رهایی از اضطراب: نحوه کاهش خطرات قلبی

  • توسط: admin


اضطراب یک وضعیت روانی است که ممکن است تأثیرات مخربی روی سلامتی فیزیکی انسان داشته باشد. افرادی که به اضطراب رنج می‌برند، معمولاً با احساسات ناراحتی، نگرانی و ترس مواجه هستند که ممکن است تا به افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی منجر شود.

اما با درمان و کنترل اضطراب، خطرات قلبی نیز کاهش می‌یابد. روش‌های بسیاری برای مدیریت و درمان اضطراب وجود دارد، شامل مشاوره روانشناختی، مصرف داروهای ضداضطراب، مدیتیشن و تکنیک‌های تنفسی می‌باشند. همچنین فعالیت‌های ورزشی منظم، مواجهه با ترس‌ها و ایجاد روابط اجتماعی قوی نیز می‌توانند به کاهش اضطراب و خطرات قلبی کمک کنند.

بنابراین، اهمیت درمان اضطراب بیش از چیز دیگری است زیرا ممکن است تأثیرات بسیار خطرناکی بر روی سلامت قلبی فرد داشته باشد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که درمان اضطراب و افسردگی مراجعات اورژانس و بستری شدن در بیمارستان را در میان بیماران مبتلا به بیماری قلبی کاهش می‌دهد.
دکتر «فیلیپ بینکلی»، محقق ارشد و معاون اجرایی پزشکی داخلی در دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره گفت: «روان درمانی، داروهای کنترل کننده خلق و خو یا ترکیبی از این دو با کاهش ۷۵ درصدی بستری شدن در بیمارستان یا مراجعه به اورژانس همراه بود».
بینکلی در ادامه افزود: «اضطراب و افسردگی در افراد مبتلا به نارسایی قلبی شایع است و سلامت روان بر خطر ابتلاء به سایر مشکلات سلامتی تأثیر می‌گذارد.»
او گفت: «بیماری قلبی و اضطراب / افسردگی به گونه‌ای با هم تعامل دارند که هر کدام دیگری را ترویج می‌کنند.»
برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۵۰۰ نفر را که به دلیل انسداد عروق یا نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، بررسی کردند. حدود ۹۲ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه قبل از بستری شدن در بیمارستان مبتلا به اضطراب و ۵۶ درصد مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده بودند.
حدود ۲۳ درصد از بیماران داروهای ضد افسردگی و روان درمانی، ۱۵ درصد به تنهایی روان درمانی، ۲۹ درصد به تنهایی داروهای ضد افسردگی و ۳۳ درصد هیچ درمانی برای سلامت روان دریافت نکردند.
این مطالعه نشان داد که ترکیب دارو و گفتار درمانی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۶۸ تا ۷۵ درصد، خطر مراجعه به اورژانس را بین ۶۷ درصد تا ۷۴ درصد و خطر مرگ زودهنگام به هر دلیلی را ۶۵ درصد کاهش می‌دهد.
درمان به تنهایی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۴۶٪ تا ۴۹٪ و مراجعه به اورژانس را ۴۸٪ تا ۵۳٪ کاهش می‌دهد، در حالی که داروها به تنهایی بستری شدن در بیمارستان را ۴۷٪ تا ۵۸٪ و مراجعه به اورژانس را ۴۱٪ تا ۴۹٪ کاهش می‌دهند.
به گفته بینکلی، اضطراب و افسردگی با فعال کردن سیستم عصبی جنگ یا گریز، باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می‌شود، که منجر به بیماری قلبی می‌شود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید