رازهای طلایی برای تهیه مربای خانگی!

  • توسط: admin


تصور کنید خوردن یک لقمه نان تازه به همراه کره و مربای خانگی که خودتان درست کردید چه لذتی دارد! متاسفانه درست کردن مربا در خانه چالش‌هایی دارد و گاهی اوقات با مشکلاتی مثل شکرک زدن یا تغییر رنگ آن روبرو می‌شویم. ما در این مقاله از مجله اکالا قصد داریم با ارائه چند نکته کلیدی در تهیه مربای خانگی این مشکلات را برای همیشه حل کنیم.

نکات مهم برای پختن مربای خانگی

برای پختن یک مربای خوشمزه و بدون نقص، نکات زیر را رعایت کنید:

۱- مربا را بیش از حد نجوشانید

یکی از نکات کلیدی در تهیه مربای خانگی، توجه به زمان پخت مربا است. پخت بیش از حد مربا باعث شکرک زدن آن می‌شود. بنابراین، بهتر است زمان پخت مربا را دقیقا طبق دستورالعمل رعایت کرده و از جوشاندن طولانی‌مدت مربا خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: علت “شکرک زدن مربا” چیست؟ + روش‌های جلوگیری از آن

۲- هنگام پخت مربا درب قابلمه را باز بگذارید

هنگام پختن مربا به جز مربای به بهتر است درب قابلمه را باز بگذارید. بستن درب ظرف در حین پخت مربا، باعث تغییر رنگ آن می‌شود.

۳- از ظرف مناسب برای پختن مربا استفاده کنید

یکی از مهم‌ترین نکات برای تهیه مربای خوشمزه خانگی، انتخاب ظرف مناسب برای پخت مربا است. به طور کلی بهتر است برای پخت انواع مربا از ظروف لعابی یا تفلون استفاده کنید. اما برای پخت مربای به باید از ظروف مسی استفاده کنید.

۴- مربای داغ را درون شیشه نریزید

هرگز مربا را بلافاصله پس از پخت درون شیشه نریزید. پس از اتمام پخت، اجازه دهید مربا به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند تا غلظت آن مشخص شود. در صورتی که مربا به غلظت دلخواه رسیده بود و رقیق نبود، آن را درون شیشه‌های درب‌دار، تمیز و خشک ریخته و در مکانی خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای بادمجان؛ عجیب اما خوشمزه

۵- به میزان آب و شکر توجه کنید

برای جلوگیری از کپک زدن مربا، به میزان آب و شکر آن توجه داشته باشید. اگر مربا بیش از حد آبکی و رقیق باشد یا مقدار شکر آن کم باشد، احتمال کپک زدن مربا زیاد می‌شود.

۶- از میوه‌های تازه و سالم استفاده کنید

میوه‌ای که برای درست کردن مربا استفاده می‌کنید بهتر است سالم و تازه باشند. زیرا در غیر این صورت، مربا طعم و کیفیت خوبی نخواهد داشت.

۷- اسانس مربا را در زمان مناسب اضافه کنید

برای حفظ عطر و طعم اسانس در مربا بهتر است آن را در اواخر پخت به مربا اضافه کنید.

۸- شکر را پس از پخت میوه اضافه کنید

برای داشتن یک مربای خوشمزه بهتر است میوه‌ها را ابتدا به تنهایی و بدون اضافه کردن شکر بپزید. افزودن شکر در ابتدای پخت باعث سفت شدن پوست میوه شده و از نرم شدن آن جلوگیری می‌کند.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، نکات مهمی را برای تهیه مربای خانگی با شما به اشتراک گذاشتیم. با رعایت این نکات ساده اما مهم می‌توانید مربایی خوشمزه و حرفه‌ای در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. پس دفعه بعد که قصد تهیه مربا داشتید، به هیچ وجه از این نکات غافل نشوید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید