رقص اقتصادی ایران: پریدن به بلندای های آسیا
رشد صعودی اقتصاد ایران در آسیا نشان از پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور ما در منطقه است. با توجه به منابع طبیعی غنی، جمعیت بزرگ و توانمندیها در حوزههای مختلف، ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشتاز در آسیا شناخته شده است. رشد صعودی اقتصادی ایران نشان دهنده افزایش تولید و تجارت، سرمایهگذاریهای خارجی، توسعه فناوری و ابتکار، ایجاد زیرساختهای مدرن و بهبود شرایط زندگی مردم است.
این رشد به عنوان یک فرصت برای همکاریهای جدید با سایر کشورها و تحولات مؤثر در همه ابعاد اقتصادی شناخته میشود. این موضوع باعث افزایش قدرت و تأثیر اقتصادی ایران در منطقه و جهان میشود و میتواند باعث توسعه و رشد پایدار کشورمان گردد. از این رو، تحقق رشد صعودی اقتصاد ایران در آسیا میتواند باعث بهبود اقتصاد کشور و رفاه مردم شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از وزارت اقتصاد، معاونت سیاست گذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به گزارش روزنامه جهان صنعت با عنوان «قعرنشینی در کلوب آسیایی» اعلام کرد: در این مطلب بیان شده است که “در شرایطی که در ۹ فصل اخیر، دولت میزان رشد اقتصاد را مثبت گزارش کرده؛ اما اخیراً در گزارش مجمع جهانی اقتصاد، ایران در رتبه ۱۹ از میان ۲۰ اقتصاد برتر آسیا قرار گرفت” بایستی بیان کرد که بر اساس آمار و اطلاعات مرکز آمار ایران، رشد تولید ناخالص داخلی در ۱۴ فصل پیاپی از فصل دوم سال ۱۳۹۹ تا فصل دوم سال ۱۴۰۲ دارای رشد مثبت بوده است که این موضوع نشان از رونق تولید دارد.
همچنین بر اساس آمار و اطلاعات بانک جهانی، از منظر متغیر تولید ناخالص داخلی به دلار قیمت ثابت سال ۲۰۱۵، ایران در سال ۲۰۲۲ (۱۴۰۱) در رتبه ۲۷ جهان و ۸ آسیا قرار گرفته است.
بر اساس آمار و اطلاعات بانک جهانی، درآمد ملی ناخالص سرانه به قیمت ثابت سال ۲۰۱۵ ایران از سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) تا ۲۰۲۲ (۱۴۰۱) روند صعودی را تجربه کرده و در سال ۲۰۲۲ برابر با ۵۴۹۹.۸ دلار شده که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۱ (۱۳۹۰ ) است.
- برچسب ها: ايران بانک جهانی وزارت امور اقتصادی و دارایی