راز تهیه شیرینی شاهانه ترکیه؛ لذیذ و شیک

  • توسط: admin


شیرینی سلطان یکی از انواع شیرینی‌های محبوب و مورد علاقه مردم است که از ترکیه به ما منتقل شده است. این شیرینی در مراسم‌ها و مهمانی‌ها به عنوان میان وعده یا دسر سرو می‌شود و بسیار خوشمزه می‌باشد. تهیه این شیرینی کمی زمان‌بر است و نیاز به مواد خاص دارد. از مواد اولیه برای تهیه شیرینی سلطان ترکیه‌ای می‌توان به کره، روغن مایع، شکر، تخم مرغ، پودر نارگیل، بلغور، وانیل، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، آرد، آب و کنجد اشاره کرد. آموزش تهیه این شیرینی شامل مراحل مختلفی شامل آماده‌سازی شربت، ترکیب مواد خشک و مایع، پخت شیرینی‌ها و اضافه کردن شربت به شیرینی‌ها می‌شود. بعد از پخت، شیرینی‌ها باید به مدت یک ساعت در یخچال قرار گرفته و شربت را جذب کنند. در نهایت، شیرینی سلطان ترکیه‌ای آماده‌ی سرو شدن خواهد بود و به همراه عزیزانتان لذت خواهید برد.

شیرینی سلطان یکی از شیرینی‌های بسیار محبوب و پرطرفداری است که اصالتش به ترکیه برمی‌گردد. این شیرینی اغلب برای پذیرایی در مهمانی‌ها و مجالس استفاده می‌شود. مواد اولیه و روش تهیه این شیرینی کمی متفاوت‌تر از سایر شیرینی‌هاست.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه شیرینی سلطان ترکیه‌ای را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی سلطان ترکیه‌ایمدت زمان آماده‌ سازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۹۰-۱۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵-۳۰ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این آموزش در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خمیر شیرینی سلطان ترکیه‌ای:کره۲۰۰ گرمروغن مایع۱ قاشق چای‌خوریشکر۱ پیمانهتخم مرغ۲ عددپودر نارگیل۱ قاشق چای‌خوریبلغور۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریآرد۳-۴ پیمانهآب۱ پیمانهکنجدبه مقدار لازم  مواد لازم جهت تهیه شربت شیرینی سلطان ترکیه:شکر۳ پیمانهآب۳-۴ پیمانهلیموترش۱ عددمرحله اول: آماده سازی شربتشکر را درون قابلمه مناسبی بریزید. آب را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه شروع به جوشیدن کند و دانه‌های شکر درون آب حل شوند.پس از این که شربت شیرینی به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید.لیموترش را آب بگیرید و به آن اضافه کنید. زمان دهید تا شربت کاملاً خنک شود.مرحله دوم: آماده ‌سازی تخم‌مرغ، شکر وانیلتخم‌مرغ‌های به دمای محیط رسیده را درون ظرف مناسبی بشکنید و کمی به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.حال شکر، وانیل و پودر نارگیل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و چنددقیقه‌ای مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.مرحله سوم: افزودن بلغور و آببلغور و آب را به ترکیب مواد شیرینی اضافه کنید.همه مواد را هم زنید تا ترکیبی یک‌دست و یکنواخت حاصل شود.مرحله چهارم: افزودن کره و روغن‌مایعکره نرم شده و روغن‌مایع را به مواد تان اضافه کنید.مجدد مواد را در حدی به هم زنید تا کره و روغن به خوبی حل شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه مخصوص ترکیه‌ایمرحله پنجم: آماده سازی مواد خشکآرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید.ترکیب فوق را ۲-۳ بار از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی‌شدن ذرات آرد می‌شود که در بافت نهایی شما تاثیر مثبتی دارد.مواد خشک را کم‌کم به ترکیب مایه شیرینی اضافه کنید.با لیسک مواد را به هم زنید تا خمیرتان جمع شود و خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.مرحله ششم: آماده سازی فرفر گازی یا برقی‌تان را روشن کنید و منتظر بمانید تا به خوبی گرم شود. گرم کردن فر پیش از پخت انواع شیرینی در کیفیت نهایی شیرینی شما تاثیرگذار است.مرحله هفتم: پخت شیرینیته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید.از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بردارید و خمیر را در دست کمی شکل دهید و گرد کنید.شیرینی را در مقداری کنجد بغلتانید.به طوری که تمام سطح خمیر با کنجد کاور شود.حال شیرینی‌ها را با کمی فاصله درون سینی فر بچینید.در صورت تمایل می‌توانید تکه‌ای مغز فندق یا گردو در مرکز خمیر شیرینی برای زیباتر شدن ظاهر شیرینی قرار دهید.سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر برقی بپزند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی سرغربیلیمرحله هشتم: افزودن شربت به شیرینیشیرینی‌های پخته شده را از فر خارج کنید.زمانی که شیرینی‌ها هنوز داغ هستند روی آن‌ها شربت بریزید.شیرینی‌ها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی شربت را به خود جذب کند.شیرینی سلطان ترکیه‌ای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است. پیشنهاد میکنیم حتما این شیرینی را طبق روشی که در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم،تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید