راز تهیه سالاد نودل تند: طعمی شیرین و تازه

  • توسط: admin


سالاد نودل یکی از سالادهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیبات مختلف می‌توان آن را تهیه کرد. این سالاد با ظاهری جذاب و رنگارنگ، زیبایی و جذابیتی به میز غذای شما می‌بخشد. با توجه به خوشمزگی و خواص مفید آن، می‌توانید این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی سبک یا در کنار غذاهای اصلی سرو کنید.

برای تهیه سالاد نودل تند، ابتدا مواد لازم شامل نودل، سیر، فلفل‌ها، ذرت، لیمو ترش و سایر ادوات را آماده کنید. سپس نودل‌ها را بپزید و سپس سیر و فلفل‌ها را تفت دهید. سپس ذرت را به مواد اضافه کرده و در نهایت سس را تهیه کنید. در مرحله آخر، تمام مواد را با هم ترکیب کرده و سالاد نودل خوشمزه خودتان را درست کنید.

این سالاد بسیار خوشمزه و جذاب است و می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و مراسم خاص باشد. امیدواریم با توجه به این توضیحات، بتوانید به راحتی و به شیوه موثری این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

سالاد نودل یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سالادهایی است که می‌توانید با مواد مختلفی آن را تهیه کنید. این سالاد با ظاهری جذاب و رنگارنگ، رنگ و جلای ویژه‌ای به میز غذای شما می‌بخشد. شما می‌توانید سالاد نودل تند را به عنوان یک وعده غذایی سبک یا در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه سالاد نودل تند را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل تند

برای تهیه سالاد نودل تند به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

نودل خشک۲۰۰ گرمسیر۲ حبهفلفل تند قرمز۲ عددفلفل دلمه‌ای زرد۱ عددفلفل دلمه قرمز۱ عددکنسرو ذرت۲۰۰ گرملیمو ترش۲ عددروغن زیتون۳ قاشق غذاخورینمکبه مقدار دلخواهزیتون سیاه (برای تزئین)به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد نودل تند

مدت زمان آماده سازی و تهیه این سالاد ۱۵-۲۰ دقیقه است.مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این سالاد را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی نودل

قابلمه مناسبی را آب کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه‌جوش رسد.

سپس نودل‌ها را درون قابلمه قرار دهید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا نودل‌ها نرم شوند.

سپس آن‌ها را از آب خارج کنید و درون صافی بریزید و زمان دهید تا کمی خنک شوند.

مرحله دوم: آماده سازی سیر و فلفل‌دلمه‌ای

سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک سیر له کن پوره کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن‌ زیتون بریزید و سیر را در تابه کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

فلفل‌دلمه‌ای زرد و قرمز را بشویید و درون آن‌ها را خارج کنید. فلفل‌ها را به صورت نواری یا خلالی برش زنید.

فلفل‌دلمه‌ای‌ها را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا فلفل‌ها تغییر رنگ دهند.

مرحله سوم: افزودن ذرت و فلفل تند

در این مرحله ذرت‌های پخته شده را به محتوای درون تابه بیفزایید و همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم بزنید.

فلفل‌های تند را بشویید و به صورت حلقه‌ای برش زنید.

فلفل‌ها را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه‌ای با هم تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی

مرحله چهارم: تنظیم چاشنی سس نودل

آب‌ لیمو ترش و نمک را در این مرحله به محتوای درون تابه بیفزایید و همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

مرحله پنجم: ترکیب مواد همه مواد نودل

نودل‌های آبکشی شده را به محتوای درون تابه بیفزایید.

همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. ۱ تا ۲ دقیقه زمان دهید تا نودل‌ها با سس بپزند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شود.

سالاد نودل جذاب، خوشمزه و تند شما آماده سرو کردن است. آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری زیتون اسلایس شده تزیین کنید.

این سالاد با طعم متفاوت، رنگ و جلای زیبایی که دارد جز یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین سالادهایی است که می‌توانید آن را برای مهمانی‌ها و مراسم‌هایتان تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی با قارچ

اگر شما نیز در تهیه سالاد نودل از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن این سالاد می‌شود خوشحال می‌شویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید