راز تهیه کوکو باقلا سبز: راهی برای لذت بردن از طعم خوشمزه و بافتی ترد و پفکی
کوکو باقلا سبز یکی از خوشمزهترین کوکوهای ایرانی است که طعم و مزهی ویژهای دارد. باقالیهای تازه، تره، شوید و جعفری به این کوکو چربی و طعم خوبی میدهند. تهیه این کوکو نیز آسان و سریع است و مواد اولیهی آن را میتوان به راحتی پیدا کرد.
برای تهیه این کوکو، ابتدا باقالیها را پوست کنید و بپزید. سپس آنها را له کرده و به ظرف بریزید. پیاز و سیر را رنده کنید و با سبزیهای خرد شده به باقالی اضافه کنید. تخم مرغ، نمک و فلفل نیز به مواد اضافه شود و همه مواد با هم مخلوط شوند.
سپس مواد را در تابه با روغن سرخ کرده و به رنگ طلایی برسانید. کوکوها را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی جذب شود. این کوکوها را میتوانید با نان، گوجه و خیارشور سرو کنید.
امیدوارم این روش آموزش تهیه کوکو باقلا سبز برای شما مفید و جذاب باشد و بتوانید لذت آشپزی و خوردن این خوراکی خوشمزه را تجربه کنید.
کوکو جز آن دسته از غذاهای بسیار پرطرفدار و سادهای است که میتوانید برای زمانهایی که فرصت کافی برای پخت یک غذای خوب را ندارید آن را تهیه کنید. کوکوها تنوع بسیار زیادی در طعم و مواد اولیه با هم دارند؛ اما اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ و ادویه تهیه میشوند.کوکو باقلا نیز یکی از خوشمزهترین کوکوهایی است که با باقلا تازه در مدت زمان کوتاهی تهیه میشود. این کوکو بافت پفکی و تردی دارد و طعم بینظیری از خود به جای میگذارد.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کوکو باقلا سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکو باقلا سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این کوکو ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کوکو را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه کوکو باقلا سبز:باقالی۱۵۰ گرمسیر۱-۲ حبهتخم مرغ۲-۳ عددتره۱ دستهجعفری۱ دستهشوید۱ دستهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمپیاز کوچک۱ عددمرحله اول: آماده سازی باقالیباقالیها را پوست بگیرید و بشویید. برای راحتتر جدا کردن پوسته نازک آنها، باقالیها را درون کاسه مناسبی بریزید.مقداری نمک به آنها زنید و کمی آنها را زیر و رو کنید تا به خوبی به نمک آغشته شوند.۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید سپس با کمک چاقو قسمت انتهای باقالیها شکافی ایجاد کنید و کمی باقالی را فشار دهید.به راحتی باقالی شما از پوسته نازک خارج میشود. همه باقالیها را به همین ترتیب پوست بگیرید.مرحله دوم: پخت باقالیباقالیها را درون قابلمه بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.۲۵-۳۵ دقیقهای زمان دهید تا باقالیها بپزند و آب درون قابلمه تبخیر شود.پس از پخت باقالیها کمی زمان دهید تا خنک شوند سپس آنها را با کمک گوشتکوب بکوبید و له کنید.باقالیهای له شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله سوم: آماده سازی پیاز و سیرپیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با کمک رنده ریز رنده کنید، پیازهای رنده شده را درون صافی یا آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی پیازها گرفته شود.سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید، با کمک سیر له کن آن را پوره کنید و با پیازها به ظرف باقالی اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کنگر با سیب زمینیمرحله چهارم: آماده سازی و افزودن سبزیهاتره، شوید و جعفری را تمیز کنید، ساقههای ضخیم آنها را جدا سازید.سبزیها را با آب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.با کمک چاقو سبزیها را خرد کنید. برای بالاتر رفتن سرعت کار میتوانید با میکسر یا خردکن سبزیها را خرد کنید.سبزیهای خرد شده را به محتوای کوکو اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید.مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ و ادویههاتخم مرغها را یکی یکی به محتوای کوکو اضافه کنید و به هم زنید.در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را با هم ترکیب کنید.مایه کوکو باقالی سبز شما آماده است.مرحله ششم: سرخ کردن کوکوهاتابه مناسبی را روی حرارت گذارید و مقداری روغن درون تابه بریزید. منتظر بمانید تا روغن در تابه گرم شود.از مایه کوکو با کمک قاشق بردارید و درون تابه بریزید. هر سمت کوکوها را چند دقیقه ای سرخ کنید تا کوکو طلایی و برشته شود.پس از سرخ کردن کوکوها آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.کوکوهای باقالی سبز خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است. این کوکو را در کنار انواع نان به همراه گوجه و خیارشور میتوانید میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی قارچ به روش رستورانیامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این کوکوی متفاوت و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: