رمز و رازهای صندوق‌های رأی: نگاهی پشت پرده به نحوه برگزاری انتخابات در ایالات متحده!

  • توسط: admin


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، رای گیری در ایالات متحده آمریکا برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران در روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ (برابر با ۲۸ ژوئن ۲۰۲۴) که روز کاری در آمریکا می باشد، از صبح آغاز شده و تا ساعت تعیین شده ادامه خواهد یافت.

رای گیری از شرکت کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری ایران در آمریکا به صورت حضوری و با ارائه گذرنامه ، شناسنامه یا کارت ملی در محل های تعیین شده انجام می شود.

شرایط رأی دهندگان، داشتن تابعیت ایران و ۱۸ سال تمام است که متولدین ۸ تیر ۱۳۸۵ (۲۹ ژوئن ۲۰۰۶) و قبل از آن می توانند در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ایران شرکت کنند.

در ایالت نیویورک، دو شعبه اخذ رای در لانگ آیلند و نیوجرسی برای اخذ رای دایر شده و همچنین یک صندوق سیار انتخابات در منهتن نیویورک در نظر گرفته شده است.

انتخابات ریاست جمهوری ایران علاوه بر نیویورک در سایر ایالت ها و شهرهای ایالات متحده آمریکا از جمله واشنگتن، مریلند، آریزونا، کالیفرنیا، ماساچوست، فلوریدا، جورجیا، ایلینویز، میشیگان، مینه سوتا، میسوری، اوهایو، کارولینای شمالی، اوهایو، پنسیلوانیا، اوکلاهاما، اورگان، تگزاس، ویرجینیا، ویسکانسین و نبراسکا برگزار خواهد شد.

اخذ رای از ایرانیان مقیم آمریکا در حالی است که در کانادا از ایرانیان مقیم این کشور به دلیل ممانعت دولت این کشور صورت نخواهد گرفت.

پس از پایان دوره بیماری همه گیری کووید -۱۹، ورود اتباع ایرانی مقیم کانادا به شهرهای مرزی ایالات متحده آمریکا برای رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری ایران منوط به اخذ روادید از آمریکا شده است.

پیش از این، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرده بود: در کانادا مجوز انتخابات از سوی دولت این کشور صادر نشده و انتخابات آنجا برگزار نمی‌شود، ولی در آمریکا برگزار می‌شود. رای‌دهندگان می‌توانند به صورت حضوری به شعب رفته و با گذرنامه رأی دهند.

بر همین اساس، با هماهنگی دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن، صندوق‌های اخذ رأی در مرز بین آمریکا و کانادا قرار داده شده اند.

چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری اسلامی ایران برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهوری، جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ همزمان با در داخل کشور در ۱۳۸ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برگزار خواهد شد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید