راز تهیه مرغ خوشمزه و شاداب با اسفناج

  • توسط: admin


مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای محبوب در مجالس ایرانی است که با ترکیب شکم مرغ و انواع سبزیجات و ترشی مخصوص طبخ می‌شود. این غذا معمولا به همراه پلو سرو می‌شود و جزو دلپذیرترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود. در این مقاله، دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش داده‌ایم.

برای طبخ مرغ شکم‌پر با اسفناج نیاز به موادی مانند روغن زیتون، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، پنیر پارمزان، اسفناج، و سیر دارید. در مراحل طبخ، ابتدا ادویه‌ها را با یکدیگر مخلوط کرده و مرغ را برش می‌زنید. سپس ادویه‌ها را روی مرغ مالیده و داخل فر می‌گذارید. همچنین اسفناج‌ها را پخته و با پنیر مخلوط کرده و در شکم مرغ قرار می‌دهید.

در نهایت، سینه مرغ را داخل فر قرار داده و بگذارید طلایی شود. آن را سرو کرده و از این غذای لذیذ و شیک لذت ببرید. این غذا را می‌توانید در مهمانی‌ها یا جشن‌ها به عنوان یک غذای منحصر به فرد ارائه دهید.

مرغ شکم‌پر از جمله غذاهای مجلسی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. در پخت این غذا شکم مرغ با انواع سبزی و ترشی پر می‌شود و داخل فر به طبخ می‌شود. مرغ شکم‌پر را می توان به همراه پلو در مهمانی‌ها سرو کرد. در این مقاله از آدرینبلاگ قصد داریم دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر با اسفناج

ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر با اسفناج به تعداد ۴ نفر ارائه شده است:

روغن زیتون۱ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌قرمزنصف قاشق چای‌خوریپودر سیر۱ قاشق چای‌خوریپودر پیاز۱ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریسینه‌مرغ۴ عددپنیر پارمزان رنده شدهیک چهارم فنجاناسفناج تازه خرد شده۱ فنجانسیر۱ حبه

دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج

در این بخش طرز پخت مرغ شکم‌پر با اسفناج را به صورت مرحله به مرحله شرح داده‌ایم.

مرحله اول: ادویه، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید

ابتدا داخل یک کاسه کوچک مقداری روغن زیتون ریخته و ادویه‌ها، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم: شکم مرغ را برش بزنید تا یک شکاف ایجاد شود

در این مرحله مرغ کامل را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با کمک چاقوی نوک تیز سینه مرغ را بشکافید تا جایی که سینه مرغ برش خورده و کاملا بریده نشود.

مرحله سوم: ادویه‌ها را روی مرغ بریزید

مواد و ادویه‌هایی که در مرحله اول مخلوط کرده‌اید روی مرغ ریخته با دست روی سطح سینه مرغ بمالید تا مرغ مزه‌دار شود. سپس مرغ مزه‌دار شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر به روش شیرازی

مرحله چهارم: دمای فر را تنظیم کنید

فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید.

مرحله پنجم: اسفناج‌ها را پخته و خرد کنید

در این مرحله اسفناج‌ها را بخار پز کرده و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس داخل کاسه‌ای مناسب اسفناج و پنیر را ریخته، سیر را هم روی آن رنده کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل به مواد افزوده و هم بزنید تا ادویه‌ها خوب مخلوط شوند.

مرحله ششم: سینه مرغ را با مخلوط پنیر پر کنید

مرغ مزه‌دار شده را از یخچال خارج کرده و شکم مرغ را با مقداری از مخلوط پنیر پر کنید. می‌توانید سینه مرغ را با کمک خلال دندان محکم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

مرحله هفتم: سینه مرغ را داخل فر قرار دهید

سینه مرغ را داخل سینی فر قرار داده به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید کاملا پخته و طلایی شود. در زمان پخت می‌توانید مرغ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

در این مطلب از مجله آدرینطرز تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش دادیم تا با کمک آن بتوانید این غذای مجلسی و شیک را برای مهمانی‌ها سرو کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید