راز پخت نودل مرغ در سبک رستورانی: طعمی شیرین و لذت بخش

  • توسط: admin


نودل یکی از غذاهای محبوبی است که در زندگی امروزه جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است، به ویژه در بین کودکان و نوجوانان. این غذا از خانواده ماکارونی‌ها می‌باشد و آماده‌سازی آن بسیار ساده است. می‌توانید نودل‌ها را با هر سسی که دوست دارید تهیه و سرو کنید، اما نودل مرغ یک گزینه خوشمزه و محبوب است که معمولا با سس گوجه و مرغ تهیه می‌شود.

برای تهیه نودل مرغ، مواد لازم شامل فیله مرغ، نودل، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ریحان، گوجه فرنگی و روغن می‌باشد. مراحل طهیه این غذا شامل آماده‌سازی فیله مرغ، پیاز، افزودن سیر و ادویه‌ها، آماده‌سازی و افزودن گوجه‌فرنگی، آماده‌سازی نودل، ترکیب نودل و سس، و در آخر تزیین و سرو آن می‌باشد.

پس اگر دوست دارید یک غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید، پیشنهاد می‌شود که طبق مراحل فوق عمل کرده و لذت ببرید. این یک انتخاب عالی برای وعده شام یا ناهار خانوادگی می‌باشد.

نودل، یکی از غذاهای ساده و آسانی است که در زندگی امروزه جایگاه ویژه‌ای در بین کودکان و نوجوانان باز کرده است. نودل‌ها از خانواده ماکارونی هستند و تهیه و آماده‌سازی آن‌ها بسیار ساده است.

می‌توانید نودل‌ها را با هر سس دلخواه و مناسب ذائقه‌تان تهیه و نوش جان کنید. نودل مرغ، ترکیبی از مرغ و سس گوجه خوشمزه‌ای است که با نودل ترکیب و سرو می‌شود.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه نودل مرغ را به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه نودل مرغ

مواد لازم جهت تهیه نودل مرغ به شرح زیر است:

فیله مرغ۳-۴ عددنودل۲ بستهپیاز۱ عددسیر۲ حبهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمریحانبه مقدار دلخواهگوجه فرنگی۴ عددروغنبه مقدار لازم

طرز تهیه نودل مرغ

مدت‌ زمان آماده‌ سازی تهیه این نودل ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌ سازی فیله مرغ

در اولین مرحله به سراغ فیله‌های مرغ روید.

آن‌ها را بشویید و با کمک چاقو به‌ صورت مکعبی با ابعاد یکسانی خرد کنید.

فیله‌های مرغ خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و بانمک و فلفل سیاه به‌خوبی طعم‌دار کنید.

روی فیله‌ها را بپوشانید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

در دومین مرحله پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی خرد کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: افزودن سیر

در مرحله سوم به سراغ سیر روید. سیر را بشویید و پوست بگیرید و با کمک سیر له کن با چاقو آن را پوره کنید.

پوره سیر را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نودل

مرحله چهارم: افزودن ادویه

در چهارمین مرحله نمک، زردچوبه و فلفل به محتوای درون تابه اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله پنجم: آماده‌سازی و افزودن گوجه‌ فرنگی

در مرحله پنجم به سراغ گوجه‌فرنگی‌ها روید. آن‌ها را بشویید و با کمک خرد‌کن، میکسر یا رنده پوره کنید.

می‌توانید گوجه‌فرنگی را در این مرحله با کمک چاقو نگینی خرد کنید.

حال پوره گوجه‌فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید و‌ همه مواد را به هم زنید.

در همین مرحله فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را نیز به سس اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و زمان دهید ۱۰-۱۵ دقیقه سس بپزد و غلیظ شود.

مرحله ششم: آماده‌سازی نودل

در مرحله ششم درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

زمان دهید تا محتوای درون آن به نقطه‌ جوش رسد.

حال ادویه‌های نودل را در آب بریزید و به هم زنید تا در آب به خوبی حل شوند.

نودل‌ها را به آب جوش اضافه کنید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا نودل‌ها در آب بجوشند.

پس از گذشت زمان فوق و‌ نرم‌شدن نودل‌ها را درون آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل با سوسیس

مرحله هفتم: ترکیب نودل و سس

در مرحله هفتم زمانی که آب اضافی نودل‌ها گرفته شد آن‌ها را به تابه سس اضافه کنید.

همه مواد را به هم زنید تا سس تمام قسمت‌های نودل را طعم‌دار ‌و رنگی کند.

مرحله هشتم: تزیین و سرو نودل

در مرحله هشتم نودل را درون ظرف سرو بریزید و با مقداری ریحان تازه آن را تزیین و نوش جان کنید.

می‌توانید کمی پنیر پارمسان برای بهتر شدن طعم نودل نیز روی آن بریزید.

پیشنهاد می‌کنیم که حتما این غذای ساده و خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید