رسپی تهیه مربای کنجد: رازی برای انرژی و لذت بخشیدن به ذائقه
مربای کنجد یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. این نوع مربا با طعم و ظاهری متفاوت از سایر مرباها برخوردار است و ترکیبی از کنجد، شکر، آب، پودر نارگیل، خلال پسته و بادام، و محلول زعفران را به خود دارد.
برای تهیه مربا کنجد ابتدا شکر و آب را در قابلمه مخلوط کرده و به جوش بیاورید. سپس مواد دیگر را به آن اضافه کرده و به مدت 10-15 دقیقه با حرارت کم بپزید تا به غلظت مناسب برسد. میتوانید با تست کندی شربت، مطمئن شوید که مربا به غلظت مناسب رسیده است.
پس از پخت، مربا را در شیشهها بریزید، آنها را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. مربای کنجد میتواند به تنهایی مزهی خوشمزهای داشته باشد یا به عنوان فیلینگ برای کیک و شیرینیها استفاده شود. این مربا به عنوان یک خوراکی خوشمزه و مناسب برای سفرههای صبحانه ایرانی بسیار طرفدار دارد.
مربا کنجد جز یکی از مرباهای بسیار خوشمزه و جذابی است که به راحتی با چند قلم مواد ساده میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. مربا در سفرههای صبحانه ایرانی جایگاه ویژهای دارد. مربا کنجد با خواص و فواید زیادی که دارد، طعم و ظاهری متفاوت نسبت به سایر مرباها دارد که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مربای کنجد را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این مربا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه مربا کنجدکنجد ۳۲۵ گرمشکر ۲۵۰ گرمآب ۲۵۰ میلیلیترپودر نارگیل ۱/۴ پیمانهخلال پسته و بادام ۱/۲ پیمانهمحلول زعفران ۱ قاشق چایخوریطرز تهیه مربا کنجدمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این مربا ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده حدود ۸۰۰-۹۰۰ گرم مربا به شما میدهد.درجه سختی تهیه این مربا در دستهبندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگیمرحله اول: ترکیب آب و شکرقابلمه مناسبی انتخاب کنید، برای بهتر شدن رنگ مربا بهتر است از قابلمههایی از جنس روی یا استیل استفاده کنید. شکر و آب را درون قابلمه بریزید و به هم زنید تا به خوبی دانههای شکر در آب حل شود.مرحله دوم: پخت مرباقابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا ترکیب آب و شکر به نقطه جوش برسد.۲-۳ دقیقه زمان دهید تا شربت مربا بجوشد.مرحله سوم: افزودن سایر مواد مرباکنجد، خلال بادام، خلال پسته، محلول زعفران و پودر نارگیل را به شربت مربا اضافه کنید.مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم مربا بجوشد و به غلظت مناسب رسد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای خیار به شکل گلمرحله چهارم: تست میزان پختبرای ماندگاری بهتر و بیشتر مربا، باید مربا شما به غلظت مناسب رسد.یزان غلظت شربت مربا را به چند شکل میتوانید کنترل کنید.یکی از سادهترین روشها این است که مقداری از شربت را در بشقاب کوچکی بریزید و زمان دهید تا شربت خنک شود.سپس بشقاب را کمی کج کنید اگر شربت به کندی در بشقاب حرکت کرد یعنی مربای شما به غلظت مناسب رسیده است؛ اما اگر شربت روان بود و با سرعت به سمت دیگر بشقاب حرکت کرد زمان پخت را کمی بیشتر کنید.مرحله پنجم: خنک کردن و انتقال به شیشههای نگهدارندهمربا را پس از پخت کنار گذارید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود.سپس شیشههای کاملا تمیز و خشکی را انتخاب کنید و مربا را در شیشه بریزید.درب شیشه را محکم ببندید به گونهای که هوایی در آن نفوذ نکند.شیشههای مربا را در یخچال نگهداری کنید.مربا کنجد بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است آن را با انواع کره و خامه میتوانید میل کنید.شما از این مربا برای فیلینگ گذاری انواع کیک یا شیرینی نیز میتوانید کمک بگیرید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده بالا این مربای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: