رمانتیک به زور: کلاهبرداری اینترنتی زیر پوشش قالیشویی در اینستاگرام!
کلاهبرداری اینترنتی با پوشش قالیشویی در اینستاگرام یکی از روشهای تقلب و فریبکاری آنلاین است که افراد را به تصور میرساند که با خرید محصولات پوششی قالیشویی با قیمت مناسب و کیفیت بالا روبرو هستند، اما در واقعیت ممکن است این محصولات معیوب و کیفیت پایین باشند یا حتی هیچگونه محصولی ارسال نشود. این افراد با استفاده از روشهای دستگاهی و تصاویر جذاب در پستهای اینستاگرام، اعتماد مخاطبان را جلب کرده و آنها را به خرید این محصولات ترغیب میکنند. بنابراین باید هوشیاری داشت و پیش از هر خریدی، اعتبار و قانونی بودن فروشنده را بررسی کرد تا از ورشکستگیهای مالی و احتمال کلاهبرداری جلوگیری شود.
به گزارش آدرینبه نقل از مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی مربوط به شست و شوی حرفهای انواع قالی از بنده کلاهبرداری کردهاند.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار داشت قصد شستشوی فرشهای خود را داشتم که در یک صفحه اینستاگرامی تبلیغی از شستشوی فرش با قیمتهای مناسب و در کمترین زمان مشاهده کردم و بدون بررسی هویت گردانندگان صفحه مذکور مبلغی جهت رزرو برای آنها واریز کردم اما بلافاصله پس از واریز وجه من را بلاک کردند و دیگر پاسخی از آنها دریافت نکردم.
این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی ادمین صفحه جعلی قالیشویی را شناسایی و پس از تشریفات قضائی مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
وی با اشاره به اینکه متهم بیش از هشت میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود افزود: متهم پس از حضور در پلیس فتا اظهار داشت با توجه به نزدیک شدن به ایام عید با راه اندازی یک صفحه اینستاگرامی و تبلیغات این صفحه به بهانه شستشوی فرش با قیمت بسیار مناسب مراجعه کنندگان را با ترفند رزرو ترغیب به پرداخت بیعانه میکردم و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن نبودم.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و قبل از دریافت کالا و یا گرفتن خدمات وجهی را به عنوان تسویه و یا بیعانه پرداخت ننمایید، همچنین میتوانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.
- برچسب ها: کلاهبرداری اینترنتی