راز تهیه کمپوت ریواس؛ رمش، لذتی بی نظیر

  • توسط: admin


ریواس یک گیاه کوهی با ساقه‌های قرمز رنگ است که معمولا در مناطق سرد و کوهستانی یافت می‌شود. این گیاه دارای خواص دارویی زیادی است و همچنین در تهیه انواع غذاها مانند سالاد، کیک، دسر و کمپوت استفاده می‌شود.

کمپوت ریواس یکی از محصولات خوشمزه و سالمی است که می‌توانید با این گیاه تهیه کنید. برای تهیه کمپوت ریواس، ابتدا ریواس‌ها را شسته و پوست آن‌ها را پوشش دهید و بعد آن‌ها را به قطعات کوچک برش دهید. سپس شکر و آب را در قابلمه ترکیب کرده و آن را به جوش بیاورید.

پس از آماده‌سازی مخلوط شکر و آب، ریواس‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و آن را در حرارت ملایم جوش بدهید. سپس کمپوت را خنک کرده و در شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

تهیه کمپوت ریواس به صورت خانگی بهداشتی‌تر و سالم‌تر از کمپوت‌های بازاری است و مواد افزودنی و نگهدارنده ندارد. امیدوارم با این آموزش کامل، بتوانید کمپوت ریواس خوشمزه و سالمی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

ریواس یک گیاه کوهی با ساقه‌های قرمز رنگ است که خواص دارویی زیادی دارد. از ریواس در تهیه انواع غذا، سالاد، کیک و دسر می‌توان استفاده کرد.کمپوت ریواس یکی از محصولات بسیار مفید و خوشمزه‌ای است که می‌توانید با ریواس تهیه کنید. پس از تبدیل ریواس به کمپوت با افزایش مدت زمان نگهداری و ماندگاری ریواس می‌د‌انید در سایر فصول از خواص و فواید این گیاه بهرمند شوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه کمپوت ریواس را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کمپوت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه کمپوت ریواسمدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این کمپوت ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۵-۶ نفر است که شما به راحتی با جمع و تقسیم ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کمپوت ریواس:ریواس ۵۰۰ گرمشکر۲۰۰ گرمآب۳ پیمانهمرحله اول: آماده‌سازی ریواسبرای تهیه کمپوت ریواس بهتر است از ساقه‌های نرم و لطیف ریواس استفاده کنید.ریواس‌ها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.با کمک چاقو ریواس‌ها را به ابعاد ۲-۳ سانتی متری برش زنید.مرحله دوم: ترکیب شکر و آببرای بهتر شدن رنگ کمپوت بهتر است از قابلمه رویی یا لعابی استفاده کنید.شکر را درون قابلمه بریزید، آب را به آن اضافه کنید.ترکیب فوق را به هم زنید تا به خوبی دانه‌های شکر در آب حل شوند.مرحله دوم: جوشاندن ترکیب آب و شکرقابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد.برای شفاف شدن کمپوت در این مرحله کف‌های سفید رنگی که روی قابلمه نقش می‌بندند را با کمک کفگیر بردارید.مرحله سوم: افزودن ریواسریواس‌های خرد شده را به محتوا درون قابلمه اضافه کنید.۱۰-۱۵ دقیقه‌ای زمان دهید تا ریواس‌ها در آب بجوشند و نرم شوند.توجه داشته باشید که ریواس بافت سفت و محکمی ندارد به همین دلیل نیاز به پخت بیشتر نیست.زیرا در اثر پخت بیشتر ریواس‌های شما له می‌شوند.حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا کمپوت شما به خوبی خنک شود.مرحله چهارم: انتقال به شیشه نگهدارندهپس از خنک شدن کمپوت شیشه‌های خشک و تمیزی تهیه کنید و کمپوت را در شیشه بریزید.درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال کمپوت‌ها را نگهداری کنید.توجه داشته باشید که این کمپوت به دلیل بافت ریواس نسبتا رقیق است و‌ بهتر است زودتر مصرف شود.تهیه کمپوت به صورت خانگی بسیار بهداشتی‌تر و سالم‌تر از کمپوت‌های بازاری است.در کمپوت‌های خانگی از هیچ‌گونه مواد افزودنی، مواد نگهدارنده و رنگ‌های مصنوعی استفاده نمی‌شود.پس اگر کمپوت جز مواد غذایی مورد علاقه خود و خانواده‌تان است به شما توصیه می‌کنیم که آن را با مرغوب‌ترین و سالم‌ترین مواد خوراکی به صورت خانگی تهیه کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش کامل و ساده بالا این کمپوت خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید