رازهای پشت پژوهش: چرا زنان و مردان به طور متفاوت به علت بیماری و مرگ زودرس واکنش نشان می‌دهند؟

  • توسط: admin


در این پژوهش، تفاوت عمده‌ای بین زنان و مردان در مورد علل بیماری و مرگ زودرس بررسی شده است. بر اساس تحقیقات اخیر، مشخص شده است که عوامل مختلفی از جمله عوامل بیولوژیکی، محیطی، اجتماعی و رفتاری، تأثیر گذار بر این تفاوت‌ها دارند. به طور کلی، زنان معمولاً تمایل به جستجوی کمک پزشکی کمتری نسبت به مردان دارند و در نتیجه، بیشتر به بیماری‌های خطرناک دچار می‌شوند. علاوه بر این، عوامل جنسیتی می‌توانند در تأثیرگذاری بر سطح استرس، افسردگی و تغییرات هورمونی نیز نقش داشته باشند. این پژوهش می‌تواند بهبود روش‌های تشخیص و پیشگیری از بیماری‌ها در زنان و مردان کمک کند و راهکارهای مناسبی برای کاهش مرگ و میر زودرس ارائه دهد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شفقنا، القدس العربی نوشت:«پژوهشگران سال های زندگی سالم از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس را در بین مردان و زنان بالای ده سال در سطح جهان را در بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ بررسی کردند.»

این پژوهش که در نشریه «The Lancet Public Health» منتشر شد و بر داده های موجود در گزارش «بار جهانی بیماریها» استناد کرده است، نشان داد که «به نظر می رسد از دست دادن سالهای سلامت خوب در سراسر جهان در مردان بخصوص به سبب مرگهای زودرس بیشتر است، اما زنان به سبب عمر طولانی تر در طول زندگیشان بیشتر از بیماری ها رنج می برند.»

کووید، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های ریوی، دیابت، بیماری های مزمن کبدی، اختلالات اسکلتی عضلانی، تصادفات رانندگی، افسردگی، اختلالات اضطرابی و آلزایمر از دلایل بیماری هایی بودند که در این پژوهش مورد توجه قرار گرفت.

بر اساس این پژوهش، مردان در سراسر جهان در سال ۲۰۲۱ بیشتر تحت تأثیر چالش هایی قرار گرفتند که منجر به مرگ زودرس می شود، مانند کووید، حوادث رانندگی، بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی و کبدی؛ در حالیکه بر اساس این مطالعه مشخص شد اختلالات اسکلتی- عضلانی، روانی و فرسودگی ذهنی در زنان بیشتر بوده است.

زنان در طول زندگی خود سطوح بالاتری از بیماری و ناتوانی را نسبت به مردان تجربه می کنند، زیرا معمولا عمر طولانی تری دارند.

همچنین این پژوهش نشان داد که تفاوتهای سلامتی بین زنان و مردان از سن نوجوانی آغاز می شود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید