راز طعم فوق‌العاده کباب اردبیلی: چگونه با طرز تهیه‌ی خاص خود، این غذای محلی و لذیذ را درست کنید؟

  • توسط: admin


کاسه کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن به اردبیل برمی‌گردد. این غذا ترکیبی از چنجه، جگر، کوبیده، گوجه و کره است که شما با توجه به سلیقه و به دلخواه می‌توانید مواد آن را تغییر دهید. در این مطلب از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای سنتی و اصیل را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کاسه کباب

مواد لازم جهت تهیه کاسه کباب به شرح زیر است:

سینه مرغ۱ عددفیله گوشت گوسفندی نیم کیلوگوجه فرنگی ۲ عددگوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم (مخصوص کوبیده)کره حیوانی ۵۰ گرمفلفل دلمه‌ای۱ عدد کوچکپیاز۴ عددماست به میزان لازمزعفران دم شده به میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمنمکبه میزان لازمآبلیمو به میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کاسه کباب اردبیلی

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه اردبیلی را آموزش دهیم.

مرحله اول: مزه دار کردن چنجه

ابتدا روی تخته کار، چنجه را به قسمت‌های مساوی برش دهید و در یک ظرف درب دار مناسب بریزید.

سپس به آن به میزان لازم زعفران دم کرده، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

در ادامه به آن یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق ماست اضافه کنید و موادتان را به خوبی با هم مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید چنجه یک ساعت استراحت کند.

مرحله دوم: مزه دار کردن جوجه‌ها

روی یک تخته کار سینه مرغ را به اندازه چنجه‌ها برش دهید و در یک ظرف درب دار مناسب بریزید.

سپس به جوجه‌ها به میزان لازم زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید.

در ادامه به جوجه‌ها یک عدد پیاز و یک عدد فلفل دلمه‌ای کوچک خرد شده و یک قاشق غذا خوری سس مایونز اضافه کنید و به خوبی مواد تان را مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید جوجه یک ساعت استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرانی

مرحله سوم: مزه دار کردن گوشت چرخ کرده

در یک ظرف مناسب سه عدد پیاز کوچک را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

سپس در یک ظرف درب دار مناسب دیگر ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به همراه پیاز رنده شده بریزید.

به موادتان به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا موادتان یکدست شود.

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید که گوشت یک ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم: پخت چنجه‌، جوجه و گوشت

سپس بعد از گذشت یک ساعت چنجه‌ها، جوجه‌ها و گوشت که آماده سیخ زدن و پخت شده‌اند را به ترتیب پخت روی منقل قرار دهید و بپزید.

مرحله پنجم: تهیه سس کباب

برای تهیه سس کباب یک عدد گوجه را به خوبی بپزید و پوست آن را جدا کنی.

در یک ماهیتابه مناسب گوجه را له کرده و به آن ۵۰ گرم کره حیوانی و به میزان لازم زعفران دم کرده, نمک، پودر لیمو عمانی, فلفل قرمزو زیره اضافه کنید.

سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب سلطانی اصیل ایرانی

مرحله ششم: سرو کباب

سپس بعد از آماده شدن کباب‌ها در یک کاسه مناسب سرو از هر کدام یک سیخ اضافه کنید.

در ادامه روی آن‌ها سس گوجه کره آماده شده و به میزان لازم کنجد بریزید.

کاسه کباب شما آماده است. نوش جان!

نکات طلایی در تهیه کاسه کباب

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کاسه کباب اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به دلخواه می‌توانید جگر و قلوه هم کباب کنید و به کاسه خود اضافه کنید.آب پیاز گرفته شده را به چنجه‌ها و جوجه‌ها اضافه کنید تا طعم بهتری به دست آید.همراه کباب خود به دلخواه گوجه‌ها را هم سیخ کرده و کباب کنید.برای کباب کردن از سیخ جوجه استفاده کنید.اگر می‌خواهید کاسه کباب بی‌نظیری داشته باشید اجازه دهید موادتان یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کاسه کباب را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید