راز تهیه پنکیک توت فرنگی: عکس هایی که مرحله به مرحله لذتش را افزایش میدهد!
پنکیک توت فرنگی یکی از انواع پنکیکهای خوشمزه برای صبحانه است که با پوره توت فرنگی درست میشود. این پنکیک به دلیل طعم خوب و خوشایند توت فرنگی برای بچهها و بزرگسالان جذاب است. برای تهیه این پنکیک نیاز به تخم مرغ، شیر، آرد، کره، شکر، توت فرنگی خرد شده، بیکینگ پودر، وانیل و سرکه سفید است. ابتدا پاترمیلک را با اضافه کردن سرکه سفید به شیر آماده کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ، شکر و وانیل را باهمزن مخلوط کنید. کره را ذوب کرده و به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید. سپس آرد و باترمیلک را به مواد اضافه کرده و توت فرنگی ها خرد شده را به مواد اضافه کنید. به مواد مخلوط شده سس توت فرنگی اضافه کنید و در تابه پخته و پس از طرف شده پنکیک را برگردانید. با تزیین با توت فرنگی، موز، عسل یا شکلات صبحانه، این پنکیکهای خوشمزه را سرو کنید و لذت ببرید. امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد و توانسته باشم راهنمایی لازم برای تهیه پنکیک توت فرنگی را ارائه دهم.
پنکیک توت فرنگی یکی از پنکیکهای خوشمزه برای صبحانه است که با پوره توت فرنگی درست میشود. این پنکیک به خاطر وجود توت فرنگی طعم بسیار خوبی دارد و برای بچهها هم بسیار جذاب و مورد پسند است. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک توت فرنگی را برایتان شرح دهیم.مواد لازم جهت تهیه پنکیک توت فرنگیبرای تهیه پنکیک توت فرنگی به مواد زیر نیاز دارید:تخم مرغ۲ عددشیریک چهارم پیمانهآرد۲ پیمانهکره ۵۰ گرمشکر۳ تا ۴ قاشق غذاخوریتوت فرنگی خرد شده نصف پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوریسرکه سفید۱ قاشق غذاخوریمراحل تهیه پنکیک توت فرنگیدر ادامه طرز تهیه پنکیک توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با عکس به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.مرحله اول: تهیه پاترمیلکبرای شروع کار و تهیه این پنکیک نیاز به باترمیلک داریم. پس ابتدا باترمیلک خانگی را تهیه کنید. برای این منظور سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید. مخلوط شیر و سرکه را در محیط آشپزخانه کنار بگذارید و یک ربع اجازه دهید تا شیر بریده شود. وقتی به حالت بریده بریده رسید و غلیظ شد تبدیل به باترمیلک شده و باترمیلک برای مصرف آماده است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک توریمرحله دوم: ترکیب آرد و بیکینگ پودردر این مرحله به سراغ آماده سازی آرد بروید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک دارچینی با شیرمرحله سوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیلحال در ظرف مناسبی دو عدد تخم مرغ را بشکنید. شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزن دستی تخم مرغ و شکر را به خوبی مخلوط کنید. وانیل را نیز در این مرحله اضافه کنید.مرحله چهارم: افزودن کره به ترکیب تخم مرغ و شکردر این مرحله کره را روی حرارت ذوب کنید، وقتی که سرد شد و از حرارت افتاد به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. مجدد کرده را با ویسک هم بزنید تا به خوبی با سایر مواد مخلوط شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت فرنگیمرحله پنجم: اضافه کردن مخلوط آرد و بیکینگ پودر و باترمیلکسپس چند قاشق غذاخوری مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد بالا اضافه کنید. بعد از اضافه کردن کمی از مخلوط آرد و بیکینگ پودر، کمی از باترمیلک را به مواد اضافه کنید. مجدد بعد از اضافه کردن باترمیلک، مابقی آرد را کم کم اضافه کنید و بعد دوباره باترمیلک را بریزید.به همین ترتیب در سه مرحله آرد و باترمیلک را با سایر مواد پنکیک مخلوط کنید تا مواد غلیظ و کشدار شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک خانگیمرحله ششم: اضافه کردن توت فرنگی به مواد پنکیکاکنون نوبت اضافه کردن توت فرنگیها به مواد پنکیک است. ابتدا باید توت فرنگی ها را کاملا پوره کنید. پس توت فرنگیهای خرد شده را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا زمانی که توت فرنگیها کاملا پوره شوند و حالت سس مانند و مایع پیدا کند.حالا باید سس خوش رنگ یا پورهی توت فرنگی را به مواد پنکیک اضافه کنید. سپس مجدد شروع به هم زدن و ویسک کردن آن کنید تا زمانی که سس توت فرنگی کاملا با مواد پنکیک مخلوط و یکدست شود.نکته: اگر تمایل دارید پنکیک رنگ بیشتری داشته باشد میتوانید از کمی رنگ خوراکی هم در این مرحله استفاده کنید.مرحله هفتم: پخت پنکیک توت فرنگیحالا بعد از آماده شدن کامل مواد، تابهی تفلونی مناسب و نچسب را انتخاب کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و شعله را کم کنید. بعد از داغ شدن تابه، نیازی به چرب کردن یا روغن ریختن داخل تابه نیست.فقط کافیست به وسیلهی ملاقه یا اسکوپ بستنی یا پیمانهای مناسب مواد پنکیک را داخل تابهی داغ بریزید. بعد از چند دقیقه روی پن کیک سوراخهای ریزی ایجاد میشود. وقتی به این مرحله رسید باید پن کیک را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم کاملا بپزد.اما دقت کنید که یک دقیقه یا کمتر از یک دقیقه برای پخت طرف دیگر پنکیک زمان لازم است. پس زیاد روی حرارت نگذارید. بعد از تابه خارج کنید و به همین ترتیب مابقی مواد و پنکیکها را تهیه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت توت فرنگیمرحله هشتم: تزئین و سرو پنکیکحالا باید پنکیکهای زیبا و خوشمزهای را که تهیه کردهاید در ظرف سرو بریزید. همراه با میوههایی مثل موز، توت فرنگی و همچنین عسل، شکلات صبحانه، نوتلا یا مربا، این پنکیکهای بینظیر را نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فوم کیک توت فرنگینکات و فوت و فنهای تهیه پنکیک توت فرنگیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پنکیک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.در تهیه این پنکیک میتوانید از توت فرنگی خرد شده هم استفاده کنید. کافیست در پایان و زمانی که مواد پنکیک را آماده کردید، توت فرنگیهای خرد شده را به آن اضافه کنید و سپس پنکیکها را در تابه بپزید.حتی میتوانید از موز پوره شده هم در این پنکیک استفاده کنید و نیمی از آن را با موز تهیه کنید چون موز هم طعم بسیار خوبی به پنکیک میدهد.به جای سرکه سفید میتوانید از آب لیمو ترش برای تهیه باترمیلک استفاده کنید.میزان شیرینی پنکیک به سلیقه شما بستگی دارد، ولی لازم به ذکر است اگر از عسل یا شیره افرا و شکلات در زمان سرو پنکیک استفاده میکنید و پنکیک را با عسل و موارد ذکر شده میل میکنید، بهتر است میزان شکر را زیاد نکنید و همان سه یا نهایت چهار قاشق غذاخوری کافی است.روی پنکیکها را میتوانید با سس توت فرنگی هم تزیین کنید که ظاهر زیبایی به آن میدهد.امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینبرایتان مفید بوده باشد و این پنکیکهای زیبا و خوش طعم را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.برای مشاهده لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!
- برچسب ها: