راز پخت کامل برنج تایلندی: چه مدت باید آن را خیس کرد؟

  • توسط: admin


برنج به عنوان یکی از پایه‌های اصلی سفره رنگارنگ ایرانی، نقشی اساسی در تکمیل طعم و ظرافت آن دارد. برنج مهم‌ترین محصولی است که خانوارهای ایرانی در طول سال بیش از هر ماده غذایی آن را مصرف می‌کنند. در میان انواع مختلف برنج، برنج تایلندی به دلیل عطر و طعم منحصر به فرد، پخت آسان و البته قیمت مناسب، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانی پیدا کرده است. اما پخت یک برنج تایلندی کامل و بی‌نقص، رازهایی دارد که هر کدبانویی باید از آن آگاه باشد. یکی از مهم‌ترین این رازها، میزان خیساندن برنج است.

ما امروز در این مقاله از آدرینبلاگ به طور مفصل به بررسی این موضوع می‌پردازیم که برنج تایلندی چقدر باید خیس بخورد و چرا این موضوع تا این حد اهمیت دارد. با دانستن این نکات ساده، شما می‌توانید به راحتی یک برنج تایلندی خوشمزه و عطر و طعم دار را برای خانواده خود تهیه کنید و از آن در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید.

برنج تایلندی چقدر باید خیس بخورد؟

برنج تایلندی نیز مانند برنج‌های ایرانی که هر منطقه کشور نوعی برنج خاص خود را دارد، ممکن است در میان نمونه‌های مختلف خود تفاوت‌هایی برای روش پختن و درجه خیساندن داشته باشد. شما باید بسته به نوع برنج تایلندی که خریدید به‌صورت تجربی زمان دقیق برای خیساندن آن را برآورد کنید.
اما به طور کلی برنج تایلندی باید به مدت ۳۰ دقیقه در آب خنک خیس شود. این زمان خیساندن برای نرم‌تر شدن و قد بلندتر شدن برنج ضروری است.
نکته: اگر زمان کافی برای خیساندن برنج ندارید، می‌توانید آن را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید.

مهم ترین نکات در مورد خیساندن و خوش‌طعم‌تر کردن برنج تایلندی که خانم های خانه دار باید بدانند:

مدت زمان خیساندن

برنج تایلندی به طور کلی به ۳۰ دقیقه زمان برای خیساندن نیاز دارد.

اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید آن را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس کنید.

خیساندن بیش از حد برنج (بیشتر از ۱ ساعت) می‌تواند باعث شل شدن و له شدن آن در هنگام پخت شود.

بیشتر بخوانید: طرز پخت برنج هندی خوشمزه و مجلسی

دمای آب

برای خیساندن برنج تایلندی از آب خنک یا آب ولرم استفاده کنید.

از آب داغ یا جوش برای خیساندن برنج استفاده نکنید، زیرا این کار باعث شکستن دانه‌های برنج و له شدن آن در هنگام پخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: ۶ تفاوت مهم برنج تایلندی و ایرانی؛ کدام بهتر است؟

میزان آب

برای خیساندن برنج تایلندی، به ازای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب استفاده کنید.

میزان آب را می‌توانید بسته به نوع برنج و سلیقه خودتان کمی ‌تنظیم کنید.

نکات تکمیلی

قبل از خیساندن، برنج را به خوبی بشویید تا گردوغبار و ناخالصی‌های آن گرفته شود.می‌توانید از آبلیمو یا سرکه به مقدار کم به آب خیساندن برنج اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا برنج بعد از پخته شدن، سفیدتر و عطر و طعم بهتری داشته باشد.اگر می‌خواهید برنج تایلندی را به صورت کته بپزید، نیازی به خیساندن آن نیست.خیساندن برنج تایلندی باعث می‌شود تا پخت آن سریع‌تر و آسان‌تر شود.همچنین خیساندن برنج، مواد مغذی آن را بهتر حفظ می‌کند.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید برنج تایلندی را به بهترین شکل ممکن خیس کنید و از پخت یک برنج خوشمزه و عطر و طعم دار لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید