راز نگهداری هلو تازه برای مدت طولانی

  • توسط: admin


نگهداری هلو به دلیل بافت لطیف و ظریف آن چالش‌برانگیز است، اما با رعایت برخی نکات کلیدی می‌توانید از این میوه‌ی خوشمزه برای مدت طولانی‌تری لذت ببرید. در این مقاله از آدرینبلاگ ۳ راهکار تضمینی و حرفه‌ای برای تازه نگه داشتن هلو در خانه به مدت طولانی ارائه می‌شود.

۳ روش تازه نگه داشتن هلو در خانه

در انتخاب هلو باید هلوهای نیمه‌ رسیده را انتخاب کنید که کمی سفت باشند و هنوز کاملا نرم نشده باشند. از انتخاب هلوهای خیلی نارس یا له شده خودداری کنید، هلوهای رسیده رنگ یکنواخت و بوی مطبوعی دارند. از انتخاب هلوهایی که بوی ترش یا فاسد می‌دهند خودداری کنید. به یاد داشته باشید که هلوهای با ساقه سالم و سبز، ماندگاری بیشتری دارند.

۱- نگهداری هلو در دمای اتاق

پیش از هر چیز باید بدانید که از شستن هلوها قبل از نگهداری خودداری کنید، زیرا شستشو می‌تواند به پوست آن‌ها آسیب برساند و باعث فساد سریع‌تر آن‌ها شود.

هلوهای رسیده را می‌توان در دمای اتاق به مدت ۱ تا ۲ روز نگهداری کرد.

هلوها را در یک سبد میوه یا ظرفی با تهویه مناسب قرار دهید و در مکانی خنک و به دور از نور خورشید نگهداری کنید. نور خورشید می‌تواند باعث پوسیدگی سریع‌تر آن‌ها شود.

۲- نگهداری هلو در یخچال

برای نگهداری طولانی‌تر هلو، می‌توانید آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

برای نگهداری هلو در یخچال باید هلوها را از میوه‌های دیگر مانند سیب و موز دور نگه دارید، زیرا این میوه‌ها گاز اتیلن آزاد می‌کنند که باعث پوسیدگی سریع‌تر هلوها می‌شود.

هلوها را در ظرفی با تهویه مناسب مانند سبد میوه یا کیسه مشبک نگهداری کنید. این کار از تجمع رطوبت و فاسد شدن هلوها جلوگیری می‌کند. به طور مرتب بررسی کنید و هلوهای له شده یا فاسد را از ظرف خارج کنید تا از سرایت فساد به سایر هلوها جلوگیری شود.

توجه داشته باشید که باید هلوها را در یک لایه واحد در ظرف نگهداری کنید. انباشت هلوها می‌تواند به آن‌ها فشار وارد کند و باعث له شدن و فساد آن‌ها شود.

در صورت مشاهده، هلوهای له شده یا آسیب‌دیده را سریع‌تر مصرف کنید، زیرا این هلوها زودتر فاسد می‌شوند.

هلوها در یخچال تا ۴ تا ۵ روز تازه می‌مانند.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری آلبالو در طولانی مدت

۳- نگهداری هلو با انجماد

هلوها را می‌توان برای نگهداری طولانی‌تر در فریزر منجمد کرد.

برای این کار، هلوها را بشویید و خشک کنید، سپس پوست بکنید و هسته آن‌ها را جدا کنید، هلوها را به قطعات دلخواه برش دهید.

برش‌های هلو را در سینی‌های مخصوص فریزر بچینید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید.

سپس، برش‌های یخ‌زده را در کیسه‌های فریزر یا ظروف دربسته قرار دهید.

هلوهای منجمد تا ۱۲ ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری غوره برای طولانی مدت

سایر روش‌های نگهداری هلو چیست؟

از دیگر روش‌های نگهداری هلو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کنسرو کردن: هلوها را می‌توان با روش‌های مختلف کنسرو کرد و برای مدت طولانی نگهداری نمود.کمپوت: تهیه کمپوت هلو نیز روشی مناسب برای نگهداری این میوه به شمار می‌رود.مارمالاد: از هلو می‌توان برای تهیه مارمالاد و مربا نیز استفاده کرد.

انتخاب روش مناسب برای نگهداری هلو به سلیقه، نیاز و امکانات شما بستگی دارد. با رعایت روش‌های ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید از هلوهای تازه خود برای مدت طولانی‌تری لذت ببرید و از خواص و طعم بی‌نظیر این میوه‌ی تابستانی بهره‌مند شوید. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید بوده باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید