راز ویفر شکلاتی خوشمزه و ترد، مثل قنادی ها
ویفر شکلاتی یکی از خوراکیهای خوشمزه و دلپذیر است که محبوبیت زیادی در میان کودکان و بزرگسالان دارد. این شیرینی سبک و ترد با لایهای از کرم شکلاتی بین آن، یکی از خوراکیهای ایدهآل برای میانوعدهها، پذیراییها و حتی به عنوان همراهی کنار چای یا قهوه است. در این مقاله از مجله اکالا، به شما طرز تهیه ویفر شکلاتی خانگی را آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه ویفر شکلاتی
مواد لازم جهت تهیه ویفر شکلاتی به شرح زیر است:
ورقههای ویفر آماده۴-۵ ورقشکلات تلخ یا شیرین۱۰۰-۱۲۰ گرمکره یا مارگارین۵۰ گرمخامه۱/۲ فنجانشکر۱/۴ فنجانوانیل۱/۴ قاشق چایخوریپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریگردو یا بادام خرد شدهبه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه ویفر شکلاتی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۲۰-۲۵ دقیقه و مدت زمان تا تهیه نهایی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش یک ظرف بزرگ ویفر به شما میدهد.درجه سختی تهیه این ویفرهای شکلاتی در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ذوب کردن شکلات
شکلاتهای تلخ یا شیرین را خرد کنید و در یک کاسه مقاوم به حرارت قرار دهید.
سپس کاسه را روی قابلمهای که کمی آب در آن در حال جوشیدن است (روش بن ماری)، قرار دهید تا شکلاتها به آرامی ذوب شوند.
در حین ذوب شدن، گاهی آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.
برای اینکه شکلات شما نسوزد، باید دقت کنید که شکلات با حرارت مستقیم در تماس نباشد. اگر عجله کنید و حرارت را زیاد کنید، شکلات ممکن است بسوزد و تلخ شود.
مرحله دوم: افزودن کره و خامه
پس از ذوب شدن شکلات، کره و خامه را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
کره باعث میشود کرم ویفر نرم و لطیف باشد، در حالی که خامه به آن بافتی کرمی و سبک میبخشد.
مرحله سوم: اضافه کردن شکر و وانیل
شکر و وانیل را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید.
شکر باعث شیرینتر شدن کرم میشود، اما مقدار آن بسته به سلیقه شما قابل تنظیم است.
وانیل نیز عطری دلپذیر به کرم اضافه میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ویفر رنگارنگ خانگی
مرحله چهارم: افزودن پودر کاکائو
در این مرحله، پودر کاکائو را نیز اضافه کنید تا طعم و رنگ بیشتری به کرم بدهد. پودر کاکائو باعث میشود طعم شکلاتی ویفر غلیظتر شود و مزه بهتری داشته باشد.
غلظت کرم بسیار مهم است. اگر احساس کردید که کرم بیش از حد غلیظ شده است، میتوانید کمی شیر به آن اضافه کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
کرم باید به اندازهای نرم باشد که بتوان به راحتی آن را روی ورقههای ویفر پخش کرد، اما نباید بیش از حد روان باشد که از لبههای ویفر بیرون بریزد.
مرحله پنجم: آماده کردن ورقههای ویفر
یکی از ورقههای ویفر را روی سطح کار قرار دهید و با استفاده از کاردک یا قاشق، لایهای از کرم شکلاتی را به صورت یکنواخت روی آن پخش کنید.
سپس ورقه بعدی ویفر را روی آن قرار داده و به همین ترتیب لایهها را تکرار کنید تا به تعداد دلخواه برسید.
بعد از قرار دادن هر لایه ویفر، به آرامی روی آن فشار دهید تا لایهها به خوبی به هم بچسبند. دقت کنید که فشار بیش از حد باعث خرد شدن ویفرها میشود.
مرحله ششم: استراحت دادن ویفرها برای سرد و سفت شدن کرم
بعد از اینکه لایههای ویفر و کرم شکلاتی را آماده کردید، ویفرها را در یخچال قرار دهید تا کرم به خوبی سفت شود.
۱-۲ ساعتی زمان دهید تا مایه ویفرها به خوبی سفت شود و باعث چسبیدن لایه ها به هم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ویفر پرتقالی خانگی
مرحله هفتم: برش و تزیین ویفرها
پس از اینکه ویفرها به خوبی سفت شدند، آنها را از یخچال خارج کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز به شکلهای مستطیلی یا مربعهای کوچک برش دهید.
اگر میخواهید ویفرهای شکلاتیتان را به شکلی جذابتر ارائه دهید، میتوانید از پودر کاکائو، شکلات ذوب شده یا حتی گردو و بادام خرد شده برای تزیین استفاده کنید. این کار به ویفرهای شما ظاهر زیباتری میدهد و آنها را برای پذیرایی از مهمانان آماده میکند.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما با استفاده از مواد اولیه ساده و رعایت مراحل فوق، میتوانید ویفرهایی ترد و لذیذ تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: