راز تهیه شربت خاکشیر و آلو؛ برای تابستان لذت بخش و خنک

  • توسط: admin


شربت آلو و خاکشیر یک نوشیدنی خنک، خوشمزه و مغذی است که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. این شربت علاوه بر طعم دلنشین، خواص بسیاری برای سلامتی نیز دارد. در این مقاله از آدرینبلاگ، ۲ روش تهیه شربت خاکشیر و آلو به صورت مرحله به مرحله را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه شربت آلو و خاکشیر

مواد لازم جهت تهیه این شربت خنک و گوارا به شرح زیر است:

آلو بخارا۲۵۰ گرمآب۴ تا ۵ عددشکربه مقدار دلخواهخاکشیر۲ قاشق غذاخوریگلاب (اختیاری)۱ قاشق غذاخورینعنا (اختیاری)چند برگ

مراحل تهیه شربت خاکشیر و آلو ساده

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این شربت ۳-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این شربت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شربت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی آلوها

آلوها را شسته و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.

مرحله دوم: پخت آلوها

بعد از ۳۰ دقیقه، آلوها را با آب خیس شده در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید.

حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا آلوها پخته و نرم شوند.

سپس، آلوها را از صافی رد کنید تا فقط آب و گوشت آلو باقی بماند.

مرحله سوم: ترکیب شکر و آب آلو

آب آلو را در قابلمه برگردانید و شکر را به آن اضافه کنید. شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا حل شود.

حرارت را خاموش کنید و گلاب (در صورت تمایل) را به شربت اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت غوره

مرحله چهارم: آماده سازی خاکشیر

خاکشیر را در یک لیوان آب خنک خیس کرده و به شربت اضافه کنید.

مرحله پنجم: ترکیب همه مواد با هم

شربت را به خوبی مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

شربت آلو و خاکشیر را در لیوان بریزید و با نعناع (در صورت تمایل) تزیین کنید.

مواد لازم جهت تهیه شربت خاکشیر و آلو رژیمی

مواد لازم جهت تهیه این شربت خوشمزه به صورت رژیمی به شرح زیر است:

آلو بخارا۲۵۰ گرمآب۴ تا ۵ پیمانهعسل یا شیره خرمابه مقدار دلخواهخاکشیر۲ قاشق غذاخوریگلاب (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شربت خاکشیر و آلو رژیمی

برای تهیه شربت خاکشیر و آلو رژیمی باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: آماده سازی و پخت آلو

در این روش نیز باید ابتدا آلوها را شسته و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه، آلوها را با آب خیس شده در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مانند روش قبل باید حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا آلوها پخته و نرم شوند.

سپس، آلوها را از صافی رد کنید تا فقط آب و گوشت آلو باقی بماند.

مرحله دوم: افزودن عسل

آب صاف شده آلو را در قابلمه بریزید و عسل یا شیره خرما به مقدار دلخواه به آن اضافه کنید.

مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و عسل یا شیره خرما حل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آلبالو خانگی

مرحله سوم: افزودن گلاب و خاکشیر

حرارت را خاموش کنید و گلاب (در صورت تمایل) را به شربت اضافه کنید. خاکشیر را در یک لیوان آب خنک خیس کنید و به شربت اضافه کنید.

مرحله چهارم: سرو شربت

شربت را به خوبی به هم زنید تا محتوای آن با هم ترکیب شود. سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

شربت خاکشیر و آلو رژیمی را در لیوان بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

با جایگزینی شکر با عسل یا شیره خرما، کالری و قند این شربت به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد و به همین دلیل برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که به دنبال رژیم غذایی کم کالری هستند، مناسب‌تر است.

علاوه بر این، خاکشیر موجود در این شربت، فیبر فراوانی دارد که می‌تواند به احساس سیری و کاهش اشتها کمک کند و به این ترتیب، در لاغری و تناسب اندام نیز مؤثر باشد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه شربت آلو و خاکشیر

در تهیه شربت آلو و خاکشیر به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

می‌توانید از آلوچه به جای آلو بخارا نیز استفاده کنید.اگر شربت را شیرین‌تر دوست دارید، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.می‌توانید از زعفران دم‌کرده برای طعم و رنگ بهتر شربت استفاده کنید.شربت آلو و خاکشیر را می‌توانید تا ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرین۲ دستور تهیه از شربت خاکشیر و آلو را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این شربت خوشمزه را در گرمای طاقت فرسای تابستان تهیه و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید