راز واردات در ۱۴۰۳: سهمیه بندی و جزییات آن

  • توسط: admin


در سال ۱۴۰۳، واردات کالاها به کشور در سهمیه‌های مشخصی تقسیم شده بود. این سهمیه‌بندی با هدف تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها انجام می‌شد. به این صورت که هر کالا بر اساس نیاز و تقاضای بازار، به تعداد مشخصی میزان واردات برای آن تخصیص می‌یافت. این سیاست مخصوصاً برای کالاهای اساسی و مصرفی اهمیت بیشتری داشت، به‌طوری‌که واردات غیرضروری کاهش یافت. این تدابیر دولتی همچنین به منظور حمایت و توسعه تولید داخلی و ایجاد اشتغال محلی مورد استفاده قرار می‌گرفت. این سهمیه‌بندی با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور در آن دوره انجام می‌شد و نقش مهمی در تنظیم بازار و بهبود وضعیت اقتصادی داشت.

به گزارش آدرینبه نقل از تسنیم، بر اساس اعلام سامانه جامع تجارت  نحوه  بررسی سهمیه واردات در سال ۱۴۰۳ شفاف شد.
بر این مبنا برای کاربرانی که فاقد سهمیه بازرگانی هستند، امکان ثبت پرونده به میزان ۵۰۰ هزار دلار در حوزه‌های تولیدی و بازرگانی برای کاربرانی که کارت بازرگانی خود را قبل از سال ۱۴۰۳ دریافت کرده اند، همچنان وجود دارد.
 در صورتی که ثبت‌سفارش در سال‌های قبل به صورت کامل تأمین ارز شده باشد، از بررسی سهمیه در سال ۱۴۰۳ معاف بوده و ارزش مصرفی آن پرونده در سال ۱۴۰۳ برابر صفر لحاظ خواهد شد.
در خصوص پرونده‌هایی که بصورت کامل تامین ارز نشده‌اند:الف) *ثبت سفارش در سال های قبل، ترخیص داشته باشد* :ارزش ترخیص سال‌های قبل از ارزش پرونده کم شده، سپس عدد حاصله با باقیمانده سهمیه‌ی سال ۱۴۰۳ مقایسه می‌شود. درصورتی که عدد حاصله کمتر از باقیمانده سهمیه باشد، مجوز سهمیه تایید شده و ارزش مصرفی پرونده از سهمیه سال ۱۴۰۳ برابر با مقدار مابه التفاوت ارزش پرونده و ترخیص سال گذشته لحاظ خواهد شد.در صورتی که ارزش تامین‌های سال‌های گذشته بزرگتر از ارزش ترخیص سال‌های قبل باشد کاربران می‌توانند با کاهش ارزش پرونده به میزان ارزش تامین شده در سال‌های گذشته، پرونده را از کنترل سهمیه در سال ۱۴۰۳ معاف نمایند.ب) *ثبت سفارش در سال های قبل ترخیص نداشته باشد* :درصورتی که ارزش پرونده کمتر از باقیمانده سهمیه در سال ۱۴۰۳ باشد، مجوز مربوطه تایید شده و ارزش مصرفی پرونده از سهمیه‌ سال ۱۴۰۳ برابر با ارزش پرونده لحاظ خواهد شد.همچنین کاربران می‌توانند با کاهش ارزش پرونده به میزان ارزش تامین شده در سال‌های گذشته، پرونده را از کنترل سهمیه در سال ۱۴۰۳ معاف نمایند.

[

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید