راز تهیه ساندویچ بیف رست؛ لذیذترین طعم رستوران‌ها

  • توسط: admin


ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و محبوب است که از تکه‌های گوشت گاو تهیه می‌شود. این ساندویچ می‌تواند به صورت سرد یا گرم و همراه با انواع سس‌ها سرو شود. برای تهیه این ساندویچ نیاز به موادی همچون پیاز، گوشت گوساله، قارچ، پنیر، کاهو، انواع ادویه و سس فرانسوی است.

مراحل تهیه این ساندویچ شامل خرد کردن گوشت، تفت دادن گوشت و پیاز، افزودن ادویه‌ها، تفت دادن قارچ، اضافه کردن گوشت به قارچ، افزودن سس گوشت و مواد به آن و سرانه کردن نان ساندویچ، افزودن سس فرانسوی و سایر مواد به آن، بستن ساندویچ و پخت آن در فر می‌شود.

برای حفظ طعم و عطر خوب ساندویچ می‌توانید از ادویه‌های متنوع مانند ریحان، گشنیز و غیره استفاده کنید. همچنین از زمان کافی برای ترکیب مواد و پخت ساندویچ در فر بهره ببرید. سپس می‌توانید این ساندویچ را برای دورهمی‌ها و جشن‌ها سرو کنید و لذت ببرید.

ساندویچ رست بیف از جمله انواع ساندویچ‌های خوشمزه و پرطرفداری است که از تکه‌های گوشت گاو تهیه می‌شود. این ساندویچ را می‌توان به صورت سرد یا گرم و به همراه انواع سس میل کرد.در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه این ساندویچ لذیذ را آموزش می‌دهیم پس تا انتها ما را همراهی کنید تا در مدت زمان کم ساندویج رست بیف را طبخ و آماده کنید.مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیفمواد اولیه لازم در پخت ساندویچ رست بیف خوشمزه به شرح زیر است:پیاز۱ عددگوشت گوساله۳۵۰ گرمقارچ۲۵۰ گرمپنیر ورقه‌ای یا رنده شدهبه میزان لازمنان ساندویچیبه میزان لازمکاهوبه میزان لازمسس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوریفلفل سیاه، نمک، رزماری، آویشن و پودر کاریبه میزان لازممراحل تهیه ساندویچ رست بیفبرای طبخ ساندویچ رست بیف روش‌های متفاوتی وجود دارد که در ادامه دستور تهیه این ساندویچ لذیذ را به روش ساده آموزش داده‌ایم.مرحله اول: خرد کردن گوشتابتدا گوشت‌های گوساله را خرد کنید، قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید. سپس گوشت‌ها را داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه گوشت تفت خورد و سرخ شد به شکلی که آب انداخت، گوشت‌ها برای مرحله بعدی آماده است.مرحله دوم: پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنیددر ادامه پیاز را شسته، پوست بگیرید و سپس به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را به گوشت افزوده و تفت دهید.مرحله سوم: پودر آویشن، رزماری، پودر کاری و فلفل سیاه را اضافه کنیددر این مرحله ادویه‌های ساندویچ رست بیف شامل پودر آویشن، رزماری، پودر کاری و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب و مخلوط کنید. پس از اینکه ادویه‌ها با مواد خوب مخلوط شدند در ادامه به اندازه یک پیمانه آب جوش به آن افزوده و اجازه دهید که همه مواد پخته و ترکیب شوند.مرحله چهارم: گوشت‌ها را ریش ریش کنیدپس از اینکه گوشت‌ها کاملا پخت آن را از قابلمه خارج کرده و پس از اینکه خنک شد آن را ریش ریش کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه زاپاتای خانگی؛ ساندویچی خوشمزهمرحله پنجم: قارچ‌ها را شسته و برش بزنیددر این مرحله به سراغ قارچ بروید و آن ها را شسته و سپس برش بزنید. در ادامه مقدار خیلی کم به آن آبلیمو افزوده و قارچ‌ها را داخل تابه مناسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید قارچ‌ها تفت بخورد تا آب آن به خوبی کشیده شود.مرحله ششم: گوشت را به قارچ اضافه کنیددر این مرحله پس از تفت دادن قارچ‌ها، گوشت‌های ریش ریش شده را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.مرحله هفتم: سس گوشت را افزوده و مواد را مخلوط کنیدپس از اینکه گوشت ها آماده شد، سس گوشت را به ترکیب قارچ و گوشت افزوده و مجدد مواد را مخلوط کنید. می‌توانید به میزان لازم نمک به آن افزوده و مجدد مواد را ترکیب کنید.مرحله هشتم: حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار بگذاریدپس از آماده شدن مواد حرارت زیر آن را خاموش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.مرحله نهم: نان ساندویچ را برش بزنیددر این مرحله نان ساندویچ‌ها را برش بزنید و بین آن را باز کنید. می‌توانید خمیر داخل آن را خالی کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیریمرحله دهم: سس فرانسوی را روی نان ساندویج پخش کنیددر ادامه کف نان ساندویچ را با سس فرانسوی، سس مایونز یا هر سس دیگری که دوست دارید آغشته کنید.مرحله یازدهم:کاهوها را خرد کرده و داخل نان ساندویچ بگذاریدکاهوها را شسته، آبکش کرده و خرد کنید. به مقدار لازم از کاهوی خرد شده داخل نان ساندویچ قرار دهید و روی آن را از پنیر ورقه‌ای یا رنده شده اضافه کنید.مرحله دوازدهم: مخلوط مواد رست بیف را داخل نان ساندویچ قرار دهیددر ادامه از مخلوط مواد رست بیف داخل نان ساندویچی و روی پنیر رنده شده بریزید و ساندویچ را ببندید. پس از آماده شدن همه ساندویچ‌ها می‌توانید آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.این کار به آب شدن پنیر داخل ساندویچ کمک می‌کند و مواد خوب با هم مخلوط می‌شوند. حالا ساندویچ رست بیف آماده است و می‌توانید آن را از داخل فر خارج کنید و پس از خنک شدن نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شاورما مرغنکات تکمیلی در تهیه ساندویچ رست بیفدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ساندویچ رست بیف اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای مواد داخلی ساندویچ حین پرکردن در نان ساندویچ می‌توانید از چیپس خلال، چیپس ورقه‌ای و گوجه‌فرنگی حلقه حلقه شده استفاده کنید.نان از قرار دادن ساندویچ‌ها به مدت طولانی داخل فر خودداری کنید، چون موجب خشک شدن آن می‌شود. همچنین می‌توانید ساندویچ‌ها را داخل کاغذ آلومینیومی قرار دهید تا سطح نان خشک نشود.برای خوش عطر شدن مواد رست بیف می‌توانید مقداری ریحان خشک شده، گشنیز خشک شده اضافه کنید تا این ساندویچ شما طعم ساندویچ‌های اصیل ایتالیایی را داشته باشد.در این مطلب از مجله آشپزی آدریندستور تهیه ساندویچ رست بیف آموزش داده شد که از ترکیب گوشت گوساله، کاهو، پیاز، قارچ، کاهو و مواد دلخواه دیگر می‌توانید این ساندویچ لذیذ را طبق سلیقه خود تهیه و برای دورهمی‌های دوستانه و فامیلی سرو کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید