روش بازی گونگی (یه قل دو قل) سریال «بازی مرکب» + قوانین
فصل دوم «بازی مرکب»، بازی «گونگی» را به عنوان یک مینیگیم در یکی از مراحل مرگبار سریال معرفی میکند و این بازی آنقدر سریع انجام میشود که درک آن ممکن است برای کسانی که با آن آشنا نیستند، کمی دشوار باشد.
«گونگی» که مانند خود سریال «بازی مرکب» ریشهای کرهای دارد، با نام «Korean Jacks» نیز شناخته میشود و شباهتهای زیادی با بازی «یه قل دو قل» دارد. «گونگی» یکی از پنج مینیگیم فصل دوم «بازی مرکب» است که در کنار هم، دور دوم مسابقات را تشکیل میدهند. این بازی نیازمند هماهنگی چشم و دست و همچنین صبر و دقت زیاد است.
با ما همراه باشید تا در این مقاله از مجله اکالا، نحوه بازی گونگی (یه قل دو قل) سریال «Squid Game» و قوانین آن را به شما آموزش دهیم.
آموزش بازی گونگی (یه قل دو قل) سریال بازی مرکب (Squid Game)
شرکتکنندگان فصل دوم «بازی مرکب» بر خلاف بسیاری از بینندگان، با قوانین و نحوه بازی گونگی (Gonggi) آشنا هستند. این بازی که با پنج سنگ در پنج مرحله انجام میشود، در گذشته با سنگهای واقعی اجرا میشد، اما امروزه از سنگهای پلاستیکی رنگارنگ استفاده میشود.
مراحل بازی رفتهرفته سختتر میشوند، اما به طور خلاصه، هدف اصلی در هر مرحله، برداشتن هر پنج سنگ با یک دست و به یک ترتیب مشخص است.
در فرهنگ ایرانی، برای این که تعیین شود چه کسی آغاز کننده بازی است، یکی از بازیکنان تعدادی از سنگها را در مشت گرفته و دیگری زوج یا فرد بودن آن را حدس میزند. اگر حدس او درست بود، بازی را شروع میکند.
مرحله اول
برای شروع بازی، ابتدا همه سنگها روی زمین (یا میز) پخش میشوند.
در ادامه، بازیکن یک سنگ را به هوا پرتاب میکند و در فاصله زمانی که آن سنگ در هوا قرار دارد، یکی از سنگهای روی زمین را برمیدارد. سپس با همان دست، سنگی که به هوا پرتاب شده را میگیرد.
این روند تا زمانی که تمام سنگها از روی زمین برداشته شوند، ادامه دارد.
در حالی که این مرحله سادهترین بخش بازی به نظر میرسد، چالش اصلی آن انجام صحیح پرتاب و گرفتن سنگ است؛ به گونهای که از افتادن سنگهای جمعشده از دست یا حرکت سایر سنگهای روی زمین جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی همه بازیهای فصل دوم سریال «Squid Game»
مرحله دوم
دوباره سنگها را روی زمین پخش کنید و این بار به روشی متفاوت آنها را جمع کنید.
ابتدا یک سنگ را به هوا پرتاب کرده و با همان دست بگیرید.
سپس، سنگی که در دست دارید را به هوا پرتاب کنید و در فاصله زمانی که آن سنگ در هوا قرار دارد، دو سنگ دیگر را از روی زمین بردارید و سنگ پرتابشده را بگیرید.
الان، دو سنگ روی زمین باقی مانده و سه سنگ در دست بازیکن قرار دارد.
بازیکن باید مانند حرکت قبلی، یک سنگ را به هوا پرتاب کرده و در فاصله زمانی که آن سنگ در هوا قرار دارد، دو سنگ دیگر از روی زمین جمع کند و سنگ پرتاب شده را با همان دست بگیرد.
مرحله سوم
در مرحله سوم، گونگی سختتر میشود.
شروع این مرحله دقیقاً مشابه دو حرکت اول مراحل ۱ و ۲ است: پخش کردن سنگها، برداشتن فقط یکی از آنها، پرتاب آن به هوا و گرفتن دوبارهاش.
حالا بازیکن سنگی که در دست دارد را به هوا پرتاب میکند و این بار در فاصله سقوط آن، سه سنگ دیگر را از روی زمین برمیدارد. سپس سنگ پرتابشده را میگیرد.
در پایان، یکی از سنگهای درون دست به هوا پرتاب میشود، آخرین سنگ از روی زمین برداشته میشود و سنگ پرتابشده گرفته میشود.
بیشتر بخوانید: بازیکنانی که بیشترین شانس برد را در فصل ۳ «بازی مرکب» دارند
مرحله چهارم
برخلاف سه مرحله قبلی، مرحله چهارم گونگی با پخش کردن سنگها آغاز نمیشود. بلکه، از همان جایی شروع میشود که مرحله سوم به پایان رسیده است؛ یعنی زمانی که هر پنج سنگ در دست بازیکن قرار دارد.
سپس، بازیکن باید یک سنگ را به هوا پرتاب کند، چهار سنگ دیگر را روی زمین بگذارد و سنگ پرتابشده را بگیرد.
برای پایان این مرحله، بازیکن دوباره سنگ درون دستش را به هوا پرتاب میکند، چهار سنگ روی زمین را جمع کرده و سنگ در حال سقوط را میگیرد.
نکته: توصیه میشود در این مرحله، هنگام قرار دادن چهار سنگ روی زمین، آنها را نزدیک به یکدیگر قرار دهید؛ اما تغییر دادن جای آنها پس از گذاشتن آنها روی زمین، بر خلاف قوانین است. تنها زمانی میتوانید دوباره به آنها دست بزنید که سنگ دیگر در هوا باشد و قصد برداشتن آنها را داشته باشید.
مرحله پنجم
در چهار مرحله اول گونگی امتیازی داده نمیشود. اما اگر بازیکن تا اینجا بدون هیچ اشتباهی و طبق قوانین بازی کرده باشد، در مرحله پنجم امتیاز میگیرد.
این مرحله با مراحل دیگر متفاوت است و با در دست داشتن هر پنج سنگ شروع میشود.
بازیکن باید هر پنج سنگ را به هوا پرتاب کند و با پشت همان دست بگیرد. سپس، همه آنها را با پشت دست به هوا پرتاب کرده و با کف همان دست بگیرد.
اگرچه سیستمهای امتیازی مختلفی وجود دارد، رایجترین آنها این است که برای کسب امتیاز، باید هر پنج سنگ را بگیرید. طبق این سیستم، اگر هر پنج مرحله را پشت سر هم و بدون اشتباه انجام دهید، پنج امتیاز میگیرید.
بیشتر بخوانید: این کاراکتر همه را در فصل سوم «Squid Game» نجات میدهد
قوانین بازی گونگی سریال بازی مرکب (Squid Game)
از آنجایی که انجام صحیح مراحل بازی گونگی نیازمند دقت فراوان است، بازیکن به روشهای زیادی میتواند امتیاز از دست بدهد:
اگر بازیکنی نتواند تمام سنگهای لازم برای یک مرحله را از روی زمین بردارد، بازنده محسوب شده و فرصت تلاش دوباره نخواهد داشت.لمس سنگی که بازیکن قصد برداشتن آن را ندارد، خطا محسوب میشود.اگر بازیکنی نتواند سنگی را که به هوا پرتاب کرده بگیرد، آن مرحله خراب میشود.در صورت هرگونه خطا در هر مرحله از بازی، بازیکن بازنده اعلام شده و نوبت به بازیکن بعدی میرسد؛ بازیکن جدید باید بازی را از مرحله اول آغاز کند.
یکی از سختترین قوانین گونگی، مربوط به مرحله پنجم است.
به طور خلاصه، وقتی میخواهید پنج سنگی که روی پشت دست قرار دارند را بگیرید، نمیتوانید دستتان را طوری بچرخانید که کف دست رو به بالا باشد. باید سنگها را در همان حالتی که کف دست رو به زمین است، به هوا بیندازید و دستتان هم همانطور بماند تا سنگها را بگیرید.
چرا گونگی انتخاب بینظیری برای بازی مرکب است؟
چیزی که «بازی مرکب» را تا این حد تاریک و ترسناک کرده، استفاده از بازیهای کودکانه در رقابتهایی است که به آسانی به صحنه خونریزی تبدیل میشوند.
تضاد آشکار میان معصومیت ذاتی بازیها و شرایط هولناکی که شرکتکنندگان در آن قرار دارند، به خوبی به چشم میخورد. با این حال، هر سرگرمی کودکانهای برای «بازی مرکب» مناسب نیست، اما گونگی به خوبی با فضای آن سازگار است.
اگرچه گونگی برای افرادی که از کودکی با آن آشنا بودهاند، نسبتاً آسان به نظر میرسد، اما انجام سریع و بینقص آن بسیار دشوار است. این سختی حتی بدون در نظر گرفتن خطر مرگ ناشی از شکست (که طبیعتاً بخشی از بازی اصلی نیست) نیز وجود دارد.
اما وقتی شرکتکنندگان با تهدید مستقیم اسلحه مواجه میشوند، نیاز به موفقیت در گونگی در «بازی مرکب» به شدت افزایش پیدا میکند و این در حالی است که برای انجام این بازی، ثبات دست ضروری است!
در این مقاله از بخش سبک زندگی مجله اکالا، به معرفی و بررسی بازی گونگی سریال بازی مرکب (Squid Game) پرداختیم و قوانین و نحوه بازی را به شما آموزش دادیم. گونگی، با تمام شباهتها و تفاوتهایی که با «یه قل دو قل» دارد، میتواند لحظات سرگرمکنندهای را برای شما رقم بزند.
منبع: ScreenRant
من سورین صیادی هستم و از بچگی تقریباً تمام وقت آزادم را صرف دیدن فیلم و سریال (و گاهاً انیمه) کردم! بیشتر به ژانرهای اکشن، جنایی و هیجانانگیز علاقه دارم، اما ژانرهای دیگر را هم دنبال میکنم.
خیلی خوشحالم که میتوانم این لذت بزرگ از زندگی را با دیگران به اشتراک بگذارم و فیلم و سریالهای مورد علاقهام را به شما معرفی کنم.
- برچسب ها: