رمانس خورشت ریحان با بادمجان: آمیزه‌ای سحرآمیز از طعم و عطر

  • توسط: admin


خورش ریحان با بادمجان یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. ترکیب عطر ریحان و طعم بادمجان در کنار هم ترکیبی بسیار منحصر به فرد و جذاب به شما می‌دهد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه خورشت ریحان با بادمجان را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه خورشت ریحان با بادمجان

مواد لازم جهت تهیه خورشت ریحان با بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان۳ تا ۴ عددگوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله)۳۰۰ گرمپیاز ۱ عددریحان تازه۲ دستهگوجه فرنگی۲ عددآبغوره۲ تا ۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمروغنبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه خورشت ریحان با بادمجان

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۴۵-۵۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این خورش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی ریحان

ریحان‌های تازه را خوب با آب سرد بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

سپس ریحان‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.

پس از خشک شدن، ریحان‌ها را به صورت ریز خرد کنید. برای بالاتر رفتن سرعت کار می‌توانید از خردکن یا میکسر برای خرد کردن ریحان‌ها استفاده کنید.

در یک ماهیتابه ریحان‌های خرد شده را با کمی روغن، به آرامی تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود و کمی نرم شوند، اما توجه داشته باشید که نباید بیش از حد سرخ شوند.

سرخ کردن ریحان‌ها باعث می‌شود که عطر آن‌ها در خورش بهتر پخش شود، اما باید دقت کنید که ریحان‌ها نسوزند تا طعم تلخی به غذا ندهند.

شما می‌توانید در صورت تمایل در همین مرحله مقدار کمی نعناع تازه نیز به این خورش اضافه کنید تا طعمی متفاوت ایجاد شود.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

درون قابلمه‌ای که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را کمی تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن گوشت و ادویه‌ها

پس از طلایی شدن پیاز، گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کنید.

گوشت را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

در این مرحله، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه‌ها باعث می‌شود که طعم و عطر گوشت در خورش بهتر حفظ شود و خورش شما لذیذتر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت گردو بادمجان

مرحله چهارم: اضافه کردن ریحان و آب

ریحان‌های سرخ شده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس به قابلمه مقداری آب اضافه کنید؛ به قدری که روی مواد را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید گوشت به همراه ریحان به آرامی بپزد و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مدت زمان پخت گوشت بسته به نوع آن متفاوت است، اما به طور کلی بین ۴۰-۶۰ دقیقه زمان لازم است تا گوشت کاملاً نرم و پخته شود.

مرحله پنجم: آماده سازی بادمجان

در این مرحله بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت طولی یا حلقه‌ای برش دهید.

آن‌ها را در مقداری نمک بخوابانید تا تلخی احتمالی آن‌ها گرفته شود. پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بادمجان‌ها را با آب بشویید و خشک کنید.

سپس بادمجان‌ها را در مقدار مناسبی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

برای کاهش جذب روغن توسط بادمجان‌ها، می‌توانید آن‌ها را بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

بهتر است از بادمجان‌های قلمی و کم‌دانه استفاده کنید، زیرا این نوع بادمجان‌ها طعم بهتری دارند و هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش گل کلم با گوجه

مرحله ششم: اضافه کردن بادمجان، گوجه‌فرنگی و آبغوره

پس از پخت گوشت و ریحان، بادمجان‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.

همچنین گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به قابلمه اضافه کنید.

در این مرحله، آبغوره و مقداری نمک را به خورش بیفزایید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا بادمجان‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها طعم خورش را به خود بگیرند.

آبغوره به خورش طعمی ترش و خوشایند می‌دهد. اگر دوست دارید خورش ترش‌تر باشد، می‌توانید مقدار بیشتری آبغوره اضافه کنید.

مرحله هفتم: سرو خورش ریحان با بادمجان

پس از پخت کامل خورش و جا افتادن آن، خورش ریحان با بادمجان را در ظرف سرو بریزید و به همراه برنج زعفرانی یا کته سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این خورش غافل نشوید. شما با رعایت این مراحل ساده می‌توانید یک خورش ریحان با بادمجان خوشمزه و خاص تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید