راز تهیه فوم کیک توت فرنگی با طعمی لذیذ
فوم کیک توت فرنگی یکی از انواع خوشمزه کیکهاست که بعلاوه از طعم خوب، بافت نرم، اسفنجی و پف زیادی دارد. برای تهیه این کیک، از موادی مانند آرد، شکر، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت، تخم مرغ، پودر کرم تارتار، وانیل، شیر، خامه فرم گرفته، توت فرنگی و… استفاده میشود.
مراحل تهیه این کیک شامل: آمادهکردن فر و قالب، آسیاب کردن شکر تا دستابی پودری شود، مخلوط کردن مواد خشک، همزدن سفیده تخم مرغ، همزدن زرده تخم مرغ با شکر و وانیل، اضافه کردن آرد و شیر به ترکیب زرده، اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مایه کیک، پختن کیک، تهیه سس توت فرنگی و تزیین کیک با سس و توت فرنگی.
برای افزایش طعم و زیبایی کیک، میتوانید نکات مثل استفاده از پوست لیمو رنده شده، رنگ خوراکی صورتی، پودر هل و… را در نظر بگیرید.با توجه به اینکه این کیک به صورت لایهای درست میشود، میتوانید از شربت رقیق شده توت فرنگی به جای سس توت فرنگی استفاده کنید. این کیک مناسب برای تولد و مهمانیهاست و با دندان خلال کردن کیک پخته، میتوانید متوجه شوید که آیا کاملاً پخته است یا خیر. با تجربهی تهیه این کیک میتوانید نکات و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی لذت ببرید.
فوم کیک توت فرنگی یکی از خوشمزهترین انواع کیک توت فرنگی با بافت نرم، اسفنجی و پف زیاد است که معمولا برای تهیه آن از تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ به مقدار زیاد استفاده میشود.در این مقاله از آدرینبلاگ میتوانید با طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی و همه فوت و فنهای درست کردن این کیک خوشمزه آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه کیک اسفنجی توت فرنگی:آرد۱۷۰ گرمشکر۱۴۰ گرمبیکینگ پودر۱ قاشق چایخورینشاسته ذرت۱۰ گرمتخم مرغ۶ عددپودر کرم تارتار۱/۲ قاشق چایخوریوانیلبه مقدار خیلی کمشیر۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارخامه فرم گرفتهبه مقدار لازمتوت فرنگیبه مقدار لازم مواد لازم جهت تهیه سس توت فرنگی:توت فرنگی خرد شده۲/۵ لیوان فرانسوی دستهدارنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریوانیل۱/۴ قاشق چایخوریشکر۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارمراحل تهیه فوم کیک توت فرنگیآماده کردن مواد اولیه این کیک حدود ۱ ساعت و پخت آن حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد. مواد اولیه این کیک برای ۸ نفر مناسب است. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل تهیه فوم کیک توت فرنگی آشنا شوید.مرحله اول: فر را روشن و قالب را چرب کنیدبرای شروع باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. در ادامه یک قالب گرد ۲۶ سانتیمتری یا قالب مربع ۲۳ سانتیمتری آماده کنید. سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.مرحله دوم: شکر را آسیاب کنیدبرای این که بافت کیک شما نرم و اسفنجی شود باید به جای شکر از پودر شکر استفاده کنید. برای تهیه پودر شکر باید شکر را آسیاب کنید تا حالت پودری پیدا کند.مرحله سوم: مواد خشک را الک کنیدشکر پودر شده را با آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار مواد خشک را الک کنید.مرحله چهارم: سفیدههای تخم مرغ را با کرم تارتار و کمی شکر بزنیدتخم مرغها را بشکنید و سفیده و زرده آنها را در ظرفهای جداگانه بریزید. حالا سفیدهها را با دور کند همزن برقی بزنید تا کف کند.در ادامه سرعت همزن را زیاد کنید کرم تارتار و ۸۰ گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید تا حالت پفی و براق پیدا کنند. باید به اندازهای سفیده را هم بزنید که از ظرف نریزند و حجیم شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی تر برشی توت فرنگی خانگیمرحله پنجم: زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنیددر یک ظرف دیگر زردههای تخم مرغ را با باقی مانده شکر، وانیل و ۲ قاشق شیر هم بزنید. هم زدن را برای ۲ دقیقه ادامه دهید تا رنگ مواد روشن شود.مرحله ششم: شیر و آرد را به ترکیب زرده اضافه کنیددر این مرحله باید شیر و ترکیب آرد را در چند مرحله به زردههای زده شده اضافه کنید. در این مرحله باید مواد را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید. میتوانید برای مخلوط کردن مواد از همزن برقی یا دستی استفاده کنید.مرحله هفتم: سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کنیدسفیده تخم مرغ زده شده را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و مواد را با لیسک و به شکل دورانی هم بزنید.مرحله هشتم: کیک را بپزیدمایه کیک را در قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر بگذارید. مقداری آب جوش در سینی فر بریزید و اجازه دهید کیک شما برای ۴۰ دقیقه در فر بپزد. اضافه کردن آب به سینی فر از خشکی کیک جلوگیری میکند و بافت نرمتری به آن میبخشد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی به سبک آلمانیهامرحله نهم: سس توت فرنگی را آماده کنیدبرای تهیه سس توت فرنگی باید از ترکیب توت فرنگی، نشاسته ذرت، آب سرد، وانیل، شکر و آب استفاده کنید. برای شروع باید توت فرنگیها را به صورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه بریزید.سپس شکر را همراه با ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار آب اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا شکر حل شود. زمانی که توت فرنگیها پختند، میتوانید مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.در این مرحله باید کف روی سس را با قاشق بردارید تا سس شما براق و خوشرنگ شود. در ادامه نشاسته ذرت را با آب سرد ترکیب کنید. شعله گاز را خاموش کنید و ترکیب نشاسته و آب را اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.حالا دوباره سس را روی شعله گاز قرار دهید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد و خامی نشاسته گرفته شود. زمانی که سس آماده شد و به غلظت مناسب رسید، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.مرحله دهم: کیک را تزیین کنیدبعد از این که کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کنید. کیک را به صورت افقی به ۴ لایه تقسیم کنید. حالا روی لایه اول مقداری سس توت فرنگی بریزید و بعد خامه فرم گرفته و زده شده را روی آن بمالید.در ادامه روی خامه مقداری توت فرنگی خرد شده بریزید. این کار را برای همه لایههای کیک تکرار کنید و لایهها را به نوبت روی هم قرار دهید. در انتها سطح کیک را با خامه بپوشانید و با سس و برشهای توت فرنگی تازه تزیین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان توت فرنگی به روش خانگینکات و فوت و فنهای تهیه فوم کیک توت فرنگیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه فوم کیک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه این کیک میتوانید به جای وانیل از مقداری پوست لیموی رنده شده استفاده کنید.برای تهیه این کیک به هیچ عنوان نباید کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید.میتوانید این کیک را بدون آب جوش نیز در طبقه وسط فر بپزید، اما اضافه کردن آب جوش موجب نرم شدن بافت کیک میشود.برای تهیه فوم کیک باید به ازای هر تخم مرغ از ۲۵ گرم پودر شکر، ۲۵ گرم آرد و ۱/۲ قاشق غذاخوری آب جوش و ۱/۸ قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.بعد از پخت کیک یک خلال دندان روی آن فرو کنید، اگر کیک به خلال دندان چسبید، یعنی باید آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری رنگ خوراکی صورتی برای رنگی کردن این کیک استفاده کنید.برای مزه دار کردن و همچنین تزیین این کیک میتوانید به جای سس توت فرنگی از شربت رقیق شده توت فرنگی نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پودر هل به این کیک طعم بینظیری میبخشد.فوم کیک توت فرنگی یکی از بهترین انواع کیک خانگی برای تولد و مهمانی است. بافت نرم و اسفنجی این کیک موجب میشود تا لذت بیشتری از خوردن آن ببرید.اگر تجربه درست کردن این کیک را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و دوستان علاقهمند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: