راز تهیه مارمالاد توت سیاه که همه از آن مست نشدند

  • توسط: admin


مارمالاد توت سیاه یکی از انواع مارمالادهاست که می‌توان آن را به‌سادگی در خانه تهیه کرد. این مارمالاد علاوه بر اینکه خوشمزه و لذیذ است، یک گزینه شیک و جذاب برای میز صبحانه است.برای تهیه مارمالاد توت سیاه نیاز به تهیه موادی نظیر شکر، توت سیاه و پودر ژله دارید. ابتدا توت سیاه را شسته و پوره کنید و سپس آن را به همراه شکر به مرحله جوشاندن ببرید. پس از رسیدن به غلظت مطلوب، پودر ژله را اضافه کرده و مارمالاد را خاموش کنید. در انتها، مارمالاد را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال قرار دهید. برای اطمینان از رسیدن به غلظت مناسب، می‌توانید یک قاشق از آن را بین دو انگشت تست کنید.

از جمله نکات مهم در تهیه مارمالاد توت سیاه این است که در هنگام پختن مارمالاد، باید کف‌های جمع شده روی مربا را حذف کنید تا مارمالاد شفاف باشد. همچنین، برای بهتر شدن عملکرد خود و ایجاد مارمالادی خوشمزه و بی نظیر، می‌توانید از توت سیاه نرم و شیرین استفاده کنید. امیدوارم با دنبال کردن این راهنما، توانسته باشید یک مارمالاد توت سیاه کاملاً خوشمزه و دلچسب تهیه کنید.

مارمالاد توت سیاه یا شاتوت یکی از انواع مارمالادهاست که با فرا رسیدن فصل گرما و رسیدن شاه توت‌ها می‌توانید آن را در خانه درست کنید. تهیه مربا یا مارمالاد یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت این میوه خوشمزه و لذیذ است و هر خانم خانه دار کدبانویی دوست دارد در یخچال خانه‌اش انواع مارمالاد، مربا یا ترشی میوه‌های فصل را داشته باشد.علاوه بر این، مارمالاد شاتوت یک گزینه بسیار جذاب و شیک برای میز صبحانه است. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه مارمالاد توت سیاه همراه شما هستیم.مواد لازم برای تهیه مارمالاد توت سیاهمواد اولیه برای درست کردن مارمالاد توت سیاه به مواد اولیه چندانی نیاز نداریم. در ادامه با این مواد آشنا می شویم.شکر۳۵۰ گرمتوت سیاه۵۰۰ گرمپودر ژلهنصف بستهمراحل تهیه مارمالاد توت سیاهحالا با آموزش مرحله به مرحله مارمالاد توت سیاه آشنا می‌شویم.مرحله اول: شستن و آبگیری توتابتدا شاه توت یا توت سیاه را تمیز کرده و بعد از گرفتن دم اضافی آن‌ها را شسته و به منظور خارج شدن آب اضافی داخل صافی بریزید.مرحله دوم: پوره کردن توتحالا شاه توت‌ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و اجازه دهید پوره شود و بعد داخل یک قابلمه مناسب، پوره شاه توت‌ها را ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم به نقطه جوش برسد.مرحله سوم: اضافه کردن شکربعد از اینکه توت‌ها به مرحله جوش رسیدند به آن شکر را افزوده و اجازه دهید شکر کاملاً حل شود. در حین پخت کف‌های جمع شده روی قابلمه را بردارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی شفافمرحله چهارم: اضافه کردن پودر ژلهپس از رسیدن مارمالاد به غلظت مناسب به آن پودر ژله را بیفزایید و بعد از یک دست شدن ژله با مواد دیگر حرارت را خاموش کنید.مرحله پنجم: خنک شدن مارمالاد و ریختن در ظرف مناسبدر این مرحله نیاز است اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود. سپس داخل ظرف شیشه‌ای در دار گذاشته و داخل یخچال قرار دهید.نکته: به منظور اطمینان از رسیدن مارمالاد به غلظت مورد نظر خود کمی از آن را داخل یک قاشق ریخته و بعد از سرد شدن بین دو انگشت تان تست کنید. اگر آبکی بود هنوز به غلظت مناسب نرسیده و باید کمی مانند عسل بین دو انگشت کش پیدا کند.نکات و فوت و فن‌های تهیه مارمالاد توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مارمالاد توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.بهتر است که مربا را در یک قابلمه لعابی درست کنید.برای تهیه مربا و مارمالاد شاه توت به هیچ عنوان از آب استفاده نمی‌کنیم.در هنگام جوشیدن مربا کف‌های جمع شده روی مربا را حتما جمع کنید. این کار باعث شفافیت مارمالاد می‌شود.با توجه به اینکه شاه توت بسیار نرم است پس زمان زیادی برای پخت احتیاج ندارد.برای تهیه مربا بهتر است از شاه توت نرم که سیاه رنگ و تقریبا شیرین است، استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید به روش خانگیچه تفاوتی بین مربا و مارمالاد وجود دارد؟برای تهیه مربا، میوه باید سالم و تازه باشد و له یا خرد نشده باشد. ولی برای تهیه‌ مارمالاد باید میوه‌ها را به صورت له و پوره در بیاوریم؛ به همین دلیل برای مارمالاد اغلب از میوه‌های له شده استفاده می‌کنند.طرز تهیه مارمالاد مانند مربا است با این تفاوت که در حین پخت باید کمی پودر ژلاتین حل شده به آن اضافه کرد.در این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه مارمالاد توت سیاه همراه شما بودیم. اگر با این دستور تهیه این مارمالاد لذیذ را درست کردید از تجربه خودتان نیز برای ما بگویید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید