راز تهیه یک پیتزا خوشمزه و منحصر به فرد با پنیر گوزلمه ترکیه‌ای

  • توسط: admin


گوزلمه یک نان ترکی بسیار محبوب و پرطرفدار است که انواع مختلفی از مواد میانی دارد. نام گوزلمه به معنای منتظر نباش می‌باشد که به دلیل آسانی و سرعت در تهیه این نان انتخاب شده است. در این مطلب آموزش کامل و خوشمزه تهیه گوزلمه ترکیه‌ای به همراه نکات مختلف و مراحل آن آورده شده است.

برای تهیه خمیر نان گوزلمه نیاز به موادی از جمله آرد، خمیر فوری، شیر، نمک و کره دارید که با هم مخلوط شده و استراحت داده می‌شود. سپس مواد میانی مانند پنیر پیتزا، پنیر صبحانه، جعفری و فلفل ترکیب شده و بر روی خمیر گذاشته می‌شود.

پس از پخت نان، مواد میانی روی آن قرار داده شده و نان دوباره پخته می‌شود. در نهایت نان گوزلمه‌ای را می‌توانید با لیمو یا سس دلخواه سرو کنید. این نان خوشمزه و مغزدار می‌تواند یک گزینه خوب برای وعده‌های غذایی شما باشد.

گوزلمه، یک نان ترکی بسیار پرطرفدار و محبوب است که تنوع بسیار زیادی در مواد میانی آن وجود دارد. گوزلمه در زبان ترکی به معنای منتظر نباش می‌دهد و دلیل انتخاب این نام برای آن است که بسیار ساده و سریع آماده می‌شود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه گوزلمه ترکیه‌ای با پنیر بدون نیاز به فر را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه گوزلمه ترکیه‌ایمدت زمان آماده سازی، استراحت کردن خمیر و تهیه این غذا ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای لذیذ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این آموزش در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خمیر گوزلمه ترکیه‌ای:آرد۴ پیمانهمخمر فوری۱/۲ قاشق غذاخوریشیر۱/۵ پیمانهنمک۱ قاشق چای‌خوریکره۲۰ گرم  مواد لازم جهت تهیه میانی گوزلمه ترکیه‌ای:پنیر پیتزا۵۰ گرمپنیر صبحانه۵۰ گرمفلفل و جعفری تازهبه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب مخمر فوری، شکر و شیر ولرمخمیرمایه فوری و شکر را درون ظرف مناسبی بریزید.شیر ولرم را به آن اضافه کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله دمای شیر اهمیت دارد، باید به شکلی باشد که اگر انگشت خود را چند ثانیه درون آن فرو می‌کنید دستتان نسوزد و گرما را به خوبی احساس کنید.درب ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه ای زمان دهید تا خمیر مایه عمل کند.مرحله دوم: افزودن آرد سفید و نمکآرد سفید قنادی را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن می‌شود که در نهایت در بافت نهایی گوزلمه شما تأثیر مثبتی دارد.نمک را با آرد الک شده ترکیب کنید و ترکیب مواد خشک را کم‌کم به مواد مرحله قبل اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید تا خمیر جمع شود.مرحله سوم: استراحت دادن خمیرخمیر را به مدت ۵-۱۰ دقیقه روی میز کارتان به خوبی ورز دهید.توجه داشته باشید که ورز دادن خمیر در این نان موجب بهتر شدن بافت نان می‌شود.اگر به هر دلیلی امکان ورز دادن خمیر را ندارید می‌توانید آن را ۱۰۰ بار به میز کارتان بکوبید.پس از ورز دادن خمیر ته ظرف را کمی چرب کنید و خمیر را در ظرف گذارید.روی خمیر را بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه ای به آن در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیرتان دو برابر شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان زعتر بدون ورز دادنمرحله چهارم: آماده سازی مواد میانیبرای تهیه مواد میانی از هر نوع پنیری می‌توانید استفاده کنید.کافی است که پنیر را درون ظرف مناسبی بریزید. پنیر پیتزا رنده شده را به آن اضافه کنید.جعفری تازه را بشویید و ساطوری خرد کنید.جعفری ساطوری خرد شده و مقداری فلفل به مواد پنیری اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.مرحله پنجم: پخت نانته تابه تفلون مناسبی مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت گذارید تا گرم شود.از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و گرد کنید.روی میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را با کمک وردنه باز کنید.خمیر باز شده را در تابه گذارید و زمان دهید تا یک سمت خمیر رنگ گیرد و بپزد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان پیده ترکیمرحله ششم: افزودن مواد میانیاز مواد پنیری که تهیه کردید روی ½ نان درون تابه گذارید و مواد را صاف کنید.½ دیگر نان را روی مواد میانی برگردانید و کمی زمان بدهید تا پنیر پیتزا ذوب شود و لایه‌های نان به هم بچسبند.حال نان را برگردانید تا سمت دیگرش نیز برشته و طلایی شود.همه مواد را به همین ترتیب درست کنید.مرحله هفتم: تزیین و سرو غذاگوزلمه ترکیه‌ای خوش‌طعم و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.آن را در اندازه دلخواه برش زنید و در ظرف سرو گذارید.با لیمو و سس دلخواهتان میل کنید.پیشنهاد می‌کنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این نان مغزدار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید