راز تهیه چای سیاه به سبک سنتی گیلانی، آموزش کامل

  • توسط: admin


چای سیاه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان است و فوایده زیادی برای سلامتی دارد. تهیه چای سیاه به روش سنتی گیلانی یک فرآیند زمان‌بر اما ذوق‌بخش است که به ارث از نسل به نسل منتقل شده است. برای تهیه این نوشیدنی باید ابتدا برگ‌های تازه و خاص چای انتخاب شود. برگ‌ها را باید دقیقاً نیشکرده و به آرامی ریز کرد تا اسانس بیشتری از آنها استحصال شود. سپس برگ‌ها را در یک قوری گل اب مرکبات و اسانس‌های دلخواه بریزید و روی یک شعله کم گاز اجازه دهید تا درحالی که بجوشد، رنگ و بوی بیشتری از خود نشان دهد. در انتها چای را با یک قاشق عسل یا قند شکر مخلوط کنید و در فنجان‌های گلی ریخته و لذت ببرید.

تولید چای سیاه به روش سنتی black tea مراحل انجام : پس از برداشت چای تازه به مدت 24 ساعت به برگ های چای رو پهن میکنیم تا پلاسیده شود . سپس آن را به خوبی مالش میدهیم تا برگ های چای به خوبی لول شود و تغییر رنگ دهد . سپس روی آن را پوشانده و به مدت دو ساعت در یک فضای بسته قرار میدهیم تا تخمیر شود . بعد داخل یک سینی کاغذ روزنامه یا کاهی گذاشته و چای را روی آن پهن میکنیم ، زیاد انباشته نباید کرد . و به مدت 24 ساعت روی بخاری با شعله بسیار کم قرار میدهیم تا خشک شود . خوشمزه ترین چایی که می توانید نوش جان کنید .

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید