راز تهیه شربت ریواس خانگی: رنگارنگ و آسان

  • توسط: admin


ریواس یکی از میوه‌های فصل بهار است که با ساقه‌های قرمز یا سبز در طبیعت رشد می‌کند. این میوه لذیذ و خوشمزه است و معمولاً در پخت غذاها، سالادها، مربا و ترشی‌ها استفاده می‌شود. یکی از روش‌های محبوب برای استفاده از ریواس، تهیه شربت آن است که به ویژه در روزهای گرم به عنوان یک نوشیدنی طبیعی و خوشمزه بسیار محبوب است.

برای تهیه شربت ریواس، ابتدا مواد لازم شامل ریواس، شکر، آب لیموترش را آماده می‌کنیم و سپس مراحل تهیه شربت را انجام می‌دهیم. باید ریواس‌ها را پاک کنیم، بپزیم و سپس شربت را از صافی رد کرده و شکر و آب لیموترش را اضافه کنیم. در نهایت، شربت را هم زنیم تا شکر ذوب شود و بعد از خنک شدن در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنیم.

این شربت یک نوشیدنی طراوت بخش و خوشمزه است که می‌تواند به تناول غذاها و خوردن همراه با دوستان و خانواده زمان بهتری بخشد. حتما این شربت را تهیه کنید و از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.

یکی از میوه‌های سرشار از خاصیت که فقط در فصل بهار یافت می‌شود ریواس است. این گیاه که با ساقه‌های قرمز یا سبز در بهار می روید بسیار لذیذ است و در پخت انواع غذا، سالاد، مربا و ترشی از آن استفاده می‌شود.یکی دیگر از موارد استفاده از ریواس درست کردن شربت آن است که برای فصل بهار و روزهای گرم بسیار طراوت بخش و خوش طعم است. در این قسمت از آدرینبلاگ همراه ما باشید تا طرز تهیه شربت ریواس را به شما آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه شربت ریواس:ریواس قرمز یا سبز۱ کیلوگرمشکر۸۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرمآب لیموترش۱ قاشق غذاخوریمراحل تهیه شربت ریواسحالا که این مواد ساده و در دسترس را آماده کردیم سراغ تهیه مرحله به مرحله این شربت می‌رویم.مرحله اول: آماده کردن ریواساول از همه لازم است ریواس‌ها را خوب پاک کنید و سپس چندین بار بشویید تا گل و لای آن کامل تمیز شود. بعد از آن پوست آن را گرفته و خرد می‌کنیم. مرحله دوم: پختن ریواسدر این مرحله ریواس‌ها را درون قابلمه ریخته روی آن آب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد و عصاره آن خارج شود. اگر روی آب کف جمع شد حتما آن را با استفاده از یک قاشق بردارید تا در انتها شربت شفاف‌تری داشته باشید.مرحله سوم: صافی کردن ریواسبعد از آنکه حسابی ریواس‌ها نرم شدند شربت را از صافی رد می‌کنیم و دوباره می گذاریم تا بپزد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سیب خانگیمرحله چهارم: افزودن شکردر این مرحله شکر را باید اضافه کنیم. دقت کنید که میزان شکر بستگی به ترش یا شیرین بودن ریواس دارد. اگر خیلی ترش بود ۱ کیلوگرم شکر و اگر ملس تر بود ۸۰۰ گرم شکر کافی است.مرحله پنجم: تهیه شربت ریواسبعد از اضافه کردن شکر، شربت را مدام هم می‌زنیم تا شکر ذوب شود. سپس آب لیموترش تازه را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و زمانی که شربت به قوام کافی رسید از روی حرارت برمی‌داریم. صبر کنید تا خنک شود و بعد در شیشه‌های تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!نکات مهم در تهیه شربت ریواسدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه شربت ریواس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.رنگ شربت شما بستگی به رنگ ریواس دارد. اگر ریواس‌تان قرمز باشد شربت قرمز می‌شود و اگر از ریواس سبز استفاده کنید رنگ شربت شما سبز خواهد شد.برای تست غلظت شربت مقداری از آن را درون نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از سرد شدن نباید خیلی روان باشد.می‌توانید در صورت دلخواه از چند برگ نعنا هم در این شربت استفاده کنید.برای سرو کردن می‌توانید از عرق نعنا یا بهار نارنج استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گریپ فروت، زنجبیل و عسلدر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه شربت ریواس همراه شما بودیم. حتما این شربت بهاری خوش طعم را درست کنید و از تجربه خودتان هم برای ما بگویید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید