راز تهیه سوغان سو اردبیلی؛ طعمی شگفت‌انگیز و انرژی‌بخش

  • توسط: admin


سوغان سو یک غذای محبوب و معروف در مناطق ترکی اردبیل و آذربایجان شرقی است که طعم و اصالت خود را دارد. این غذا که به عنوان وعده اصلی غذایی برای ناهار یا شام بسیار مناسب است و مواد اصلی آن شامل تخم مرغ و پیاز است. برای تهیه این غذا، مواد اولیه اعم از تخم مرغ، پیاز، رشته و روغن نیاز است که طبق مراحل تهیه، در چند مرحله ساده اما اساسی پخته می شود. سپس این غذا را می‌توان با نان سرو کرد و از ترکیب زرده و سفید تخم مرغ لذت برد. در آخر به دو نکته مهم برای تهیه این غذا اشاره شده است که شما می‌توانید آن را با دقت پیروی کنید و از طعم خوشمزه این غذا لذت ببرید.

سوغان سو یک غذای ترکی اردبیل و آذربایجان‌ شرقی است که طعم متفاوت و خوشمزه آن موجب شده که آن را به عنوان وعده کامل غذایی برای ناهار یا شام تهیه کنند. سوغان سو غذای مناسب فصل زمستان است که مواد اصلی آن را تخم‌مرغ و پیاز تشکیل می‌دهند.

در این مقاله از بلاگ اکالا، رسپی سوغان سو را به شما آموزش خواهیم داد تا در کم‌ترین زمان، غذایی لذیذ و مقرون به صرفه تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوغان سو

برای تهیه سوغان سو اردبیلی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ۲ عددپیاز۱ عددرشته۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمآب ۱ لیترروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه سوغان سو

مراحل تهیه سوغان سو به شرح زیر است:

مرحله اول: سرخ کردن پیاز

پیازهای خرد شده را با کمی روغن داخل قابلمه ریخته و کاملا سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیازها مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله دوم: افزودن رشته

پس از جوش آمدن آب و پیاز، رشته‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به اندازه ۵ دقیقه داخل آب بجوشد.

مرحله سوم: اضافه‌ کردن تخم‌مرغ

پس از جوشیدن رشته‌ها، تخم‌‌مرغ‌هایی که از قبل داخل کاسه شکسته‌اید را به آن اضافه کنید، طوری‌ که سفیده و زرده تخم‌مرغ از هم جدا نشوند. مدت کوتاهی زمان دهید تا تخم‌مرغ‌ها داخل قابلمه بجوشد. پس از ۵ دقیقه سوغان سو آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیازو زنجان (اشکنه زنجانی)

فوت و فن‌های پخت سوغان سو

در ادامه به ۲ نکته مهم برای تهیه سوغان سو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پس از پخته شدن سوغان سو، برای خوردن این غذا ابتدا آب آن را به صورت تریت شده میل کنید و در ادامه تخم‌مرغ و رشته آن را جداگانه با نان میل کنید.سوغان سو نوعی آبگوشت است که به جای گوشت در آن از رشته و تخم‌مرغ استفاده می‌شود.

در این مقاله از مجله آشپزی آدریننحوه تهیه سوغان سو، غذای محلی ترکی، آموزش داده شد. می‌توانید این غذای لذیذ و ساده را در مدت زمان کم در منزل تهیه و در کنار خانواده نوش جان کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید