راهنمای گام به گام برای انتخاب بهترین ذرت برای پاپ کورن!

  • توسط: admin


استفاده از ذرت مرغوب و تازه برای تهیه پاپ کورن خانگی، موجب می‌شود تا ذرت شما بیشتر پف کند و طعم بهتری داشته باشد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن خانگی آشنا شوید.

بهترین ذرت برای پاپ کورن خانگی

اگر قصد دارید در خانه پاپ کورن درست کنید، لازم است از ذرت درجه یک، تازه و باکیفیت استفاده کنید تا پاپ کورن شما به خوبی پف کند و طعم لذیذی پیدا کند. در ادامه این بخش به نکاتی مهم برای تشخیص بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن خانگی اشاره شده است.

۱- به خشک بودن ذرت دقت کنید

اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که باید برای تهیه پاپ کورن خانگی بدانید، استفاده از ذرت کاملا خشک است. زمانی که ذرت مخصوص پاپ کورن کهنه باشد و بسته بندی آن باز باشد، ممکن است نم دار شود یا مقدار خشکی ذرت کاهش پیدا کند و در زمان تهیه پاپ کورن به خوبی پف نکند.

جالب است بدانید برای این که یک ذرت پف کند، باید مقدار آب درون هر دانه ذرت حدود ۵/۱۳ درصد باشد. زمانی که مقدار آب درون ذرت کمتر یا بیشتر از این حد شود، ذرت شما به خوبی پف نمی‌کند.

۲- از ذرت مرغوب استفاده کنید

نکته دومی که باید به عنوان تشخیص ذرت خوب برای پاپ کورن بدانید، مرغوب و تازه بودن ذرت است. در صورتی که ذرت شما کهنه یا نامرغوب باشد، در زمان تهیه پاپ کورن به خوبی پف نمی‌کند و می‌سوزد.

نکته جالبی که باید در مورد انتخاب بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن خانگی بدانید این است که هر چقدر مدت زمان بیشتری از برداشت ذرت بگذرد، مقدار پف آن کمتر خواهد بود. بنابراین تازه بودن ذرت نقش مهمی بر میزان پف و کیفیت پفیلای شما خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: از این به بعد ذرت پخته را اینجوری درست کنید

۳- به نوع ذرت توجه کنید

ذرت‌ها انواع مختلفی دارند و هر یک از آن‌ها بعد از پف کردن شکل خاصی پیدا می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین و البته رایج‌ترین انواع ذرت برای تهیه پاپ کورن، ذرت زرد است که معمولا قیمت مناسب‌تری نسبت به سایر انواع ذرت دارد و دانه‌های پاپ کورن آن درشت و بزرگ می‌شوند.

پاپ کورن سفید، یکی دیگر از انواع ذرت مخصوص پاپ کورن است که اندازه کوچک‌تری نسبت به ذرت زرد دارد و معمولا بافت آن تردتر است. این پاپ کورن طعم شیرینی دارد و فیبر آن نسبت به پاپ کورن زرد بیشتر است.

یکی دیگر از انواع پاپ کورن، پاپ کورن پروانه‌ای است که بعد از پف کردن، پوسته آن به خوبی باز می‌شود و شکل نامنظمی پیدا می‌کند. اکثر پاپ کورن‌هایی که در سینما یا فروشگاه‌ها تهیه می‌کنید، از این نوع پاپ کورن هستند. بافت این پاپ کورن ها ترد و نرم است.

پاپ کورن قارچی یکی دیگر از انواع پاپ کورن است که بعد از پف کردن شبیه به قارچ می‌شود. روی این پاپ کورن لکه‌هایی وجود دارد و معمولا بافت آن از پاپ کورن پروانه‌ای سفت‌تر است. این نوع پاپ کورن برای مزه دار کردن بسیار مناسب است، زیرا بافت خود را دیرتر از دست می‌دهد.

شما برای تهیه ذرت بو داده خانگی می‌توانید از هر کدام از این ذرت‌ها که دوست دارید استفاده کنید، اما قطعا برخی از آن‌ها تردتر و برخی دیگر پف دارتر یا سفت‌تر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: دانه کردن ذرت با ۲ ترفند بسیار ساده

۴- به کشور تولید کننده ذرت دقت کنید

شاید عجیب به نظر برسد، اما ذرت برخی از کشورها برای تهیه پاپ کورن خوشمزه‌تر است و بهتر پف می‌کند. به طور کلی باید بدانید که باکیفیت‌ترین نوع ذرت، متعلق به کشور برزیل است. این ذرت‌ها به خوبی پف می‌کنند و طعم مطلوبی دارند.

گفته می‌شود که بهترین و باکیفیت‌ترین نوع ذرت برای تهیه پاپ کورن، ذرت‌های آمریکایی هستند که بعد از پف کردن، بافت و طعم بی‌نظیری دارند. از دیگر ذرت‌های محبوب برای تهیه پاپ کورن که در کشور استفاده می‌شود نیز می‌توان به ذرت آرژانتینی اشاره کرد که کیفیت آن شباهت زیادی به ذرت برزیلی و آمریکایی دارد.

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه نکاتی مهم برای شناخت بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن خانگی اشاره شد. به خاطر داشته باشید که برای تهیه پاپ کورن باید از ذرت تازه و مرغوب استفاده کنید و هر بار بعد از استفاده از ذرت، درب آن را محکم ببندید تا نم نکشد.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید