رازهای لذت بخش برای تهیه خورش بامیه با سبزی

  • توسط: admin


خورش بامیه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود، اما یکی از محبوب‌ترین نوع آن با قرمه سبزی است. این غذا دارای طعم و مزه‌ای بی‌نظیر است که علاقه‌مندان به آشپزی می‌توانند امتحان کنند.

برای تهیه خورش بامیه با قرمه سبزی، مواد لازم اعم از گوشت گوسفندی، بامیه، سبزی قرمه، پیاز، سیر، لیمو عمانی و ادویه‌های مختلف را به ترتیب استفاده می‌کنیم. ابتدا پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت گوسفندی را اضافه می‌کنیم. سپس سبزی قرمه و آب جوش اضافه شده و بعد از آن بامیه و لیمو عمانی را اضافه کرده و غذا را آماده می‌کنیم.

این غذا در کنار برنج یا کته میل می‌شود و می‌تواند یک گزینه‌ی خوشمزه و خوش طعم برای نوش جان باشد. امیدواریم با این توضیحات مرحله به مرحله، تهیه خورش بامیه با قرمه سبزی برای شما آسان‌تر شده باشد.

خورش بامیه یکی از خورش‌های بسیار خوشمزه و محبوبی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. خورش بامیه با قرمه سبزی ترکیبی از دو خورش محبوب است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این خورش غافل نشوید.

 ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه خورش بامیه با قرمه سبزی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.

طرز تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی

گوشت گوسفندی۱۵۰ گرمبامیه۱۰۰ گرمسبزی قرمه ۱۰۰ گرمپیاز ۱ عددسیر۱ حبهلیمو عمانی ۱-۲ عددنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و‌ پوست بگیرید.

آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید، ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.
کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.

مرحله دوم: آماده سازی سیر و افزودن ادویه

سیر را بشویید و‌ پوست بگیرید.

سیر را با کمک سیر له کن پوره کنید و پوره سیر را به محتوای درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

پیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده

در همین مرحله زردچوبه و فلفل را به ‌پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن گوشت

گوشت گوسفندی را بشویید و با کمک چاقو به ابعاد کوچک‌تری برش زنید.

گوشت را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.

مرحله چهارم: افزودن سبزی قرمه و آب جوش

سبزی قرمه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزی کمی تغییر رنگ دهد.

حال آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا گوشت بپزد.

مرحله پنجم: آماده‌سازی بامیه و افزودن لیمو عمانی

بامیه‌ها را بشویید و درون آبکش گذارید.

قسمت انتهای بامیه‌ها را با چاقو جدا کنید و توجه داشته باشید که کمی از قسمت ساقه بامیه بماند تا در زمان پخت محتوای بامیه خارج نشود.

ته تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

کمی بامیه‌ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

بامیه های تفت داده شده را به محتوای خورش اضافه کنید.

در همین مرحله لیمو امانی‌ها را بشویید و به محتوای در‌ون قابلمه بیفزایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور بامیه خانگی

درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا محتوای خورش بپزد.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از گذشت زمان اعلام شده میزان پختگی بامیه را کنترل کنید.

با مقداری نمک چاشنی غذا را تنظیم کنید و خورش را در ظرف سرو بریزید.

خورش جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است، در کنار کته یا برنج میل کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این خورش را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید