روش ساخت فر دستی و خانگی برای کیک و پیتزا

  • توسط: admin


خیلی از شما عزیزان علاقه دارید که در خانه کیک، شیرینی یا پیتزا درست کنید، اما نداشتن فر باعث می‌شود که گاهی از این کار منصرف شوید. کافی است تا انتهای مطلب با ما همراه باشید، چون در این مقاله از مجله اکالا، آموزش ساخت فر دستی و خانگی برای کیک و پیتزا را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

برای ساخت فر دستی و خانگی، ابتدا یک قابلمه قدیمی را انتخاب کرده و داخل آن سه پایه بگذارید. سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و شعله گاز را تنظیم کنید.

بعد از گرم شدن قابلمه، قالب حاوی کیک یا شیرینی را داخل آن گذاشته و با قرار دادن دم ‌کنی روی در قابلمه، اجازه دهید غذا بپزد. جزئیات ساخت فر دستی و خانگی را در ادامه بخوانید.

لوازم ضروری برای ساخت فر دستی و خانگی

قابلمه (ترجیحا قدیمی)شعله پخش کندم کنیسه پایه یا کاتر

آموزش ساخت فر دستی و خانگی

این روش به شما کمک می‌کند تا بدون نیاز به فرهای گران ‌قیمت، کیک، پیتزا و دیگر غذاها را راحت در خانه بپزید:

مرحله اول: شعله پخش کن را روی گاز بگذارید

ابتدا یک شعله پخش کن روی گاز بگذارید. شعله پخش کن به پخش حرارت در قابلمه کمک می‌کند تا تمام قسمت‌های غذا یا شیرینی یکسان بپزد و نسوزد.

مرحله دوم: یک قابلمه قدیمی انتخاب کنید

یک قابلمه قدیمی که در آن محکم بسته شود را انتخاب کنید. قابلمه باید به اندازه‌ای بزرگ باشد که قالب یا سینی حاوی کیک یا شیرینی داخل آن جا بگیرد.

بیشتر بخوانید: بهترین روش تمیز کردن قابلمه گرانیتی

مرحله سوم: سه پایه یا کاتر را در قابلمه بگذارید

داخل قابلمه به عنوان پایه قالب، سه پایه یا کاتر بگذارید. این کار باعث می‌شود که قالب یا سینی، از کف قابلمه فاصله داشته باشد و حرارت خیلی مستقیم به آن نرسد.

مرحله چهارم: شعله گاز را تنظیم کنید

قابلمه را روی شعله پخش کن گذاشته و گاز را روشن کنید. شعله نه خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد.

آموزش ساخت فر دستی و خانگی

مرحله پنجم: دم‌ کنی را روی در قابلمه بگذارید

یک دم‌ کنی روی در قابلمه بگذارید تا حرارت داخل قابلمه حفظ شود و غذا (یا کیک) بهتر بپزد.

مرحله ششم: قابلمه را گرم کنید

اجازه دهید قابلمه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کاملا گرم شود. همین مدت زمان برای آماده شدن قابلمه و تنظیم دمای آن کافی است.

بیشتر بخوانید: تمیز کردن پشت قابلمه چدنی و مسی با مواد طبیعی

مرحله هفتم: قالب را داخل قابلمه بگذارید

بعد از اینکه قابلمه به خوبی گرم شد، دم ‌کنی را از روی در قابلمه برداشته و قالب حاوی کیک یا شیرینی‌ را درون قابلمه روی سه پایه قرار دهید.

مرحله هشتم: اجازه دهید کیک یا غذا بپزد

دم‌ کنی را دوباره روی در قابلمه قرار داده و اجازه دهید شیرینی‌ها یا غذا کاملا بپزند. مدت زمان این مرحله بستگی به نوع شیرینی یا غذا دارد.

نکات و فوت‌وفن‌ های ساخت فر دستی و خانگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای ساخت فر دستی و خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

سعی کنید از قابلمه‌های قدیمی برای این کار استفاده کنید، چون ممکن است روی بدنه قابلمه لک بیفتد.قبل از قرار دادن قالب داخل قابلمه، مطمئن شوید که داخلش کاملا گرم شده باشد.برای اینکه کیک شما خوب پف کند و خراب نشود، دم‌ کنی را تا ۳۰ دقیقه اول از روی قابلمه برندارید.قابلمه، شعله پخش کن و پایه باید تمیز باشند تا وقتی که داغ می‌شوند، دود نکنند.شعله گاز حتما باید ملایم باشد.زمان پخت مواد خوراکی در فر دست‌ساز ممکن است بیشتر از فر معمولی باشد و بستگی به جنس قالب، قابلمه و میزان حرارت دارد.

در این مقاله از بخش سبک زندگی اکالا، شما را با آموزش ساخت فر دستی و خانگی برای کیک و پیتزا آشنا کردیم؛ چرا که می‌دانیم نداشتن فر برای خیلی از علاقه‌مندان چالش‌ها و محدودیت‌هایی داشته است. امیدواریم این روش را تست کرده و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید