راز تهیه شیرینی برنج دوشاب با سبک منحصر به فرد شمالی!
شیرینی دوشاب برنج یکی از شیرینیهای قدیمی و سنتی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. این شیرینی با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود و طعمی متفاوت و جذاب دارد. برنج خیسانده و خشکشده، هل و شیره انگور تشکیل دهنده این شیرینی میدهند. مراحل تهیه آن شامل خیساندن برنج، خشک کردن، تفت دادن، آمادهسازی دوشاب، افزودن هل و برنج سرخ شده و برش زدن شیرینی میباشد. شیرینی دوشاب برنج میتواند حدود ۲۵-۳۰ عدد شیرینی بدهد و دسته بندی آسانی دارد. آماده سازی مواد حدود ۲-۱ ساعت زمان میبرد و با شیارههای روی شیرینی روی آنها آرایش داده میشود. بعد از سرخ کردن، شیرینی باید به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا منسجم شوند. این شیرینی سنتی و مقوی را میتوانید با عزیزان خود به اشتراک بگذارید و از طعم آن لذت ببرید.
شیرینی دوشاب برنج، یکی از انواع شیرینیهای قدیمی و سنتی است. اصالت این شیرینی به استان گیلان برمیگردد. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. مواد اولیه آن با سایر شیرینیها متفاوت است، به همین دلیل این شیرینی طعم و مزه متفاوت و جذابی دارد.اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این شیرینی غافل نشوید.امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و سادهترین طرز تهیه شیرینی دوشاب برنج را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم جهت تهیه شیرینی دوشاب برنجبرنج۲ پیمانهپودر هل ۱ قاشق چایخوریدوشاب (شیره انگور) ۲/۳ پیمانهطرز تهیه شیرینی دوشاب برنجمدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت دادن مواد و تهیه این شیرینی ۲-۱ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵-۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی آسان قرار دارد. مرحله اول: آماده سازی برنجبرنج را تمیز کنید و بشویید.آن را درون ظرف مناسبی بریزید و به آن آب اضافه کنید.منتظر بمانید تا برنج ۲۴ ساعت درون آب خیسانده شود.مرحله دوم: خشک کردن دانههای برنجپس از گذشت زمان اعلام شده برنجها را از ظرف آب خارج کنید و درون صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.حال برنجها را روی دستمال تمیز آشپزخانهای بریزید و زمان دهید تا کاملا هوا بخورند و خشک شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه “شیرینی پنجره ای”مرحله سوم: تفت دادن دانههای برنجتابه مناسبی روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا تابه گرم شود.حرارت را متوسط کنید و برنجهای خشک شده را درون تابه بریزید.برنجها را به خوبی تفت دهید تا بوی خامیشان گرفته شود.برنجها را به خوبی سرخ کنید تا کمی تغییر رنگ دهند.پس از سرخ شدن آنها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی رشته خوشکار گیلانیمرحله چهارم: آماده سازی دوشاب (شیره انگور)وشاب را درون تابه بریزید و مدام به هم زنید.منتظر بمانید تا دوشاب به غلظت مناسب رسد و آب اضافی آن تبخیر شود.مرحله پنجم: افزودن پودر هل و برنج سرخ شدهپودر هل و برنج سرخ شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.مرحله ششم: برش زدن شیرینیظرف مناسبی را انتخاب کنید.مواد شیرینی را درون ظرف بریزید.با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید تا یک دست شوند.حال با کمک چاقو شیارهای روی شیرینی ایجاد کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید و تا زمانی که هنوز مایه شیرینی شما گرم است خطوط را روی شیرینی ایجاد کنید.سپس ظرف را به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مواد شیرینی به خوبی منسجم شوند.شیرینی دوشاب برنج شما آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد.شما نیز طبق روش بالا این شیرینی سنتی و مقوی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: