن خرماخرماهای چرخ شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافتی یکدست و یکنواخت حاصل شود.حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله ششم: ترکیب گردو و پودر نارگیلگردوها را درون میکسر یا خردکن بریزید و کمی خرد کنید.مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید و به هم زنید.مرحله هفتم: پیچیدن رولتپلاستیک فریزر را روی میز کارتان بیندازید. مواد رولت را روی پلاستیک بریزید و به قطر حدود ۱ سانتیمتر به شکل مستطیل رولت را باز کنید.از ترکیب گردو و پودر نارگیل روی مواد خرمایی بریزید.حال به آرامی از سمت عرض مستطیل با کمک پلاستیک فریزر زیر رولت آن را رول کنید.رولت را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا به خوبی شکل بگیرد و منسجم شود.پس از استراحت آن را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقو تیزی برش زنید.رولت خرما بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قرابیه خرمایی تبریزیامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز مانند این روش رولت خرما بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: