راز تهیه کیک گلابی شکلاتی با لمس مدرن و شیک

  • توسط: admin


کیک گلابی شکلاتی یکی از انواع کیک‌های بین المللی است که طعم خوشمزه‌ای دارد. برای تهیه این کیک، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. سپس مراحل تهیه کیک را به ترتیب دنبال کنید. ابتدا مواد خشک را آماده کرده و مخلوط کنید. سپس مواد مایع را به مرحله قبلی اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. مواد را به قالب کیک ریخته و در فر پخته و آماده کنید.

برای تهیه گاناش، ابتدا شکلات را خرد کرده و ذوب کنید. سپس کره و خامه صبحانه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا گاناش آماده شود. مواد را در یخچال بگذارید تا سفت شود. سپس گاناش را بر روی کیک پایپ کرده یا با قاشق روی کیک بریزید.

نکات و ترفندهای مربوط به تهیه کیک گلابی شکلاتی نیز ذکر شد. از انتخاب گلابی‌های نرم و رسیده تا تزیین کیک با شکلات و گلابی، تمام مراحل تهیه کیک توضیح داده شده است.

پس از تهیه این کیک خوشمزه، امیدواریم لذت بردید و به همراه عزیزان خود از آن لذت ببرید. این طرز تهیه از مجله آشپزی آدرینبسیار خوب و مفید است و برای داشتن یک روز شاد و خوشمزه توصیه می‌شود.

کیک گلابی یکی از انواع کیک‌های بین المللی خوشمزه و متفاوت است که به روش‌های مختلفی طبخ و سرو می‌شود. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه کیک گلابی شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک گلابی شکلاتی

برای تهیه کیک گلابی شکلاتی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ۲ عددآرد۱۸۰ گرمپودر کاکائو۲۵ گرمماست ۱ سوم پیمانهشیر۱ سوم پیمانهشکر ۳ چهارم پیمانهروغن مایع۱ سوم پیمانهگلابی۲ تا ۳ عددگردو خردشده۲ الی ۳ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوریوانیل نصف قاشق چای‌خوریپودر دارچیننصف قاشق چای‌خورینمک۱ چهارم قاشق چای‌خوریجوش شیرین۱ چهارم قاشق چای‌خوریموز در صورت تمایل ۱ عدد خرد شده

مراحل تهیه کیک گلابی شکلاتی

در ادامه مراحل تهیه این کیک خوشمزه را با هم مرور می‌کنیم:

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک

ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید. پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید. بیکینگ پودر را هم به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید. در ادامه جوش شیرین، نمک و سپس پودر دارچین را نیز به همین ترتیب اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید.

مرحله دوم: الک کردن مواد خشک

مواد خشکی که در مرحله اول آماده کردید را با هم مخلوط و ویسک کنید و بعد الک کنید تا به خوبی مخلوط شوند تا آرد سبک شود و گلوله نداشته باشد.

مرحله سوم: ترکیب شیر و ماست

در این مرحله در ظرفی ماست بریزید و یک سوم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید. سپس شیر و ماست را با هم مخلوط کنید تا مایعی غلیظ به غلظت فرنی تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت گلابی و بادام

مرحله چهارم: گذاشتن در فر

فر را روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا در فاصله‌ای که مواد کیک را آماده می‌کنید، فر کاملا داغ شود و برای انتقال کیک به فر برای پخت آماده باشد.

مرحله پنجم: ترکیب دوباره مواد

حالا در ظرفی بزرگ‌تر شکر را بریزید و تخم مرغ‌ها را به شکر اضافه کنید. سپس وانیل را هم به تخم مرغ و شکر اضافه کنید. حال با همزن برقی شروع کنید به هم زدن تخم مرغ و شکر و این مواد را تا جایی هم بزنید که تخم مرغ‌ها پفکی و حجیم شوند و رنگی کرم رنگ و حالتی کشدار پیدا کنند.

مرحله ششم: اضافه کردن روغن

سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر حجیم شده اضافه کنید. حالا کمی از مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو که در ابتدا الک کردید را روی مواد تخم مرغی الک کنید و سپس هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل کیک سیب و گردو

مرحله هفتم: افزودن شیر و ماست

بعد مقداری از مخلوط شیر و ماست را به مواد اضافه کنید. دوباره کمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و بعد مخلوط شیر و ماست را بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مخلوط آرد و مخلوط ماست و شیر کامل به مواد اضافه شود.

توجه: دقت کنید که مقداری از مخلوط آرد را که ریختید بعد کمی مخلوط ماست و شیر بریزید و دوباره همین کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و همزمان مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.

نکته: بهتر است هم زدن این مراحل را با همزن دستی یا ویسک انجام دهید. حالا یک مایع شکلاتی خیلی جذاب دارید!

بعد از آماده شدن مواد کیک، در نهایت در صورت تمایل یک عدد موز را خرد کنید و به مواد کیک اضافه کنید.

مرحله هشتم: اضافه کردن گلابی

گلابی‌ها را هم نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. می‌توانید برش‌های بزرگتری از گلابی داشته باشید و داخل کیک بریزید. سپس مواد را هم بزنید و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا گلابی‌ها هم با مواد مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک 

مرحله نهم: انتقال مواد کیک به قالب

قالب کیک را آماده کنید. برای این کیک از قالب ۱۸ تا ۲۰ سانت می‌توانید استفاده کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چرب کردن قالب نیست.

سپس مواد کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی مواد را صاف و یکدست کنید. حال روی مواد گردوی خرد شده بریزید. گردو را می‌توانید داخل مواد هم اضافه کنید.

مرحله دوازدهم: گذاشتن قالب در فر

حالا قالب را داخل فر گرم شده با دمای ١٨٠درجه سانتی‌گراد بگذارید و بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک کاملا بپزد.

بعد از چهل دقیقه پخت، کیک را با چاقو یا سیخ چوبی وخلال دندان تست کنید و اگر چیزی به سیخ نچسبید به این معنی است که کیک کاملا پخته شده و می‌توانید فر را خاموش کنید.

مواد لازم جهت تهیه گاناش

برای تهیه گاناش به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مخلوط شکلات تلخ و شیری۲ سوم پیمانهخامه صبحانه ۱ سوم پیمانهکره ۳۰ گرم

مراحل تهیه گاناش 

در ادامه با هم مراحل تهیه گاناش را بررسی می‌کنیم:

مرحله اول: خرد کردن شکلات

شکلات را خرد کنید و در کاسه‌ای مناسب بریزید و روی بخار کتری یا داخل مایکروفر بن ماری کنید تا کاملا ذوب شود.

مرحله دوم: افزودن کره

سپس سی گرم کره را به شکلات بن ماری شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا کره داخل شکلات ذوب شود.

مرحله سوم: اضافه کردن خامه صبحانه

 سپس به سرعت خامه صبحانه را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن خامه صبحانه، یک دقیقه زمان دهید و بعد خامه را هم بزنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و مخلوطی نسبتا غلیظ از شکلات حاصل شود.

مرحله چهارم: گذاشتن مواد در یخچال

حالا برای نیم تا یک ساعت این مواد را داخل یخچال یا ترجیحا اگر زمان کمی دارید داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود و قابلیت فرم گیری بهتری بر اثر سرما پیدا کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین گلابی

مرحله آخر: پایپ کردن

در این مرحله گاناش را داخل قیف با سر ماسوره ساده با طرحدار بریزید. و روی کیک سرد شده به هر شکلی که دوست دارید پایپ کنید. یا همان طور ساده با قاشق روی کیک بریزید و صاف کنید.

کیک گلابی بی‌نظیر و خوش عطر و طعم شما آماده است!

دیگر نیازی نیست صبر کنید! حالا فقط یک برش زیبا از این کیک فوق‌ العاده کافی است تا یک روز عالی برای شما بسازد. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب فرانسوی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک گلابی شکلاتی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک گلابی شکلاتی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

حتما فر را ده دقیقه قبل از شروع کار روشن کنید. این کار را بهتر است قبل از تهیه مواد کیک انجام دهید تا فر کاملا داغ شود.به جای پودر دارچین بهتر است از دو عدد هل ساییده شده استفاده کنید. هل هم در کنار عطر کاکائو و شکلات طعم بسیار خوبی به این کیک می‌دهد.استفاده از موز در این کیک کاملا اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید، ولی طعم بسیار دلنشینی به کیک می‌دهد.میزان شکر را در کیک می‌توانید به یک پیمانه افزایش دهید ولی ترجیحا میزان آن را افزایش ندهید، مخصوصا اگر کیک را با گاناش یا سس و خامه سرو می‌کنید.گلابی‌ها را می‌توانید نگینی خرد کنید و در کیک استفاده کنید و یا برش‌های بزرگتری بدهید و روی کیک بچینید.گلابی‌ها را از وسط نصف کنید، هسته‌های آن‌ها را خارج کنید و سپس زمانی که مواد کیک را داخل قالب ریختید، روی مواد کیک به هر صورتی که دوست دارید بچینید و روی آن گردو بریزید، سپس در فر قرار دهید.گلابی‌ها در فر پخته و نرم می‌شوند و به شدت طعم آن با کیک دلپذیر می‌شود!گردو را هم در صورتی که تمایلی ندارید می‌توانید حذف کنید.این کیک بدون گاناش هم فوق‌العاده خوشمزه است. بافتی بسیار لطیف و نرم دارد و گلابی‌ها هم در کیک کاملا پخته و نرم می‌شوند و باعث می‌شود بافتی بسیار لطیف داشته باشد.

امیدوارم این آموزش از مجله آشپزی آدرینبرایتان مفید بوده باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک خوشمزه را طبق روش فوق تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

سوالات متداول

کیک گلابی شکلاتی یک دسر خوشمزه و محبوب است. در زیر سوالات متداول کاربران در رابطه با طرز تهیه این کیک و پاسخ‌های مرتبط با آن را آورده‌ایم:

چگونه می‌توانم تازه‌ترین گلابی‌ها را انتخاب کنم؟

برای تهیه کیک گلابی شکلاتی، بهتر است گلابی‌هایی را انتخاب کنید که نرم و رسیده هستند. انتخاب گلابی‌های نرم و معطر باعث می‌شود کیک شیرین‌تر و خوشمزه‌تر شود.

چگونه گلابی‌ها را تمیز کنم و برش بدهم؟

برای تمیز کردن گلابی‌ها، آن‌ها را زیر آب بشویید و پوست آن‌ها را با یک چاقو یا غلطک پوشانده و برش دهید. سپس هسته‌ها و پوست را دور بیندازید و گلابی‌ها را به تکه‌های کوچک برش دهید.

چه نوع شکلاتی برای کیک گلابی شکلاتی مناسب است؟

شکلات برای کیک گلابی شکلاتی می‌تواند از نوع تلخ یا شیری باشد، بسته به ترجیح شما. می‌توانید از شکلات تلخ یا شکلات شیری خرد شده و یا شکلات‌های داغ و شکلات‌های تخته‌ای برای تزیین استفاده کنید.

چگونه مطمئن شوم کیک پخته است؟

برای تست کیک، از تست اچار یا دندان چوبی استفاده کنید. اگر اچار یا خلال دندان را به کیک فرو ببرید و بیرون بیاورید و هیچ خلاء مرطوب یا خمیری نبینید، کیک پخته است. همچنین اگر اچار بیرون بیاید و چسبندگی داشته باشد، به این معناست که کیک هنوز پخته نشده و باید بیشتر در فر بماند.

چطور می‌توانم کیک را تزیین کنم؟

شما می‌توانید کیک را با قطعات گلابی تزیین کنید. همچنین می‌توانید از شکلات ذوب شده، شکلات ترش برش خورده، برش‌های گلابی تازه و قطعات شکلات رزین برای تزیین کیک استفاده کنید.

میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت می‌بینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید