راز تهیه ساندویچ تازه با مرغ و اسفناج؛ طعمی که لذت آور زیر زبانتان می‌پیچد

  • توسط: admin


ساندویچ مرغ و اسفناج یکی از ساندویچ‌های سالم و مقوی است که به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده می‌توانید آن را تهیه کنید. این ساندویچ طعم و مزه بسیار منحصر به فرد و جذابی دارد. ما امروز در این بخش از مجله اکالا طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج به شرح زیر است:

فیله مرغ۲ تکهسیر۲ حبهبرگ اسفناج تازه۲ پیمانهپنیر خامه‌ای۴ قاشق غذاخوریفلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوریپودر پاپریکا۱ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱ قاشق چای‌خوریروغن سرخ کردنی۲ قاشق غذاخورینان ساندویچی۲ عددآب لیمو تازهبه دلخواهگوجه فرنگی حلقه شدهبه دلخواه

مراحل تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۶۰-۷۰ دقیقه و مدت زمان آماده سازی تا تهیه نهایی ۱۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ساندویچ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ساندویچ در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: مزه‌دار کردن فیله مرغ

فیله‌های مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

آن‌ها را در یک کاسه قرار دهید و روی مرغ‌ها پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بریزید.

با دست‌هایتان فیله‌ها را ماساژ دهید تا ادویه‌ها به طور کامل به تمام قسمت‌های مرغ بچسبند.

سپس روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید فیله‌ها حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند تا طعم‌ها جذب شوند.

مزه‌دار کردن مرغ با ادویه‌ها قبل از پخت، طعم لذیذی به آن می‌بخشد. حتماً اجازه دهید مرغ زمان کافی برای جذب طعم‌ها داشته باشد.

مرحله دوم: پخت مرغ

تابه مناسبی را انتخاب کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

فیله‌های مرغ را در تابه قرار دهید و هر طرف آن‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا رنگ طلایی به خود بگیرند و کامل پخته شوند.

بعد از پختن، فیله‌ها را از تابه خارج کنید و بگذارید کمی سرد شوند. سپس فیله‌ها را به قطعات کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی

مرحله سوم: آماده‌سازی سیر و اسفناج

سیرها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیرها را له و پوره کنید.

در همان تابه‌ای که فیله‌ها را پختید، ۱ قاشق چای‌خوری روغن دیگر اضافه کنید و سیر خرد شده را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

سپس برگ‌های شسته و خرد شده اسفناج را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را به آرامی تفت دهید تا نرم شوند.

دقت کنید اسفناج نباید بیش از حد بپزد، زیرا باید تازگی خود را حفظ کند. همین که برگ‌ها کمی نرم شدند، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: آماده‌سازی پنیر خامه‌ای

در یک کاسه کوچک، پنیر خامه‌ای را بریزید و با قاشق به هم زند تا بافت یک دستی به خود گیرد.

در همین مرحله می‌توانید کمی آب لیمو تازه به پنیر اضافه و مخلوط کنید.

آب لیمو به پنیر خامه‌ای طعم تازگی می‌بخشد و در ترکیب با مرغ و اسفناج، طعم ساندویچ را کامل می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ ژامبون

مرحله پنجم: مونتاژ کردن ساندویچ

برای آماده‌سازی ساندویچ، نان ساندویچی‌ها را از وسط برش دهید.

از مخلوط پنیر خامه‌ای روی هر قسمت نان بزنید و به صورت یکنواخت مواد را روی نان پخش کنید.

سپس فیله‌های مرغ خرد شده و اسفناج پخته را به طور مساوی روی نان‌ها قرار دهید.

در صورت تمایل، می‌توانید چند حلقه گوجه فرنگی نیز به ساندویچ اضافه کنید تا طعم و بافت تازه‌ای به آن بدهید.

می‌توانید ساندویچ‌ها را در یک دستگاه پرس ساندویچ گرم کنید تا نان کمی برشته شود و پنیر خامه‌ای ذوب شود، یا به سادگی در فر به مدت چند دقیقه گرم کنید.

شما این ساندویچ جذاب را با نان تست نیز می‌توانید به همین شکل تهیه کنید.

مرحله ششم: سرو ساندویچ

این ساندویچ را می‌توانید به همراه یک سالاد ساده یا مقداری سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

ساندویچ مرغ و اسفناج علاوه بر طعم دلپذیر، ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند به عنوان یک وعده غذای سالم و کامل برای ناهار یا شام استفاده شود.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این ساندویچ جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید