راز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل: تجربه‌ای شیرین و مبهج

  • توسط: admin


کاپ کیک نوعی کیک در اندازه کوچک و تک نفره است که در قالب‌های فویلی، کاغذی یا مقوایی به نام کپسول پخته می‌شود. کاپ کیک‌ها را می‌توان با طعم‌های دلخواه و با مغزی‌های متنوع تهیه و سرو کرد. در این مطلب از مجله اکالا قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل را برایتان شرح دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مغزی نارگیل

مواد لازم برای مغزی نارگیل به شرح زیر است:

پودر نارگیل۱ پیمانهسفیده تخم مرغ۱ عددپودر قند۱ دوم پیمانه

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک شکلاتی

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ۳ عددشکر۱ پیمانهآرد سفید قنادی (سه صفر)۲ و نیم پیمانهشیر۲ سوم پیمانهروغن مایع۱ دوم پیمانهپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریبکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوریوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه مغزی نارگیل

برای آماده کردن این کاپ کیک‌های خوشمزه باید اول مغزی نارگیل را آماده کنید. برای این کار سفیده یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.

سپس پودر قند را داخل ظرف الک کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

در صورت دلخواه در این مرحله می‌توانید یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل هم اضافه و مخلوط کنید.

در آخر پودر نارگیل را نیز اضافه کرده و با قاشق کاملا مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.

حال از مواد گلوله‌هایی به اندازه بزرگ‌تر از فندق بردارید و داخل دست کاملا گرد کنید.

سپس توپک‌های نارگیلی را داخل بشقاب بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه مایه کاپ کیک

در این فاصله مایه کاپ کیک شکلاتی را آماده کنید. به این منظور آرد سفید، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.

ترکیب آردی را داخل ظرفی کاملا مخلوط کرده، سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن به مدت حدودی پنج دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ، کشدار و حجیم شود.

اکنون به نوبت به اضافه کردن شیر می‌رسد. روغن مایع را هم اضافه کنید و هر کدوم را فقط در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید.

حال در دو مرحله مخلوط آرد را به مایه اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله‌ای داخل آن نماند.

مرحله سوم: ریختن مایه کاپ کیک در قالب

اکنون داخل قالب مافین کپسول کاغذی قرار دهید و از مایه کاپ کیک داخل کپسول‌ها بریزید تا کف کپسول با مایه کیک پوشیده شود.

سپس توپک‌های نارگیلی را وسط کپسول قرار دهید و دوباره از مایه شکلاتی روی توپک‌ها بریزید تا ۲ سوم کپسول پر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی

مرحله چهارم: پخت کاپ کیک

حال قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده به مدت حدودی ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. (زمان گفته شده در فرهای مختلف متغیر است.)

در آخر با یک خلال دندان کاپ کیک‌ها را تست کنید؛ اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، می‌توانید قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاپ کیک‌ها خنک شوند.

مرحله پنجم: تزیین و سرو

برای تزئین کاپ کیک می‌توانید از روش‌های زیادی استفاده کنید و روی کاپ کیک‌ها را با خامه، گاناش یا میوه و… تزئین کنید.

این کاپ کیک‌ها کنار یک فنجان چای به عنوان عصرانه یک گزینه عالی و دلچسب هستند. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی مغزدار خانگی

نکات طلایی در تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این کاپ کیک خوشمزه با مغزی نارگیل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

همه مواد اولیه کاپ کیک شکلاتی باید به دمای محیط رسیده باشند؛ نیم ساعت قبل از شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کنید.چون اندازه تخم‌مرغ‌ها متفاوت است؛ ممکن است مغزی نارگیلی کمی سفت و یا کمی شل باشد. در صورتی که مغزی نارگیل انسجام کافی نداشت و داخل دست گلوله نمی‌شد کمی سفیده تخم به مخلوط اضافه کنید تا به لطافت لازم برسد. اگر هم مواد خیلی چسبنده و شل بود و شکل نمی‌گرفت کمی پودر نارگیل به آن اضافه و مخلوط کنید.این کیک را می‌توانید به صورت قالبی و بزرگ هم تهیه کنید.در صورت دلخواه می‌توانید یک قاشق نسکافه هم به کیک اضافه کنید؛ در این صورت آن را به همراه شیر به مواد اضافه کنید.این کیک رو می‌توانید بدون فر و روی گاز هم تهیه کنید. کافیست داخل تابه دو طرفه را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل تابه بریزید. گلوله‌های نارگیلی را هم مابین مواد بچینید و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم با شعله پخش کن بپزید.در این کیک می‌توانید به جای شیر از همان مقدار چای پر رنگ خنک شده استفاده کنید.سه بار الک کردن آرد، بکینگ پودر و کاکائو تاثیر زیادی در کیفیت و بافت کیک دارد؛ پس این مرحله را حذف نکنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک خوشمزه و تک نفره را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید